Galaxy Ace s5830i Samsung Galaxy Ace 5830i Kurtuluş 2.5 Rom Android 4.0.4 Kendinden Overclocklu [1248 Mhz!!]

Sponsorlu Bağlantılar

23232322

Üye
eyvallah eline sağlık.

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
ne demek işine yaradıysa mutluyum demektir ama şunu belirteyim bu konunun okunma sayısını boşverin ama bu konudaki romu 5bin kişi kurduysa bunlardan 30u hata alıp buraya yorum yapar diğerleri asla olumlu olumsuz yorum yapmaz. bu hep böyle oldu bu sitede

makoçoğlu

makoçoğlu

Üye
ne demek işine yaradıysa mutluyum demektir ama şunu belirteyim bu konunun okunma sayısını boşverin ama bu konudaki romu 5bin kişi kurduysa bunlardan 30u hata alıp buraya yorum yapar diğerleri asla olumlu olumsuz yorum yapmaz. bu hep böyle oldu bu sitede

aynen oyle yapamayanlar ya eksik yada yalnis yaptilar :) :)

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
bu forum öyle ne yapacaksın

renesos

Üye
bu yükleme seçeneği pek açıklayıcı olmamıs ben tel rıske atamam ama lutfen goruntulu kurulum ıstıyorum lutfen

genca

genca

Üye
kardeşim ben aynen dediğin gibi yap tım samsung galaxy ace yazısında tıkandı kaldı neyapmam lazım lütfen söyleye bilirmisin

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Tek Sıkıntı Rehber ..

En Güzeli Hiç Bulaşmamak. Ellerinize Sağlık Bu Arada.

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil genca telefonun brick olmuş

furkan-_-34

Üye
kardeşi Allah rızası için yarardım edin galaxy ace yazısı takılı kaldı açılmıyo

- - - Eklendi - - -

kardeşim yardım edin ace yazısı takılı kaldı

-Emre

-Emre

Üye
İşlemi bu sıraya göre yap.

Wipe data Factory reset

Wipe cache

Advanced /wipe Dalvik cache

Mount's and storages /format system

Romu kur araç çubuğunu kur

Advanced /Fix permissions (gerekli değil yine de yap)

Reboot system now

selonuri

Üye
    Konu Sahibi
Gene brick vakasi :) Bilmiyorsaniz ne bulasiyorsunuz be kardesim ya :)
Forumdan telefonun orjinal romunu bul yukleme islemi orda anlatiliyordur. bulamazsan sorarsin veya illa bu romu yukleyecem diyorsan arkadasin yazdigi siradan tekrar dene yuklemeyi ama sira onemli degil tum wipeleri yap ve data factory reseti yap bu en onemlisi.
Romu kurdum arac cubugu lazim degil deme rom calismaz onuda kuracaksin. Tum islemlerden sonra reboot system now DEME. Bataryayi cikart ve 15 dakika islemciyi dinlendir tamamen sogusun. Sonra telefonu ac Kernel Rafael.Baugis yazdiysa rom oldu ace yazisinda ilk acilmada 5 dk kadar bekletir bu arada.

Scourge

Scourge

Üye
Eyvallah reis

eXe1aNs

Üye
Arkadaşlar telefon Birck oldu bir türlü acılmıyor odin falan diyorsunuz ama telefonu gormuyor odin usb olarak kafayı yıcem

Samet.25

Arkadaşlar telefon Birck oldu bir türlü acılmıyor odin falan diyorsunuz ama telefonu gormuyor odin usb olarak kafayı yıcem

pc ye samsung usb driver yukle o zaman gorur google ye yazarsan cikar

tahakrky

Üye
harika bir rom ellerine sağlık allah senden razı olsun selonuri. bu romun daha iyiye gidecegini düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

harika bir rom ellerine sağlık allah senden razı olsun selonuri. bu romun daha iyiye gidecegini düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

metrapoll

Üye
geri dönüşümü nasıl yapıcaz yardımcı olurmusunuz

metrapoll

Üye
orjınaline nasıl donebılcez tekrar

metrapoll

Üye
galaxy ace 5830i nin orjınal halıne geri dondurmek ıstıyorum nasıl yapabılırım yardımcı olursanız

Mücteba

Mücteba

Üye
bosuna aceyle ugrasmayin telefn olu gidin satin bu teli 600 tlye genaral mobile discovery alin :oke:

kawazaki159263

Üye
rom yüklendi arac cubugunu yukledim yeniden başlattim yazılar cıktı yarim saat bekledim acılmadı yazılarda takılı kaldı ne yapmalıyım

Üst Alt