WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yav nsu'da tam kuracak internal error diyor hay ya. Ne zaman bişey yapsam aksilik çıkıyor. İlla ota'yı bekle diyor gizli bir şeyler :D

Gökçen'de de aynı sorun vardı. Sanırım genel bir durum.

Ancak NCS ile sorunsuz flaşlayabilirsin. :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yav nsu'da tam kuracak internal error diyor hay ya. Ne zaman bişey yapsam aksilik çıkıyor. İlla ota'yı bekle diyor gizli bir şeyler :D
Dün çok uğraştım ama bu hata için bir çözüm bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Yine mi ölü flaşa kaldık :(

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

blackcemre

Üye
620'nin yeni serverlerında amberi yükleyenler çift dokunma ile ekran açma gelmişmi tekrar güncelleme yapalım mı

alical33

alical33

Üye
Evet aynen öyle oluyor, aslında OTA güncellenmesini bekleyecektim fakat cihaz bir sıfırlansın istedim. Bu arada uygulamalarınız fazlaysa hiç tavsiye etmiyorum :)
temiz kurulum her zaman iyidir abi ben bu fikirdeyim giriş uygulamlarda yedekten geri yükleniyor zaten geriye bi giriş ekranını düzenlemek kalıyor :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

temiz kurulum her zaman iyidir abi ben bu fikirdeyim giriş uygulamlarda yedekten geri yükleniyor zaten geriye bi giriş ekranını düzenlemek kalıyor :D
Orası öyle tabi ama külfeti çok be kardeşim çok uğraştırıyor. :(

anliatamer

Üye
Yaaaa. Ne zaman gelecek lumia 720'ye nokia eylül sonuna kadar güncellemeyi tamamlamayı düşünüyoruz diyor. İnşallah eylül sonunu bulmaz. Bizim ki.

qwerty5757

qwerty5757

Üye
arkadaşlar amber güncellemesini yaptım. Pro kamerada resim çektikten sonra resmi kaydederken telefon kendini resetliyor.Bu sorunla karşılaşan başkaları var mı ? (bu arada telefon L920)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar amber güncellemesini yaptım. Pro kamerada resim çektikten sonra resmi kaydederken telefon kendini resetliyor.Bu sorunla karşılaşan başkaları var mı ? (bu arada telefon L920)

Öyle bir sorun yok ben de :hmmm

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
bendede yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:no: bende de yok.

blackcemre

Üye
telefona hard reset attım yedeklemede yapmamıştım resimleri nasıl bulabilirm?

bj_kmurat

Üye
ben de şimdi basacam flaşı yahu bekleye bekleye sabrım taştı. kurulumdan sonra telefonu sıfırlamak falan gerekir mi? ya da herhangi bir işlem yapmalı mıyım iyi bir kullanım için?

Üst Alt