WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

respection123

Üye
Amberi Yüklemeyen birinin Denemesi Lazm

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Sürüm aynı boyutlar aynı. Hiç güncelleme havası yok :angry:

Tacettinn

Tacettinn

Üye

Bence Siz Önceden Ambere güncellediniz diye öyle gözüküyor
Doğru da en azından bi iyileştirme yapılmalıydı. Özellikle kamera düzeltilmeliydi. Resim çekince keskinlik çok güzel görünüyor fakat 2 sn sonra fotograf bulanıklaşıp kayıt ediliyor. Güncellediğimde böyle olmuştu.

respection123

Üye
Doğru da en azından bi iyileştirme yapılmalıydı. Özellikle kamera düzeltilmeliydi. Resim çekince keskinlik çok güzel görünüyor fakat 2 sn sonra fotograf bulanıklaşıp kayıt ediliyor. Güncellediğimde böyle olmuştu.
Smart cam ile Düzenle En iyi kareyi seç.

Tacettinn

Tacettinn

Üye

Smart cam ile Düzenle En iyi kareyi seç.
Keşke düşündüğün gibi olsa :) Smart cam filan kurtarmıyor.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu. NSU da güncelleme gözüküyor...

afwerker

afwerker

Üye
Beyler amber olmayan telefonuma Amber indireyim dedim yurtdısından gelene benim siyahtaki 1.14 gb iken beyazda 1.29 GB olarak gözüküyor

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar amber güncellemesinin nosu nedir?

- - - Eklendi - - -

3047.0000.1326.2002 bu numara güncellemsi yapıyorum?

respection123

Üye
arkadaşlar amber güncellemesinin nosu nedir?

- - - Eklendi - - -

3047.0000.1326.2002 bu numara güncellemsi yapıyorum?
Evet. Sende Telefona Amber Yüklümüydü önceden yoksa ilk defa mı yüklüyorsun.

gkhntlbs

Üye
hayır yüklü değildi hatta 2 kere eski sürümü kurmuştum

- - - Eklendi - - -

1.190 megabayt bakalım bitince ne olacak

afwerker

afwerker

Üye
Bendeki cihaz Hollanda oldugu için Yazılım numarası : 1232.5957.1308.0003 ten 3047.000.1328.305 e yükseliyor Şuan :)

dakamon

dakamon

Üye
Beyler amber olmayan telefonuma Amber indireyim dedim yurtdısından gelene benim siyahtaki 1.14 gb iken beyazda 1.29 GB olarak gözüküyor

Acaba sonradan biraz düzenleme yapmış olabilirlermi?

braayn

braayn

Üye
çok basit L 820 amber yüklü olmayan biri denerse iyi olur.Bende de amber yüklü o nedenle aynı seri nodan güncelle die seçenek çıktı aslında cihazınız güncelldir çıkıyordu birah tuhaf oldu :S

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
tcell romlu cihaza global amber kurmuştum nerden tanıdıysa yine tcell amber kurayımmı abi diyor :ehe

afwerker

afwerker

Üye
Acaba sonradan biraz düzenleme yapmış olabilirlermi?
Bilmiyorum belki data sense felan vardır buradan aldıgım lumiada amber yüklü data sense yok ama bunu guncelliyorum bakalım gelmiş olabilir farkları yazarım

çok basit L 820 amber yüklü olmayan biri denerse iyi olur.Bende de amber yüklü o nedenle aynı seri nodan güncelle die seçenek çıktı aslında cihazınız güncelldir çıkıyordu birah tuhaf oldu :S
Benim diger cihazda yüklü degil ben yüklüyorum kardeş

respection123

Üye
Anlaşıldı.Lumia 820,920 İçin Amber NSU ya verilmiş.

bloodrap

bloodrap

Üye
Bu güncelleme doğru olan mı? Amber dahil olup olmadığını nereden anlayacağız yardım plsss

n000k

n000k

Üye
tcell romlu cihaza global amber kurmuştum nerden tanıdıysa yine tcell amber kurayımmı abi diyor :ehe
nsu da bendede aynı şeyi söylüyor.. o yüzden sırf otayı bekliyorum bakalım ne olcak.. bende global rom GDR2 beta yükledimdi tele.amberi yüklemedim bakalım ota üzerinden ne olcak diye :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
1328 se doğrudur herhalde

Üst Alt