WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Doğru hatırlıyorsa shifdetele.net adresinde bazı kullanıcılar 820de data sensin geldiğini söylemişlerdi.
Güncelleme ile herşey açığa kavuşacakta . Gelmedi bir türlü.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben sızdırılan sürüm numarasını sormuştum, neyse baktım şimdi dağıtımı yapılan numara ile aynıymış. :oke:

braayn

braayn

Üye
bendeki şu şekilde;
3047.0000.1328.10157

Tacettinn

Tacettinn

Üye
1328.3001 benim :pro:

Tacettinn

Tacettinn

Üye
tacettin nokia pro camı kullanıyor musun ?
Evet kullanıyorum. Fakat ön kamerayı kullan deyince programdan atıyor ve video ayalarından 720p,24fps ayarını seçip kaydı başlattıktan sonra zoom yapınca ekran renk renk dağılıyor.

Eren-MT

Uyumlu deil ondan :)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Evet. Buna rağmen güzel bir uygulama.

braayn

braayn

Üye
ön kamerayı seçince evet bende program kendisini kapattı 720P,24 Fpsde zoomda sapıtıyor renkler ama 1080 30 Fpsde sıkıntı yok ön kamerayıda pek kullanmam ama program cidden çok hoşuma gitti

Evet kullanıyorum. Fakat ön kamerayı kullan deyince programdan atıyor ve video ayalarından 720p,24fps ayarını seçip kaydı başlattıktan sonra zoom yapınca ekran renk renk dağılıyor.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
ön kamerayı seçince evet bende program kendisini kapattı 720P,24 Fpsde zoomda sapıtıyor renkler ama 1080 30 Fpsde sıkıntı yok ön kamerayıda pek kullanmam ama program cidden çok hoşuma gitti
1080 30 fps de zoom pek verimli değil. Zoom ihtiyacın olduğunda 720 30 fps başarılı :)

xemorytr

Üye
güncelleme geldi :D

xemorytr

Üye

Üst Alt