selonuri
Üye
resmi değildir adres verebilirmisin5830i icin cyanogen mod 7 var ve gayet stabil calısıyor xda dan bulabilirsiniz. Cyanogen mod 9 da var ama hataları var zaten yuklesenizde pek is gormez
resmi değildir adres verebilirmisin5830i icin cyanogen mod 7 var ve gayet stabil calısıyor xda dan bulabilirsiniz. Cyanogen mod 9 da var ama hataları var zaten yuklesenizde pek is gormez
resmi değildir adres verebilirmisin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdan begendigini yukle
konunun linkini ver konunun linkini ver
ace cyanogenmod sayfası:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
i sürümü için ise; If your device is GT-S5830i or any of the i variants (aka cooperve), check theLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsection instead!
demiş. Yani i sürümü ise portlanan unoffical romları bulup kullanınız.
canım offical cm rom diyorum ne kadar portlanmış rom-tema varsa link atmışsın.Dikkat edersen tema yazdım bazıları rom bile değil orjinal roma gömme launcher. bende ace yok şu an xperia z1c kullanıyorum. ama offical rom yok ace ''i'' içinXperia benzeri romLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Optimus nexus benzeri romLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung toucwiz nature ux benzeri romLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kitkat temalı romLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Jelly bean temalı romLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linklerdeki bütün romlar cm7 tabanlıdır ve gayet basarılıdır.benim tavsiyem optimus nexus ama sen istediğini kur.romlarda pek sorun yok ama olursa baska bi rom kurarsın.gingerkat diye bi rom var bulamadım ama bulursan o da gayet stabil bi rom onuda kuabilirsin
nexus laucher var. istediğin launcheri indir kullan görsellik için.görsellik eklesen on numara
launcher yükleyebilirsin ve ayarlar orjinal romla aynıdır.Ayarlar filan çok kötü vasat iğrenç ötesi bi görselliğe sahip
Önce cwm yükle cihazi rootla romu indir cwmden flashlaArkadaşlar bu romu odin olmadan kurabilirmiyim yani direk sd karta indirsem oradan kurulumu yapsam olurmu acaba ?? :/
cwm konuda var o olmadan yapamazsın.Telefonum root lu ve cwm yi bulamadim o olmadan yapsam olurmu ?Telefonum root lu ve cwm yi bulamadim o olmadan yapsam olurmu ?
cwm konuda var o olmadan yapamazsın.
Çok fazla girmiyorum foruma yeni gördüm ekledim konuya.CWM yi tekrar upload edermisin buhar olmuş.
Bugün yüklemeyi düşünüyorum.