lumia 929 görmedim duymadım bilmiyorum. 1520 alacağım. Yoksa daha çok bekleriz..
KatılıyorumHalen 1520de ısrar ediyorum arkadaşlar![]()

Bende katılıyorumHalen 1520de ısrar ediyorum arkadaşlar![]()

Sen farkında olmadan kocaman bir şey derken bile kendi zevklerin gereği konuşuyorsun bu zevk meselesi1520 gerçekten güzel bir cihaz ama yapmayın arkadaşlar kocaman bir şey yaniTaşınmaz o cepte
Hadi kışın eyvallah da yazın ne yapmayı planlıyorsunuz??
Büyük ihtimalle bahçıvan tulumlarında satış patlaması olacak 1520'den sonra Türkiye'de
![]()

Sen farkında olmadan kocaman bir şey derken bile kendi zevklerin gereği konuşuyorsun bu zevk meselesi![]()

1520'de var mı böyle bir şey, 1020'de yoktu sankiali abi bundada tıpkı lumia 1520 de olduğu gibi değişik çekim megapikselleri olacakmı 16 mp gibi falan

özgür abi bundada tıpkı lumia 1520de olduğu gibi değişik megapiksel çeşitleri olacakmı peki 16 mp gibi 12mp gibi falanElbette kişilerin beğenileri farklıdır.
Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.
Ama büyüklük konusunda ben de Özgür'e katılıyorum.
WPCentral'den Daniel Rubinho o gün (22 Ekim'de) etkinlikteydi.
Tanıtım sırasında cihazı eline aldı, çok beğendi ama bununla etrafta dolaşmaya utanırım dedi
Her boyuttaki telefonun bir meraklısı var elbette.
Ama Lumia 1520 bahçıvanlara ve rapçilere hitap ediyor sanki
Normal pantolon giyenler için 5 inçten sonra sıkıntı başlıyor.
1020 de 34 ve 38 megapiksel artı birde diğer piksellerin tamamından oluşan süper piksel diye bir var yanlış hatırlamıyorsam1520'de var mı böyle bir şey, 1020'de yoktu sanki![]()

Süper piksel ne uleözgür abi bundada tıpkı lumia 1520de olduğu gibi değişik megapiksel çeşitleri olacakmı peki 16 mp gibi 12mp gibi falan
1020 de 34 ve 38 megapiksel artı birde diğer piksellerin tamamından oluşan süper piksel diye bir var yanlış hatırlamıyorsam![]()
Ben 5 ve 38 biliyordum
Biri bizi aydınlatabilir mi 
8,12 ve 16 eklenmeli en azındanpardon yokmuş benim kafa gitmiş çok pardon ya1020 de sadece 5mp 34 mp ve 38 mp lik çekim modları var

özgür abi bundada tıpkı lumia 1520de olduğu gibi değişik megapiksel çeşitleri olacakmı peki 16 mp gibi 12mp gibi falan
Kendi seçimine göre mi çekiyor, yoksa çektikten sonra mı seçiliyorAynı anda iki farklı megapikselde fotoğraf çekebilme özelliği şu an Lumia 1020 (5MP+34MP) ve Lumia 1520'de (5MP+16MP) var.
Lumia 929'da olup olmayacağı henüz belli değil.

Kendi seçimine göre mi çekiyor, yoksa çektikten sonra mı seçiliyor![]()