Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
amber yüklüyken güncelleme dosyası sunucuda bulunamıyor diyordu şimdi direk gözüküyor
YkPkY
Üye
Akşam ne güzel cafedeki bilgisayarı ayarlamıştım,hafıza yedeğini almıştım,tam tetiğe basacaktım ota gazıyla bıraktım geldim,bide 5,5₺ hesap ödedim.
artık kimsenin sözünü dinlemiycem.
respection123
Üye
Bakalım
dakamon
Üye
Valla birader biz otayı bekliyoruz ncs mi kaldı artık şu saatten sonra. Günceleme dendiği an artık ota anlıyoruz biz
Bende dedim açıklamasını da yaptım kardeş bi bak ne yazmışım OTA diyorum OTA flashlamak istesek zaten romlar vardı otayı bekliyoruz biz. Senin güncelleme geldi demen telefonun kendisine geldin demen olarak algılanır şu saatten sonra dedim.
Bende dedim açıklamasını da yaptım kardeş bi bak ne yazmışım OTA diyorum OTA flashlamak istesek zaten romlar vardı otayı bekliyoruz biz. Senin güncelleme geldi demen telefonun kendisine geldin demen olarak algılanır şu saatten sonra dedim.