Galaxy Ace s5830i Samsung Galaxy Ace 5830i Kurtuluş 2.5 Rom Android 4.0.4 Kendinden Overclocklu [1248 Mhz!!]

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiTeknoloji

Üye
Kardeşim eline saglık herşey tam takır ama oyunları desteklemiyo yinede 4.0.4 yazıyo android ama subway surf temple run falan hiçbirini indirmiyo

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
4.04 degil 2.3.6 o build probu değiştirmeyi bnde yaparım ne var ona 4.3 yazarım milleti kandiririm 5830i icin 2.3.6 üstü rom yok var yazsada inanmayın

• Beğen
Tepkiler: freekays
tayren

tayren

Üye
4.04 degil 2.3.6 o build probu değiştirmeyi bnde yaparım ne var ona 4.3 yazarım milleti kandiririm 5830i icin 2.3.6 üstü rom yok var yazsada inanmayın
jelly bean yada ice cream olsa cihaz sürumune bi kac kez tikladiginda orda ona gore animasyon cikarAma gingerbread olunca bi resim cikar yapimci adi yazar

eren3546

eren3546

Üye
bos isler bunlar orjinal rom en iyisi

baska bir rom ile ram miktarını 80mb kadar düşürdüm
sadece cihaz hızlandı android 4.3 oldu arayüzü s4 mini ile ayni oldu ama batarya ömrü kisaldi 3g gitti cekmiyordu overclock da yaptım ama batarya 20dk bitti

su an orjinal rom ile kullanıyorum batarya 2.5 günü görüyor

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
ben yükledim telefona kernel yazısında kaldı bilgisayarım yok ne yapabilirim acil yardım

kenanaba

kenanaba

Üye
telefonum rootlu müzik çaları sildim geri yükledim sonra kayboldu bir dahada yükleyemedim bunu yaparsam geri gelir mi

T.serdar

Üye
Arkadaslar ben sahsen galaxy wonder kullaniyorum ve yuklemedigim rom kalmadi sorunsuzca odinle bile stock rom cok basit bi sekilde atiyorum arkadas bu romu kurmus ve cihazi dovnload moda alamiiyor denedm bende almaya calisinca cihaz standart aciliyor sarj yerine bi aparat takiliyomus 3adet direnc ile yapilabiliyormus youtube da gordum
bende arkadasin cihazini ilk once download moda alamadim ama soyle bi cozum var kesin olarak aldim download moda su sekilde acma kapama tusuna+ses kisma ve acma tusuba ayni anda basin aciliyor alttaki orta tusa basmayin

tayren

tayren

Üye
bende arkadasin cihazini ilk once download moda alamadim ama soyle bi cozum var kesin olarak aldim download moda su sekilde acma kapama tusuna+ses kisma ve acma tusuba ayni anda basin aciliyor alttaki orta tusa basmayin
Yaptm oyle olmadi kardesm tesekkurleer

• Beğen
Tepkiler: freekays ve T.serdar
tayren

tayren

Üye
  • Beğen

T.serdar

Üye
Yahu download yönunden galaxy wonder s3 ve s3 mini ve galaxy y de hic boyle sorun gormedim
bende galaxy wonderimde hicbir sıkıntı yasamadim cok sukur k.bakma konu basligindan biraz siyrilmis olucam ama bende 4.0.4 rom varda internet tarayicisi olarak sen hangisini kullaniyorsun kardes yada maxicep forumuna girmek icin tapatalk fln mi kullaniyorsun?

darkstar222

Üye
Galaxy Ace 5830i Ye Yuklerken brick oldu ne download nede recovery mod acılmıyor düzeltmek için bir yol varmı acaba ?

T.serdar

Üye
Galaxy Ace 5830i Ye Yuklerken brick oldu ne download nede recovery mod acılmıyor düzeltmek için bir yol varmı acaba ?
Download modu su sekilde acmayi dene ses acma+kapama ve guc tusuna ayni anda bas orta tusa basmadan dene

• Beğen
Tepkiler: darkstar222

darkstar222

Üye
  • Beğen

T.serdar

Üye
  • Beğen
kenanaba

kenanaba

Üye
orjinal rom da böyle oldu

• Beğen
freekays

freekays

Üye
Bendeki repplika version 3.6 uyarmi acaba ve 3g aktiflesmedi edge kullaniyorum klawye "en" TR lazim

Üst Alt