Haber Lumia929'un Videosu Ve Fotoğraf Örneği

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
lumia 929 görmedim duymadım bilmiyorum. 1520 alacağım. Yoksa daha çok bekleriz..

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
lumia 929 görmedim duymadım bilmiyorum. 1520 alacağım. Yoksa daha çok bekleriz..

Lumia 929 Amerika'da Kasım ayı sonlarında Verizon'dan çıkacak.

Ayrıca cihazın kalınlığına ve dış görünümüne dikkatli bakacak olursak şu ihtimaller göze çarpıyor:

-Dahili wireless şarj özelliği mevcut olabilir.
-SD Kart desteği muhtemelen olmayacak ve 32GB dahili hafıza ile çıkacak.

ÖEY

ÖEY

Üye
Cihaz kalın biraz dolayısıyla ağırlığı da misal 925'den daha fazla olacaktır diye tahmin ediyorum. Neyse önemli değil bunun global versiyonu gelsin başka bir şey istemiyorum :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
928'den tasarım olarak fark yok gibi. O halde 928'in resmini paylaşayım ki neye benzediği görülsün. :ehe

umutgidik

umutgidik

Üye
Halen 1520de ısrar ediyorum arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: hasanabi ve Akhtoher
ÖEY

ÖEY

Üye
1520 gerçekten güzel bir cihaz ama yapmayın arkadaşlar kocaman bir şey yani :D:D Taşınmaz o cepte :D Hadi kışın eyvallah da yazın ne yapmayı planlıyorsunuz?? :D Büyük ihtimalle bahçıvan tulumlarında satış patlaması olacak 1520'den sonra Türkiye'de :D:D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Akhtoher

Akhtoher

Üye
1520 gerçekten güzel bir cihaz ama yapmayın arkadaşlar kocaman bir şey yani :D:D Taşınmaz o cepte :D Hadi kışın eyvallah da yazın ne yapmayı planlıyorsunuz?? :D Büyük ihtimalle bahçıvan tulumlarında satış patlaması olacak 1520'den sonra Türkiye'de :D:D
Sen farkında olmadan kocaman bir şey derken bile kendi zevklerin gereği konuşuyorsun bu zevk meselesi :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ali abi bundada tıpkı lumia 1520 de olduğu gibi değişik çekim megapikselleri olacakmı 16 mp gibi falan

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sen farkında olmadan kocaman bir şey derken bile kendi zevklerin gereği konuşuyorsun bu zevk meselesi :)

Elbette kişilerin beğenileri farklıdır.
Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. :10numara:

Ama büyüklük konusunda ben de Özgür'e katılıyorum.
WPCentral'den Daniel Rubinho o gün (22 Ekim'de) etkinlikteydi.
Tanıtım sırasında cihazı eline aldı, çok beğendi ama bununla etrafta dolaşmaya utanırım dedi :)

Her boyuttaki telefonun bir meraklısı var elbette.
Ama Lumia 1520 bahçıvanlara ve rapçilere hitap ediyor sanki :)

Normal pantolon giyenler için 5 inçten sonra sıkıntı başlıyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Elbette kişilerin beğenileri farklıdır.
Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. :10numara:

Ama büyüklük konusunda ben de Özgür'e katılıyorum.
WPCentral'den Daniel Rubinho o gün (22 Ekim'de) etkinlikteydi.
Tanıtım sırasında cihazı eline aldı, çok beğendi ama bununla etrafta dolaşmaya utanırım dedi :)

Her boyuttaki telefonun bir meraklısı var elbette.
Ama Lumia 1520 bahçıvanlara ve rapçilere hitap ediyor sanki :)

Normal pantolon giyenler için 5 inçten sonra sıkıntı başlıyor.
özgür abi bundada tıpkı lumia 1520de olduğu gibi değişik megapiksel çeşitleri olacakmı peki 16 mp gibi 12mp gibi falan
1520'de var mı böyle bir şey, 1020'de yoktu sanki :s
1020 de 34 ve 38 megapiksel artı birde diğer piksellerin tamamından oluşan süper piksel diye bir var yanlış hatırlamıyorsam :hmmm

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
özgür abi bundada tıpkı lumia 1520de olduğu gibi değişik megapiksel çeşitleri olacakmı peki 16 mp gibi 12mp gibi falan
1020 de 34 ve 38 megapiksel artı birde diğer piksellerin tamamından oluşan süper piksel diye bir var yanlış hatırlamıyorsam :hmmm
Süper piksel ne ule :D Ben 5 ve 38 biliyordum :sBiri bizi aydınlatabilir mi :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
pardon yokmuş benim kafa gitmiş çok pardon ya :s1020 de sadece 5mp 34 mp ve 38 mp lik çekim modları var

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Aynı anda iki farklı megapikselde fotoğraf çekebilme özelliği şu an Lumia 1020 (5MP+34MP) ve Lumia 1520'de (5MP+16MP) var.
Lumia 929'da olup olmayacağı henüz belli değil.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1020'de 5&34mp ayrıca 4:3 formatta 38MP var. Lumia1520'de 5&16MP 4:3 formatta 18MP var. Bu cihazda da muhtemelen Lumia1520 ile aynı olur.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Aynı anda iki farklı megapikselde fotoğraf çekebilme özelliği şu an Lumia 1020 (5MP+34MP) ve Lumia 1520'de (5MP+16MP) var.
Lumia 929'da olup olmayacağı henüz belli değil.
Kendi seçimine göre mi çekiyor, yoksa çektikten sonra mı seçiliyor :)

Üst Alt