WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

xemorytr

Üye
amber yüklüyken güncelleme dosyası sunucuda bulunamıyor diyordu şimdi direk gözüküyor

YkPkY

YkPkY

Üye
Akşam ne güzel cafedeki bilgisayarı ayarlamıştım,hafıza yedeğini almıştım,tam tetiğe basacaktım ota gazıyla bıraktım geldim,bide 5,5₺ hesap ödedim.
artık kimsenin sözünü dinlemiycem.:hih:

respection123

Üye
Bakalım :)

dakamon

dakamon

Üye
Valla birader biz otayı bekliyoruz ncs mi kaldı artık şu saatten sonra. Günceleme dendiği an artık ota anlıyoruz biz :)

xemorytr

Üye
bende gözükeni söyledim resimde orda

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Lumia 820 kullanıyorum ve nsu da gözüküyor :S

dakamon

dakamon

Üye
Galiba pazartesi gelir.

xemorytr

Üye
920 beyaz benimki rm-821

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Bilgisi olan var mı arkadaşlar NSU da güncelle butonu aktif

respection123

Üye
L820 Amber Yüklemeyen biri baksın.

dakamon

dakamon

Üye
Bende dedim açıklamasını da yaptım kardeş :D bi bak ne yazmışım :D OTA diyorum OTA flashlamak istesek zaten romlar vardı :) otayı bekliyoruz biz. Senin güncelleme geldi demen telefonun kendisine geldin demen olarak algılanır şu saatten sonra dedim.

• Beğen
Tepkiler: n000k

respection123

Üye
Bende dedim açıklamasını da yaptım kardeş :D bi bak ne yazmışım :D OTA diyorum OTA flashlamak istesek zaten romlar vardı :) otayı bekliyoruz biz. Senin güncelleme geldi demen telefonun kendisine geldin demen olarak algılanır şu saatten sonra dedim.
Gelsin NSU ya Farketmez yeterki gelsin.Zaten OTA üzerinden Değil NSU ile Temiz bi güncelleme yapacam

xemorytr

Üye
zaten resmini yükledim kardeş ordan gözüksün diye

respection123

Üye
Bu Sabah Amber Günc. Dağıtımı Nokia Tarafından Resmi Olarak Açıklanmış.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Evet gerçekten aktif. şimdi yedekleme yapıyorum yükleyemeyi deneyeceğim.

murtıı

Üye
nsu üzerinden güncelleme yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum nokia pro camera geldi mi acaba 820 için

Tacettinn

Tacettinn

Üye
An itibarı ile NSU ya güncelleme gelmiştir arkadaşlar denedim indirilebilir :oke:

- - - Eklendi - - -

Sürüm Numaralarına Dikkat et.Aynı yazılımı yükleyebilirsn :)
Aynı yazılım zaten :) Paket boyutu bile aynı. Daha önce nsu dan kaldırılmıştı ama şimdi indirilebilir.

- - - Eklendi - - -

nsu üzerinden güncelleme yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum nokia pro camera geldi mi acaba 820 için
Hayır sadece 920,925,928 modellerine gelecekti. Fakat kaçak yollarla 820 ye yüklenebilir :ehe

Üst Alt