Galaxy Ace s5830i Samsung Galaxy Ace 5830i Kurtuluş 2.5 Rom Android 4.0.4 Kendinden Overclocklu [1248 Mhz!!]

Sponsorlu Bağlantılar

Betono

Üye
orjınaline nasıl donebılcez tekrar

Odinle orjinal romu yukleyeceksin

- - - Eklendi - - -

Ben orjinal romu kulaniyorum bu romun overclock nu begendim sadece overclock yuklemek istiyorum. Bir yolu var mi?

yaprakibrahim

Üye
Ben yaptim telefon açilmiyor artik ne yapmam gerek

- - - Eklendi - - -

BEN YAPTIM TELEFON AÇILMIYOR ARTIK NE YAPMAM GEREK

odunuzz

odunuzz

Üye
kiytiriktan bi rom yuklemeye degmez bos yere zaman kaybi

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
harika bir rom ellerine sağlık allah senden razı olsun selonuri. bu romun daha iyiye gidecegini düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

harika bir rom ellerine sağlık allah senden razı olsun selonuri. bu romun daha iyiye gidecegini düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

beğendiğine sevindim

- - - Eklendi - - -

kiytiriktan bi rom yuklemeye degmez bos yere zaman kaybi

yüklemeden yorum yapma bence

- - - Eklendi - - -

Ben yaptim telefon açilmiyor artik ne yapmam gerek

- - - Eklendi - - -

BEN YAPTIM TELEFON AÇILMIYOR ARTIK NE YAPMAM GEREK

brick olmuş çözümünü forumda ara

piskopata

Üye
eski haline nasıl getiricez teli

- - - Eklendi - - -

aciil eski haline telefonu nasıl çeviriceğiz

pilot81

Üye
Yükledim ayarladım program güzel yalnız Black Bolts Compact Qwerty T9 keyboard uygulaması beklenmedik şekilde durdu diye bir şey çıkıyor zırt pırt bunu nasıl hallederiz

mrmtl17

Üye
aynısını bende yaşadım
Arkadaşlar,yükledim herşeyi yapdım telefon açılmıyor Samsung Galaxy GT-5830i yazıyor açılmıyor lütfen yardımcı olun 30 dk geçti hala açılmadı.

mrmtl17

Üye
Arkadaşlar,yükledim herşeyi yapdım telefon açılmıyor Samsung Galaxy GT-5830i yazıyor açılmıyor lütfen yardımcı olun 30 dk geçti hala açılmadı.

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Yükledim ayarladım program güzel yalnız Black Bolts Compact Qwerty T9 keyboard uygulaması beklenmedik şekilde durdu diye bir şey çıkıyor zırt pırt bunu nasıl hallederiz
Uygulamayı büyük ihtimal karta taşıdığından. Başka bir klavye indir netten

kagemane

Üye
merhaba ben android 4 ü kurdum ama hala açılmadı:agla2: ne kadar beklemem gerek? şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
3 Dakikadan fazla açılış yazısında kalırsa telefonun brick olmuş demektir hem yorumlarda hemde forumda çözümü mevcut.

rovermaniac

Üye
Klavyesi berbat orjinal rom un klavyesini nerden bulabilirim

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın play store de arat

Forestower

Üye
Selamün Aleyküm kardeşim benim telefon Kernel 2.6.35.7 Rafael.Baugis yazısında kaldı android resmi var birde ekranda bayağı bir süredir böyle acaba telefon brickmi oldu ?

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
kernel ekranı geldiyse rom kurulmuş başka bir sıkıntı olmalı tekrar kurmayı dene aynı işlemleri yaparak

kerimdirlik

Üye
daha fazla donmaya başladı teldaha fazla donmaya başladı tel

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Tel kendi romunda da donmaz. İşlemciyle ilgili bir sorun vardır. Yada kasıyor anlamında diyorsan o da bir bakış açısı.

mustafa35530

Üye
Rom:

Araç Çubuğu:

Kurulum

1-Üstteki rom ve araç çubuğu isimli zip dosyalarını indirin,sd card içine attın...!!!

2-Önce telefon kapalı durumdayken ses açma+power+home tuşlarıyla recovery mod'a geçin.Daha sonra cwm menüye geçin..!!!

3-Wipe dalvik cache,wipe cache,wipe data reset işlemlerini sırasıyla yapın..

4-İnstall zip from sd card dedikten sonra indirdiğiniz kurtulusv2.5 dosyasını kurun.

5-Kurulum bittikten sonra tekrar install zip from sd card diyip indirdiğiniz araç çubuğunu kurun.Daha sonra reboot diyip telefonun açılmasını bekleyin..(İlk açılış uzun sürebilir,meraklanmayın..!!!)

Kernel Ayarları

Telefonda yüklü olan No-Frills Cpu programını açtıktan sonra değerleri alttaki gibi düzenleyin..!!!

En yüksek frekans: 1.248 Ghz

En düşük frekans: 208 Mhz

Düzenleyici: interactive

I/O Zamanlaması cfq

5830i GALAXY ACE İÇİNDİR.

KENDİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİM:

UYGULAMALARDA VS. HİÇ BİR SORUN YOK REHBERİ YEDEKLEYİN KAYITLI REHBERİ OKUMUYOR.
Anahtar kelimeler:
Samsung Android rom
Samsung galaxy ace rom
5830i rom
kurtuluş rom
5830i overclock
Galaxy ace overclock
5830i işlemci artırma
Samsun galaxy ace Hız aşımı
5830i en iyi rom

abi ben bunu yaptım ama wipe dalvic cache,wipe cache falan yazıyo ya ben onları yapmadım ve telefon şu an açargen samsung galaxy ace i5830 yaısıyla sürekli donmuş şekilde açılmıyo ben nasıl açarım bu telefonu ya da bi çözüm yolu bulurmusunuz acill !!!!

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
abi ben bunu yaptım ama wipe dalvic cache,wipe cache falan yazıyo ya ben onları yapmadım ve telefon şu an açargen samsung galaxy ace i5830 yaısıyla sürekli donmuş şekilde açılmıyo ben nasıl açarım bu telefonu ya da bi çözüm yolu bulurmusunuz acill !!!!
Şimdi konuya ekliyorum belliki aynı sorunu yaşayanlar var cwm yi de ekliyorum konuya cwm olmadan kurmuşsundur belki

mustafa35530

Üye
Şimdi konuya ekliyorum belliki aynı sorunu yaşayanlar var cwm yi de ekliyorum konuya cwm olmadan kurmuşsundur belki
abi telefon hala aynı recover moduna geçmeye çalışıyorum yeniden başlatıyo yha abi olmuyo bu bi yardımcı olun telefon açılmıyo nasıl yapcam telefonun açılması için bi çözüm bulun !!!!!.....

Üst Alt