Tacettinn
Üye
1326 Değilde Son hane 2006 değişiyor.Bazılarında 2004 falan operatörden kaynaklı.

1326 Değilde Son hane 2006 değişiyor.Bazılarında 2004 falan operatörden kaynaklı.

Nasıl oluyor :S Lumia 820 ile DataSense kullanan var mı ?![]()
Güncelleme ile herşey açığa kavuşacakta . Gelmedi bir türlü.Doğru hatırlıyorsa shifdetele.net adresinde bazı kullanıcılar 820de data sensin geldiğini söylemişlerdi.
bendeki şu şekilde;
3047.0000.1328.10157
dejavu![]()

evet nokiadan bir son dakika haberi geldi kullanıcılarının birinin lanet etteğini duyan nokia symbiana geri dönüş yapmaya tekrardan karar verdi![]()

Lumia 820 Amber güncellemesinden sonra Uygulamalarım![]()
Darısı Otacıların Başına...
1328.3001 benim![]()
Evet kullanıyorum. Fakat ön kamerayı kullan deyince programdan atıyor ve video ayalarından 720p,24fps ayarını seçip kaydı başlattıktan sonra zoom yapınca ekran renk renk dağılıyor.tacettin nokia pro camı kullanıyor musun ?
Evet kullanıyorum. Fakat ön kamerayı kullan deyince programdan atıyor ve video ayalarından 720p,24fps ayarını seçip kaydı başlattıktan sonra zoom yapınca ekran renk renk dağılıyor.
1080 30 fps de zoom pek verimli değil. Zoom ihtiyacın olduğunda 720 30 fps başarılıön kamerayı seçince evet bende program kendisini kapattı 720P,24 Fpsde zoomda sapıtıyor renkler ama 1080 30 Fpsde sıkıntı yok ön kamerayıda pek kullanmam ama program cidden çok hoşuma gitti

güncelleme geldi![]()

Bu adamı banlayın
- - - Eklendi - - -
Bu arada ben pazartesi gelir diye düşünüyorum.
Zaten Senin Amber yüklü ondan
- - - Eklendi - - -
kardeş ne banlaması
- - - Eklendi - - -
resmini bile koydum