ben bunu kurdum ama bikaç sorum olacak. bende daha önce kurulu go launcher ex vardı ondaki widgetleri bunda kullanabilirmiyim. Birde telefon geldiğinde ekrandaki yazılar ingilizce çıkıyo hoparler vs. yerine bunu düzeltebilirmiyim. Proğram içinde teşekkürler
sondak "i" ye bakmamışımşimdi bir yerde video gördüm bataryayı çıkarıp ses açma + ses kapama + home + güç tuşuna aynı anda basıp bataryayı yerleştirdim odin telefonu gördü şuan şu romu indiriyorum 10 dk ya cevap yazarım
- - - Eklendi - - -
takılı kalıyor ya :/
Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...
ben bunu kurdum ama bikaç sorum olacak. bende daha önce kurulu go launcher ex vardı ondaki widgetleri bunda kullanabilirmiyim. Birde telefon geldiğinde ekrandaki yazılar ingilizce çıkıyo hoparler vs. yerine bunu düzeltebilirmiyim. Proğram içinde teşekkürler
opera mini var baglantı başarısız diyor dolpin yada kullandıgın operanın market linkini paylaşabilirmisin
- - - Eklendi - - -
not: dolpin broswer kurdum yine aynı çalıştırmadı yüklüyor diyor öyle kalıyor..
opera mini var baglantı başarısız diyor dolpin yada kullandıgın operanın market linkini paylaşabilirmisin
- - - Eklendi - - -
not: dolpin broswer kurdum yine aynı çalıştırmadı yüklüyor diyor öyle kalıyor..
bakalım görünce begenecekmi ??? 2.3.6 yerine 4.0.4 güzel bu arada s5360 lardada varmı rom bu sekilde jelly bean veya blast lerde var ama saglam degil ram kasıyor