WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ben de şimdi basacam flaşı yahu bekleye bekleye sabrım taştı. kurulumdan sonra telefonu sıfırlamak falan gerekir mi? ya da herhangi bir işlem yapmalı mıyım iyi bir kullanım için?

Flaşladıktan sonra zaten herşey sıfırlanıyor.
Ayrıca herhangi bir sıfırlama işlemi yapmanıza gerek yok.
Ancak yapmanız gereken diğer işlemler var.
Şuradaki konunun en altında yazıyor:

http://www.maxicep.com/windows-phon...ru-ve-sorunlari-burada-paylasalim-828022.html

Amber'den sonra güncellenmesi gerekenler:

- Nokia Hesabı
- Aksesuarlar
- Erişim Noktası
- Ekran ve Dokunma
- Verilerimi Aktar
- HERE Drive+
- HERE Maps
- Ayrıca HERE City Lens'i kendiniz tekrar sıfırdan kurmalısınız. ROM'la birlikte gelmiyor.
- Bir de HERE Maps'e girince Haritaları İndir diyerek çevrimdışı Türkiye haritasını tekrar kurmanız gerekiyor. 222 MB civarı.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir şeyi merak ediyorum Özgür, flash'tan sonra uygulamaların yüklenmesi 4 saat sürdü. Sen bu işlemi kaç günde tamamladın? :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir şeyi merak ediyorum Özgür, flash'tan sonra uygulamaların yüklenmesi 4 saat sürdü. Sen bu işlemi kaç günde tamamladın? :kıskıs:

Baktım 1 hafta falan sürecek, bazılarını sonra yüklerim diye iptal ettim yüklenirken :kop2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
hllsvrn

hllsvrn

Üye
N'oldu bu güncelleme :)) Eylül'e kadar yolu var herhalde. :kahve:

bj_kmurat

Üye
teşekkürler

csH

csH

Üye
Sonunda flasladm amberi bu ekran saati olayi baya hosuma gitti:D

cmptrengineer

Üye
Telefonunuz güncel yazısını görmekten gına geldi lazım değil gelmesin artık kmblr 8.1 n zmn gelir ölme eşeğim ölme satcam gitsin anasnı satym

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Bundan önceki güncelleme NSU e düştükten sonra ne zaman OTA olarak verilmişti bilen var mı arkadaşlar?

PureFood

PureFood

Üye
Kurdum sonunda be amberi :D sistem uygulamalarını guncellemedım şu anda data sense falan göremedim ne ayarlarda ne de menude.

- - - Eklendi - - -

yardım edin arkadaşlar. özgür abinin verdiği linkten beyaz global amber indirdim. ilk sayfadaki mesajdan. zil seslerinde turkcell var ?

3047,000,1326,2002 diyor ancak zil seslerinde turkcell var kilit ekranım turkcell logolu ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kurdum sonunda be amberi :D sistem uygulamalarını guncellemedım şu anda data sense falan göremedim ne ayarlarda ne de menude.

Hayırlı olsun.
Gerekli güncellemeleri yap ve telefonu yeniden başlat.
Eğer Turkcell Rom flaşlamadıysan DataSense'in gelmesi lazım. :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

yardım edin arkadaşlar. özgür abinin verdiği linkten beyaz global amber indirdim. ilk sayfadaki mesajdan. zil seslerinde turkcell var ?

3047,000,1326,2002 diyor ancak zil seslerinde turkcell var kilit ekranım turkcell logolu ?

Benim verdiğim 2001'i indirmişsin ama sanırım 2002'yi flaşlamışsın :)
Turkcell Rom'u gömmüşsün yanlışlıkla...

csH

csH

Üye
Cift tik yok benim rom gecen hafa paylasilan ama dun nsu da gozukenle bi farki yok sanirim ikisi de 1.20gb

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cift tik yok benim rom gecen hafa paylasilan ama dun nsu da gozukenle bi farki yok sanirim ikisi de 1.20gb

Hımmm muhtemelen OTA'dan gelen de geçen hafta NSU'ya düşenin aynısı olacak o zaman.
Yine de bekleyip OTA'dan yükleyen arkadaşların izlenimlerini alalım bakalım.

PureFood

PureFood

Üye

Benim verdiğim 2001'i indirmişsin ama sanırım 2002'yi flaşlamışsın :)
Turkcell Rom'u gömmüşsün yanlışlıkla...

hay anasını satayım ya. abi global 2001 nereden bulabilirim ?

bu konunun ilk mesajındakini indiridm hatta, 500 küsur mb rm.821.rar dosyası. ondan kurdum zaten..

Üst Alt