WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu arada global romlu olup da güncelleyenlerden gelen geri bildirimlere göre; sesin karşıya alçalıp yükselip gitmesi problemi düzelmiş olabilir, zil sesinin takılması düzelmiş, ayrıca telefona kurulu olan uygulamalardan birine güncelleme geldiği zaman anlık hemen mağaza live tile'ında bildirim geliyormuş.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Bildiğiniz üzere kamera tuşuna Smart cam uygulamasını atayabiliyoruz.

n000k

n000k

Üye
Bu arada global romlu olup da güncelleyenlerden gelen geri bildirimlere göre; sesin karşıya alçalıp yükselip gitmesi problemi düzelmiş olabilir, zil sesinin takılması düzelmiş, ayrıca telefona kurulu olan uygulamalardan birine güncelleme geldiği zaman anlık hemen mağaza live tile'ında bildirim geliyormuş.
yani 24 saat boyunca güncelleme alabiliriz uygulamalr için :D

marazruno123

Üye
Beyler wp8 sitesinde bize ulaşın var altta tıklayın sonra fikir ve görüşleriniz kutusu var tıklayın sonra orda fikirler var vote yani oy verin yalnız msn yazmayı unutmayın 20 oy hakkı mı ne veriyor iyi kullanın.

ÖEY

ÖEY

Üye
o zaten vardı bende anlık mağzza live title da gözüküyordu güncellemeler
Sen yenisin buralarda belli :D:D O uygulama güncelleme bildirimleri çoğu kişi de düzgün ve düzenli çalışmıyordu. Söylenene göre şu anda MS onu düzeltebilmiş. Büyük ihtimal sen çok dikkat etmediğin için sana anlık geliyor gibi gelmiştir. :D:D

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar İnternet Explorer de Başlangıç eklranına sabitleme butonu varmıydı önceden :hmmm

Dementor61

Üye
Şimdi Turkcell Rom olsun olmasın hiç bir Lumia da Data Sense yok değil mi ?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar bayram hediyeniz hayırlı olsun ben size demiştim zaten bayramdan önce gelirse diye :):):)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve n000k
n000k

n000k

Üye
o zaten vardı bende anlık mağzza live title da gözüküyordu güncellemeler
anlıklı mı? belirli saat diliminde geliyor güncelleme olduğu. arkadaşın demek istediği örnek whatsapp yayıncısı uygulamayı güncellediğ ve güncellemeyi markete akşam zeri 5te koydu. dank sana güncelleme geldi. :) viber yayıncısı sabah 7de yeni güncellemesini markete koydu dank sana güncelleme geldi :D şimdi kapiş?

metrix355

metrix355

Üye
Sen yenisin buralarda belli :D:D O uygulama güncelleme bildirimleri çoğu kişi de düzgün ve düzenli çalışmıyordu. Söylenene göre şu anda MS onu düzeltebilmiş. Büyük ihtimal sen çok dikkat etmediğin için sana anlık geliyor gibi gelmiştir. :D:D
yok hiçte yeni değilim forumu saatlik takip ederim güncellemeleride aynı şekilde 7 aydır böyle :) sanırım bende düzgün çalışıyordu :)

dakamon

dakamon

Üye
Bunlardan fazla özellik vereceklerini sanmıyorum. Sadece farklı kişilere farklı şeylerin yüklenmemesi sorununu giderirler.
Dikkatimi çeken birşey var. Ekran+dokunma ayarlarında şu açık/kapalı seçenkleri arasında geçiş yaparken akıcı olmuyor pek.

Arkadaşım kimse ek özellikler getireceklerini söylemiyor zaten. Vaadedilenlerin gelmemesi yada daha başka hata durumlarının olması durumunu önceden görüp otadan en temiz halini yayınlamaktan bahsediyoruz.

ÖEY

ÖEY

Üye
yok hiçte yeni değilim forumu saatlik takip ederim güncellemeleride aynı şekilde 7 aydır böyle :) sanırım bende düzgün çalışıyordu :)
Valla o zaman kendini şanslı say pek çok kişi de öyle değil ve zaten bu yüzden sabit konular arasında mağaza güncellemeleri diye bir konu var :D:D Peki @n000k'un söylediği gibi miydi sende?

IVI-Elia

Üye
nokia care suite de eski sürüm var türkcell rom için ota da gelirse deniycem eski sürümü flashlamak zarar verir mi?

- - - Eklendi - - -

bi de navi çökmüş bu nedenle 0001 yükleyemiyorum...

emelli

emelli

Üye
bende günceleyebilirsiniz diyo ama aynı yazılım numarası var
benm telefon türkcell romlu yani bana yazılım gelmedimi daha arkadaşlar

Üst Alt