serecans
Üye
NSU uygulamasının kısayoluna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyin.
denedim kardeşim ondada olmadı
NSU uygulamasının kısayoluna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyin.
denedim kardeşim ondada olmadı
Abiler dostlar beyler bende gaza geldim nsu'yu indiriyorum![]()

bence vazcayporticodan sonraki gelen beta güncellemede bende gaza gelmiştim. şimdi yoğurdu üfleyerek yiyorum
cidden ota dışında güncelleme yapınca yedegi geri yükleme zahmetli oluyor, haberin olsun. ben tek tek elle yüklemek zorunda kaldım. kendi otomatik yüklemiyor tel
![]()
ama geri yükleme konusunda haklısın tek tek çok zahmetli 
Hani otayı bekleyecektik![]()

öncelikle hayirli olsun. Degişik cihaz ve operatorlerde yeniliklerin eksik ve farkli olmasi gayet normal. Cunku bu yazilim(official) resmi güncelleme degil. Resmi ve tam teşekkullu guncelleme Microsoft tarafindan ota uzerinden yayinlanicak. O yuzden fazla heyecan ve stres yapmadan bir kac gun daha sabredin. Nokia bu romlari serverlarina test amacli geri dönüşleri toplamak icin yuklemiltir ve bir kac icinde geri cekilme olasiligi da yuksek.

aynen abi bende, test amaçlı bunu yayınladıklarını düşünüyorum.. otadan birkaç güne dağıtırlar benceöncelikle hayirli olsun. Degişik cihaz ve operatorlerde yeniliklerin eksik ve farkli olmasi gayet normal. Cunku bu yazilim(official) resmi güncelleme degil. Resmi ve tam teşekkullu guncelleme Microsoft tarafindan ota uzerinden yayinlanicak. O yuzden fazla heyecan ve stres yapmadan bir kac gun daha sabredin. Nokia bu romlari serverlarina test amacli geri dönüşleri toplamak icin yuklemiltir ve bir kac icinde geri cekilme olasiligi da yuksek.

öncelikle hayirli olsun. Degişik cihaz ve operatorlerde yeniliklerin eksik ve farkli olmasi gayet normal. Cunku bu yazilim(official) resmi güncelleme degil. Resmi ve tam teşekkullu guncelleme Microsoft tarafindan ota uzerinden yayinlanicak. O yuzden fazla heyecan ve stres yapmadan bir kac gun daha sabredin. Nokia bu romlari serverlarina test amacli geri dönüşleri toplamak icin yuklemiltir ve bir kac icinde geri cekilme olasiligi da yuksek.

Arkadaşlar içinizden birisi lumia pusher linki verebilir mi. Mağaza aratınca çıkmıyor

evet kardeşim sürüm numaraları yazdığın gibi wp8 de deneyeceğim, o da 2-3 gün sürer ondada olur inşl.