Galaxy Ace s5830i Samsung Galaxy Ace 5830i Kurtuluş 2.5 Rom Android 4.0.4 Kendinden Overclocklu [1248 Mhz!!]

Sponsorlu Bağlantılar

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
5830i icin cyanogen mod 7 var ve gayet stabil calısıyor xda dan bulabilirsiniz. Cyanogen mod 9 da var ama hataları var zaten yuklesenizde pek is gormez
resmi değildir adres verebilirmisin

selonuri

Üye
    Konu Sahibi

Burdan begendigini yukle
:) konunun linkini ver
ace cyanogenmod sayfası:
i sürümü için ise; If your device is GT-S5830i or any of the i variants (aka cooperve), check the section instead!
demiş. Yani i sürümü ise portlanan unoffical romları bulup kullanınız.

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
:) konunun linkini ver
ace cyanogenmod sayfası:
i sürümü için ise; If your device is GT-S5830i or any of the i variants (aka cooperve), check the section instead!
demiş. Yani i sürümü ise portlanan unoffical romları bulup kullanınız.

Xperia benzeri rom

Optimus nexus benzeri rom

Samsung toucwiz nature ux benzeri rom

Kitkat temalı rom

Jelly bean temalı rom

Linklerdeki bütün romlar cm7 tabanlıdır ve gayet basarılıdır.benim tavsiyem optimus nexus ama sen istediğini kur.romlarda pek sorun yok ama olursa baska bi rom kurarsın.gingerkat diye bi rom var bulamadım ama bulursan o da gayet stabil bi rom onuda kuabilirsin

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Xperia benzeri rom

Optimus nexus benzeri rom

Samsung toucwiz nature ux benzeri rom

Kitkat temalı rom

Jelly bean temalı rom

Linklerdeki bütün romlar cm7 tabanlıdır ve gayet basarılıdır.benim tavsiyem optimus nexus ama sen istediğini kur.romlarda pek sorun yok ama olursa baska bi rom kurarsın.gingerkat diye bi rom var bulamadım ama bulursan o da gayet stabil bi rom onuda kuabilirsin
canım offical cm rom diyorum ne kadar portlanmış rom-tema varsa link atmışsın.Dikkat edersen tema yazdım bazıları rom bile değil orjinal roma gömme launcher. bende ace yok şu an xperia z1c kullanıyorum. ama offical rom yok ace ''i'' için

genso

Üye
görsellik eklesen on numara

genso

Üye
Ayarlar filan çok kötü vasat iğrenç ötesi bi görselliğe sahip

isocanbey

Üye
Arkadaşlar bu romu odin olmadan kurabilirmiyim yani direk sd karta indirsem oradan kurulumu yapsam olurmu acaba ?? :/

isocanbey

Üye
Telefonum root lu ve cwm yi bulamadim o olmadan yapsam olurmu ?Telefonum root lu ve cwm yi bulamadim o olmadan yapsam olurmu ?

tayren

tayren

Üye
Cwm olmadan olmaz forumda var

medethan

Üye
Faydalı ama donuyor

aliakçay

Üye
Yardım!!!!!!:hmmm:hmmm

reis blutut la foto alyrm tel iki dakka sonra bozuyo fotoyu
neden böyle olyo
Dosyalar durduk yere siliniyor.
Senin romunu kullanıyorum.

Cadillac34

Üye
Daha önce kullandığım Galaxy Ace vardı. Yazılım yüzünden sürekli takılıp kalıyordu. Kaç kere hard format çektimse olmadı. 2.3.6 versiyonlu Rom da atmıştım yine olmadı. Bende bıraktım artık. Duruyor kutusunda servise götürsem adamlar dalga geçer. Zaten telefon para etmiyor.

Üst Alt