jelly bean yada ice cream olsa cihaz sürumune bi kac kez tikladiginda orda ona gore animasyon cikarAma gingerbread olunca bi resim cikar yapimci adi yazar4.04 degil 2.3.6 o build probu değiştirmeyi bnde yaparım ne var ona 4.3 yazarım milleti kandiririm 5830i icin 2.3.6 üstü rom yok var yazsada inanmayın
Cihaz da kullandigin rom ney stock mu bu mutelefonum rootlu müzik çaları sildim geri yükledim sonra kayboldu bir dahada yükleyemedim bunu yaparsam geri gelir mi
Cihaz da kullandigin rom ney stock mu bu mutelefonum rootlu müzik çaları sildim geri yükledim sonra kayboldu bir dahada yükleyemedim bunu yaparsam geri gelir mi
bende arkadasin cihazini ilk once download moda alamadim ama soyle bi cozum var kesin olarak aldim download moda su sekilde acma kapama tusuna+ses kisma ve acma tusuba ayni anda basin aciliyor alttaki orta tusa basmayinArkadaslar ben sahsen galaxy wonder kullaniyorum ve yuklemedigim rom kalmadi sorunsuzca odinle bile stock rom cok basit bi sekilde atiyorum arkadas bu romu kurmus ve cihazi dovnload moda alamiiyor denedm bende almaya calisinca cihaz standart aciliyor sarj yerine bi aparat takiliyomus 3adet direnc ile yapilabiliyormus youtube da gordum
Yaptm oyle olmadi kardesm tesekkurleerbende arkadasin cihazini ilk once download moda alamadim ama soyle bi cozum var kesin olarak aldim download moda su sekilde acma kapama tusuna+ses kisma ve acma tusuba ayni anda basin aciliyor alttaki orta tusa basmayin
ne demek ben arkadasinkini en son oyle download moda sokmustum ise yarar diye soyledimYaptm oyle olmadi kardesm tesekkurleer
Eyv. Kardesim bi yontem daha var aslinda 3 adet direnc ile yapiliyor direnc bulunca denermne demek ben arkadasinkini en son oyle download moda sokmustum ise yarar diye soyledim![]()
evet biliyorum o yontemideEyv. Kardesim bi yontem daha var aslinda 3 adet direnc ile yapiliyor direnc bulunca denerm
Yahu download yönunden galaxy wonder s3 ve s3 mini ve galaxy y de hic boyle sorun gormedimevet biliyorum o yontemide![]()
bende galaxy wonderimde hicbir sıkıntı yasamadim cok sukur k.bakma konu basligindan biraz siyrilmis olucam ama bende 4.0.4 rom varda internet tarayicisi olarak sen hangisini kullaniyorsun kardes yada maxicep forumuna girmek icin tapatalk fln mi kullaniyorsun?Yahu download yönunden galaxy wonder s3 ve s3 mini ve galaxy y de hic boyle sorun gormedim
Download modu su sekilde acmayi dene ses acma+kapama ve guc tusuna ayni anda bas orta tusa basmadan deneGalaxy Ace 5830i Ye Yuklerken brick oldu ne download nede recovery mod acılmıyor düzeltmek için bir yol varmı acaba ?
Aynen Oyle Yaparak Denedim ve oldu suan telefon acılıyorDownload modu su sekilde acmayi dene ses acma+kapama ve guc tusuna ayni anda bas orta tusa basmadan dene
Orjinal rom kur oyle duzelir heralde bende ace yok ama bir arkadasimda denemistim isine yaradiysa ne mutlu banaAynen Oyle Yaparak Denedim ve oldu suan telefon acılıyor