Galaxy Ace s5830i Samsung Galaxy Ace 5830i Kurtuluş 2.5 Rom Android 4.0.4 Kendinden Overclocklu [1248 Mhz!!]

Sponsorlu Bağlantılar

halil09

Üye
ben bunu kurdum ama bikaç sorum olacak. bende daha önce kurulu go launcher ex vardı ondaki widgetleri bunda kullanabilirmiyim. Birde telefon geldiğinde ekrandaki yazılar ingilizce çıkıyo hoparler vs. yerine bunu düzeltebilirmiyim. Proğram içinde teşekkürler

halil09

Üye
senin ki fazla sürmüş benimki 3-4 dakkada açıldı. belki yükleme yaparken bi hata yapmış olabilirsin

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
ben bunu kurdum ama bikaç sorum olacak. bende daha önce kurulu go launcher ex vardı ondaki widgetleri bunda kullanabilirmiyim. Birde telefon geldiğinde ekrandaki yazılar ingilizce çıkıyo hoparler vs. yerine bunu düzeltebilirmiyim. Proğram içinde teşekkürler

program değil rom ve sadece ayarlar ingilizcedir kurduğuna eminmisin?

- - - Eklendi - - -

sondak "i" ye bakmamışım :( şimdi bir yerde video gördüm bataryayı çıkarıp ses açma + ses kapama + home + güç tuşuna aynı anda basıp bataryayı yerleştirdim odin telefonu gördü şuan şu romu indiriyorum 10 dk ya cevap yazarım

- - - Eklendi - - -

takılı kalıyor ya :/
Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...

telefonun hard brick olmuş garanti bedavaya açmaz o telefonu ya 100 tl verip yaptıracaksın yada çöpe atacaksın... Bilmeden ne diye başka telefona kurarsın ki.

Son düzenleme:

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
5830i overclock başlığı altında en çok tıklanan konu olduk!

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

halil09

Üye
valla siz ne söylediyseniz hepsini yaptım benim ingilizce dediğim yerler mesela biri beni aradığında ıncoming call bitir yerine and call hoparlör yerine speaker yazıyo bide ilk menüye girdiğimde running manage apps yazıyo bunları türkçe yapmam için ne yapmam lazım.diğer ingilizce yerler o kadar önemli değil

- - - Eklendi - - -

bide telefonu bilgisayara bağlayıp hafıza kartına kaydettiğimiz zip dosyalarını açıp içinde değişiklik yapabilirmiyiz

- - - Eklendi - - -

daha sonra telefonu orjinaline nasıl döndürebilim

aptdgam

Üye
kernelin adı ne flash dosyası olarak upload eder misin

halil09

Üye
nasıl yapcam bunu

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Oralar inglizce orjinal romu forumda bulabilırsin odinle yapılır.

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
güncel

yalnız ruh

yalnız ruh

Üye
cpu yu yakarmı overlock

- - - Eklendi - - -

cpu yanarmı peki

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
yanmaz

rexetce21

Üye
sorunsuz kurdum fakat youtube deki videoları acmıyor chorme bi tavsiyen varmı flash player 11 de yükledim yine aynı..

- - - Eklendi - - -

bişey daha tlfn ısınmaya başladı umarım yanmaz :)

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
yanmaz hala kullanıyorum. Videolarıda açıyor ama chrome değil dolphin yada opera kur

rexetce21

Üye
opera mini var baglantı başarısız diyor dolpin yada kullandıgın operanın market linkini paylaşabilirmisin

- - - Eklendi - - -

not: dolpin broswer kurdum yine aynı çalıştırmadı yüklüyor diyor öyle kalıyor..

tarık_07

Üye
opera mini var baglantı başarısız diyor dolpin yada kullandıgın operanın market linkini paylaşabilirmisin

- - - Eklendi - - -

Android uygulama-İnternet uygulamari kismindaki ilk baslikta yer alan tum flash player surumleri tek baslikta kismindaki konuya girip ilgili surume uygun flash playeri gunccellemeyi dene.

selonuri

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Böyle durumda rom hatalı kurulmuş olur, flash player settings e girince siyah ekranda kalır ve ayarlar gelmez. Bu durumda romu ve flashı baştan kurmalısınız. Taa ki flash sorunsuz olana kadar

x_35lii_x

Üye
güzel olmus ellerine saglık ve %65 türkce ii fena degil suan sim kart takılı degil rehberi göremiyorum aslında isyerinde arkadasın telefon :) bakalım görünce begenecekmi ??? 2.3.6 yerine 4.0.4 güzel bu arada s5360 lardada varmı rom bu sekilde jelly bean veya blast lerde var ama saglam degil ram kasıyor

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Ne %65i %90 türkçe rehberi okumaz başka telden atcan

denizarda90

Üye
kardeş bu ne kadar uzun sürüyor benimki 25 dk sürdü açılmadı telefon bataryayı çıkarıp taktım birkaç kez bişey değişmedi telefon açılıyor samsung galaxy ace yazısı geliyor orda kalıyor yaklaşık 10 saat öyle beklettim açılır belki diye açılmadı yardım edebilir misin

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Telefon brick olmuş gerekli yerleri sıfırlayıp onarmamışsın demekki. Forumda çözümünü bulabilirsin odinden orjinal romu yüklemen gerekir download moda alıp

Üst Alt