bulutsuzgece
Üye
Flaşladın mı abi![]()
Flaşladı

Flaşladın mı abi![]()

Yedek yoksa geçmiş olsun Önder.telefona hard reset attım yedeklemede yapmamıştım resimleri nasıl bulabilirm?

Flaşladın mı abi![]()
Mağazadan kaldırılan bazı uygulamalar vardı silinmemesi için bekliyordum ama biranda hepsinden vazgeçtim ve yükledim.ben de şimdi basacam flaşı yahu bekleye bekleye sabrım taştı. kurulumdan sonra telefonu sıfırlamak falan gerekir mi? ya da herhangi bir işlem yapmalı mıyım iyi bir kullanım için?
Bir şeyi merak ediyorum Özgür, flash'tan sonra uygulamaların yüklenmesi 4 saat sürdü. Sen bu işlemi kaç günde tamamladın?![]()

Bir şeyi merak ediyorum Özgür, flash'tan sonra uygulamaların yüklenmesi 4 saat sürdü. Sen bu işlemi kaç günde tamamladın?![]()
Abi NCS'den ölü flaş yöntemi ile mi hallettin ?
Baktım 1 hafta falan sürecek, bazılarını sonra yüklerim diye iptal ettim yüklenirken![]()

Abi NCS'den ölü flaş yöntemi ile mi hallettin ?
aynen öyle oldu İsmet.arkadaşlar amber güncellemesini yaptım. Pro kamerada resim çektikten sonra resmi kaydederken telefon kendini resetliyor.Bu sorunla karşılaşan başkaları var mı ? (bu arada telefon L920)

Sonunda flasladm amberi bu ekran saati olayi baya hosuma gitti![]()
sistem uygulamalarını guncellemedım şu anda data sense falan göremedim ne ayarlarda ne de menude.Kurdum sonunda be amberisistem uygulamalarını guncellemedım şu anda data sense falan göremedim ne ayarlarda ne de menude.

yardım edin arkadaşlar. özgür abinin verdiği linkten beyaz global amber indirdim. ilk sayfadaki mesajdan. zil seslerinde turkcell var ?
3047,000,1326,2002 diyor ancak zil seslerinde turkcell var kilit ekranım turkcell logolu ?

Cift tik yok benim rom gecen hafa paylasilan ama dun nsu da gozukenle bi farki yok sanirim ikisi de 1.20gb
Benim verdiğim 2001'i indirmişsin ama sanırım 2002'yi flaşlamışsın
Turkcell Rom'u gömmüşsün yanlışlıkla...