Betono
Üye
orjınaline nasıl donebılcez tekrar
Odinle orjinal romu yukleyeceksin
- - - Eklendi - - -
Ben orjinal romu kulaniyorum bu romun overclock nu begendim sadece overclock yuklemek istiyorum. Bir yolu var mi?
orjınaline nasıl donebılcez tekrar
harika bir rom ellerine sağlık allah senden razı olsun selonuri. bu romun daha iyiye gidecegini düşünüyorum.
- - - Eklendi - - -
harika bir rom ellerine sağlık allah senden razı olsun selonuri. bu romun daha iyiye gidecegini düşünüyorum.
- - - Eklendi - - -
kiytiriktan bi rom yuklemeye degmez bos yere zaman kaybi
Ben yaptim telefon açilmiyor artik ne yapmam gerek
- - - Eklendi - - -
BEN YAPTIM TELEFON AÇILMIYOR ARTIK NE YAPMAM GEREK
Arkadaşlar,yükledim herşeyi yapdım telefon açılmıyor Samsung Galaxy GT-5830i yazıyor açılmıyor lütfen yardımcı olun 30 dk geçti hala açılmadı.
Uygulamayı büyük ihtimal karta taşıdığından. Başka bir klavye indir nettenYükledim ayarladım program güzel yalnız Black Bolts Compact Qwerty T9 keyboard uygulaması beklenmedik şekilde durdu diye bir şey çıkıyor zırt pırt bunu nasıl hallederiz
Rom:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Araç Çubuğu:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kurulum
1-Üstteki rom ve araç çubuğu isimli zip dosyalarını indirin,sd card içine attın...!!!
2-Önce telefon kapalı durumdayken ses açma+power+home tuşlarıyla recovery mod'a geçin.Daha sonra cwm menüye geçin..!!!
3-Wipe dalvik cache,wipe cache,wipe data reset işlemlerini sırasıyla yapın..
4-İnstall zip from sd card dedikten sonra indirdiğiniz kurtulusv2.5 dosyasını kurun.
5-Kurulum bittikten sonra tekrar install zip from sd card diyip indirdiğiniz araç çubuğunu kurun.Daha sonra reboot diyip telefonun açılmasını bekleyin..(İlk açılış uzun sürebilir,meraklanmayın..!!!)
Kernel Ayarları
Telefonda yüklü olan No-Frills Cpu programını açtıktan sonra değerleri alttaki gibi düzenleyin..!!!
En yüksek frekans: 1.248 Ghz
En düşük frekans: 208 Mhz
Düzenleyici: interactive
I/O Zamanlaması cfq
5830i GALAXY ACE İÇİNDİR.
KENDİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİM:
UYGULAMALARDA VS. HİÇ BİR SORUN YOK REHBERİ YEDEKLEYİN KAYITLI REHBERİ OKUMUYOR.
Anahtar kelimeler:
Samsung Android rom
Samsung galaxy ace rom
5830i rom
kurtuluş rom
5830i overclock
Galaxy ace overclock
5830i işlemci artırma
Samsun galaxy ace Hız aşımı
5830i en iyi rom
Şimdi konuya ekliyorum belliki aynı sorunu yaşayanlar var cwm yi de ekliyorum konuya cwm olmadan kurmuşsundur belkiabi ben bunu yaptım ama wipe dalvic cache,wipe cache falan yazıyo ya ben onları yapmadım ve telefon şu an açargen samsung galaxy ace i5830 yaısıyla sürekli donmuş şekilde açılmıyo ben nasıl açarım bu telefonu ya da bi çözüm yolu bulurmusunuz acill !!!!
abi telefon hala aynı recover moduna geçmeye çalışıyorum yeniden başlatıyo yha abi olmuyo bu bi yardımcı olun telefon açılmıyo nasıl yapcam telefonun açılması için bi çözüm bulun !!!!!.....Şimdi konuya ekliyorum belliki aynı sorunu yaşayanlar var cwm yi de ekliyorum konuya cwm olmadan kurmuşsundur belki