Haber 5" Fullhd Lumia Aralık'ta Aluminyum Govde Ile Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Nokia Türkiye nin söylediği bir tarih varmı bizim için?

umutgidik

umutgidik

Üye
Aralık sonu diye hayal kuruyoruz ama Nokia türkiye mümkünse bir açıklama yapmasın iyi bir söz çıkmıyor ağızlarından

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Telefona talip çıktı eğer gelmesine çok varsa 1020 alıcam mecbur

umutgidik

umutgidik

Üye
"Bence" sat ve 1520yi al

fk555897

fk555897

Üye
Hafıza kartı desteği de olursa çok güzel olur.

umutgidik

umutgidik

Üye
Böyle bir cihazı 1 saat bile geciktirmeden tüm dünya ile aynı anda ülkemizde dağıtıma sunmamak Nokia'nın şimdiye kadar yaptığı en büyük hatalardan biri olabilir

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Şu anda ön sipariş açılsın hemen veririm valla.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
1120 diyorum ben :) Güzel özellikler :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bu durumun kötü olan tek yanı karar veriyorsun şunu alacam diye sonra pat bir cihaz çıkacak haberi bekle yine onu alacam de yine hüsran bakalım kısmet hangisine 920 harika ama bir büyük özellikli 5-6 inç fark etmez bir bakim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Güzel habermiş. Bence adı L1525 olur. Abi bunun yanında düşünsenize alüminyum gövdeli şık bir kalemi ve birde alüminyum gövdeye sahip klasik görünümlü WP8 işletim sistemli KOL SAATİ. Ne prestijli bir takım olur üfff.

• Beğen
Tepkiler: umutgidik
ÖEY

ÖEY

Üye
Valla hiç inanasım gelmedi bu habere. 1520 daha global olarak dağıtılmadan ki Ekim ayı bitti Kasım ayına girdik gibi bir de üstüne Aralık ayında yeni cihaz tanıtıp Ocak ayında onu satışa çıkarmak yok olmaz. Hiç inandırıcı gelmiyor bana. 1520'nin satışlarını etkilememek için minimum Mart ayından önce yeni cihaz çıkarmamaları lazım bence satış pazarlama açısından. O bakımdan Mart-Nisan döneminden önce ben pek 4.5"-5" aralığında bir model beklemiyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Valla hiç inanasım gelmedi bu habere. 1520 daha global olarak dağıtılmadan ki Ekim ayı bitti Kasım ayına girdik gibi bir de üstüne Aralık ayında yeni cihaz tanıtıp Ocak ayında onu satışa çıkarmak yok olmaz. Hiç inandırıcı gelmiyor bana. 1520'nin satışlarını etkilememek için minimum Mart ayından önce yeni cihaz çıkarmamaları lazım bence satış pazarlama açısından. O bakımdan Mart-Nisan döneminden önce ben pek 4.5"-5" aralığında bir model beklemiyorum.

Belki 7-10 Ocaktaki Tüketici Elektroniği Fuarında (CES) tanıtabilirler.
Ancak satışa çıkması yine en erken Şubat sonlarını bulur. :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
Belki 7-10 Ocaktaki Tüketici Elektroniği Fuarında (CES) tanıtabilirler.
Ancak satışa çıkması yine en erken Şubat sonlarını bulur. :hmmm
Yani yine az çok benim dediğim döneme denk gelecek. Bu arada 1520 gerçekten güzel bir cihaz olmuş ya :D Birkaç tane video izledim cihazla ilgili. Müthiş bir cihaz ama tek eksisi benim açımdan 6" olması :D

• Beğen
Tepkiler: blackcemre
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: blackcemre, OttomaN TigeR, ÖEY ve 1 kişi daha
PureFood

PureFood

Üye
4.5'ten 6'ya atlarsa olacağı buydu :D bekleyelim görelim

• Beğen
Tepkiler: blackcemre

ArMaGeDdOn_87

Üye
6 inç telefon mu olur :) 4.5 inç zaten yeterli büyüklükte daha büyük ekran isteyen tablet alsın ..

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve blackcemre

Üst Alt