Teleservice telefonumu tamir etmeden gönderdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Exzina

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice telefonumu tamir etmeden gönderdi
Merhaba

nokia 5800 telefonumun kendi kendi kapanma problemi vardı. Telefonumu Beşiktaşdaki KVK Servisine bıraktım. Servis işlemlerinin TELESERVICE tarafından yürüldüğünü söylendi. Bir hafta sonra telefonu alabileceğime dair​
sms
geldi.

Telefonu almaya gittiğimde formu inceledim. "Arızalı olan elektronik parça değiştirilerek onarım tamamlanmıştır" yazıyordu. Telefonu aldığımda KVK görevlisinin yanında telefonu açmaya çalıştım fakat telefon açılmadı. Durumu KVK görevlisine söyledim, kendisi telefonun pilini çıkarıp tekrar takarak telefonu açmaya çalıştı fakat telefon yine açılmadı. Benden izin isteyerek telefonu alarak içeriye gitti. Bir kaç​
dakika
sonra geldiğinde telefonun açılmadığını tekrar kayıt açması ve servise göndermesi gerektiğini söyledi. Özetle kendi kendine kapanan telefonum teleservice tarafından sözde tamir edildiğinde artık hiç açılmıyordu. Gereksiz yere telefonumu almaya gitmiş ve tekrar telefonumun tamir edilmesini beklemek zorunda kalmıştım.

KVK görevlisi bana arka kapağın tam kapanmadığını göstererek telefonun önceden bu durumda olup olmadığını sordu. Bende kapağın servise vermeden önce normal kapandığını söyledim. Sonra tekrar form hazılayarak telefonu ve arka kapak dahil bütün parçaları bir poşete koydu ve tekrar arıza kaydı açtı.

Bugün teleservice sitesinden telefonumu sorguladığımda şunların yazdığını gördüm: "Batarya kapaginiz maltepe servisimize hic gelmemistir" - "TELEFONUNUZDA BELIRTileN ARIZA GOZLEMLENMEMISTIR"

Teleservice hem bozduğu arka kapağı sorumluluk almamak için yok etmiş, hemde cihazda bir sorun olmadığını idda ediyor.

Telefon şu an​
kargoda
büyük ihtimalle yarın KVK Servisinde olacak. Telefonu almaya gittiğimde eğer arka kapak yoksa ve telefon​
hala
çalışmıyorsa ne yapmalıyım? Bu yapılanlardan dolayı teleservice firmasının yasal olarak cezalandırılmasını nasıl sağlayabilirim? Konuyla ilgili KVKda tutanak tutturup sonra dilekçe ile durumu Ticaret ve Sanayi bakanlığına mı bildirmeliyim yada tüketici mahkemesine mi gitmeliyim? Daha etkili ne yapabilirim?

Bana bu konularda bilgisi olan var mı?​

CorbyW

CorbyW

Üye
Ilk önce biraz azarla derim tekrar adam gibi göndersinler. Geldiğinde gene sorun oluşursa tüketici mahkemesine baş vurabilirsin. :)

JkRooN

JkRooN

Üye
ben 4 kere gönderdim servise genpa kvk kvk teleservice e en sonuncu kvk ya gönderdiğimde değiştirdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt