Teleservice hizmeti hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice hizmeti hakkında...
Arkadaşlar iyi günler herkese.

Telefonumu Salı günü İstanbul Maltepe deki teleservice e yolladım kargodan baktığımda çarşamba ulaşmış. Fakat bugün de aradığımda ve internetten sorguladığımda cihazımı göremiyorum. Müşteri hizmetlerini defalarca arayıp beklememe rağmen cevaplayan olmuyor. Hiçbir şekilde ne bir iletişim kurabiliyorum ne de cihazımdan haber alabiliyorum. Cihaz kayıp mı oldu çalındı mı ezildi mi büzüldü mi bihaberim ve sıkılmaya başladım artık bu durumdan.

İnternetten baktığımda pek iyi yorumlar okumadım. Şikayetvar.com dan yapılan şikayetlere cevap bile verilmemiş.

Ne yapmam lazım şimdi benim. İlla istanbula mı gideyim adamlara telefonumu sormak için.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Buğra

Buğra

Admin
geçmiş olsun kardeşim umarım kısa sürede telefon gelir
bir bilgim yok malesef :bilmm

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Teleservice mi aman aman ... Durduk yere kullanıcı hatası bile diyip para isteyebilirler.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bir teleservice mağduru daha...

Baskentliia

Baskentliia

Üye
Allah kolaylık versin teleservis madurları :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum haftasonları da dahil 15 gün sonra elime ulaştı. Sıfırıyla değiştirmişler.
Cihazı 900 liraya ikinci el yurtdışı olarak almıştım şimdi sıfır Türkiye cihazım oldu :)
İyi ki varsın Htc, iyi ki varsın uluslararası garanti :D

saruman_me

saruman_me

Üye
Telefonum haftasonları da dahil 15 gün sonra elime ulaştı. Sıfırıyla değiştirmişler.
Cihazı 900 liraya ikinci el yurtdışı olarak almıştım şimdi sıfır Türkiye cihazım oldu :)
İyi ki varsın Htc, iyi ki varsın uluslararası garanti :D

büyük geçmiş olsun hocam=) ama şu bir gerçek bu uluslararası garanti süper bişi bende htc one vardı yurt dışı cihazı anakartında sorun çıktı bende maltepedeki sercise verdim banada yenisini verdiler ..bende hemen sattım=)

partyhard

Üye
Samsung kullananlar başariya versin gayet iyi hizmetleri var. 1 günde taş gibi çıktı telefon

Takipçi Satın Al

Üst Alt