WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

hay anasını satayım ya. abi global 2001 nereden bulabilirim ?

bu konunun ilk mesajındakini indiridm hatta, 500 küsur mb rm.821.rar dosyası. ondan kurdum zaten..

İlk mesajdaki rom "Global Rom" zaten.
Sen flaşlama işlemi sırasında o Rom'u göstermek yerine 2002'yi indirip onu flaşlamasını sağladın sanırım :hmmm

csH

csH

Üye
Umrm brz farkli olr otayla koyarlar cift tik olayini ama bu haliyle de yetr bna:D

PureFood

PureFood

Üye

İlk mesajdaki rom "Global Rom" zaten.
Sen flaşlama işlemi sırasında o Rom'u göstermek yerine 2002'yi indirip onu flaşlamasını sağladın sanırım :hmmm
tabi ya, nsu'dan indirmiştim sonra silmeyi unuttum onu of... iyi ki global rom duruyor kıyıda indirmişim. neyse bi yarım saat sonra globaldeyim o zaman :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
Bu lumia pusherin linki neredeydi arkadaşlar,mağazadaki uçmuş,geçmişimdende uçmuş :)

- - - Eklendi - - -

Bu lumia pusherin linki neredeydi arkadaşlar,mağazadaki uçmuş,geçmişimdende uçmuş :)

csH

csH

Üye
Artik kullanilamiyor yaziyo yuklenmiyo yani qr kodlariyla yola dvm:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

- - - Eklendi - - -

Lumia Pusher mağazadan kaldırıldı.

PureFood

PureFood

Üye
Oh be sonunda global amberdeyim :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
YkPkY

YkPkY

Üye
Papakui veriyordu,herkes yüklüyor du ama

PureFood

PureFood

Üye

aramıza hoşgeldin sonunda.saba 4buçuğa kadar telefonu kurdum bende net cafelerde,beleş wifi ağlarında,ne çileydi be

hoşbulduk abicim baya uğraşmışsın bende çok çektim öyle amber sayesinde sabahlara kadar :D kurtulduk valla :D

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Ben 820 ye global flashladığım halde data sense gelmedi n çok merak ettiğim de o idi :(

realname11

Üye
Siz iyisiniz 520 ciler ne yapıcak :vur

csH

csH

Üye
Magazadan indirilen normal menude gozuken lumia kapasite kontrolu uygulamasi vardi onun linkini verebilir misiniz ya da haritalari sd karta kaydetmenin baska bi yolu var mi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Magazadan indirilen normal menude gozuken lumia kapasite kontrolu uygulamasi vardi onun linkini verebilir misiniz ya da haritalari sd karta kaydetmenin baska bi yolu var mi

csH

csH

Üye
Tesekkurler

tgoksen1

Üye
yapsam mı ya beyler :D

- - - Eklendi - - -

ben gordum data sense olan 820 de

Üst Alt