Nexus 4 wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 wifi sorunu
Nexus da biraz karışık bir sorunum var. İş yerimde wifi ye bağlanıyorum günde 10 saat kadar açık kalıyor. Benle beraber iphone 4s ve iki tane s3 bağlı kalıyor. Marketten filan birsey yüklerken onlarınki saniyede 1 mb indiriyor benimki ise aşırı yavaş. Format attım sonuç yine aynı. Farklı wifilerdede aynı sorun var. Youtube dada aynı onlar acıyor izliyor ben onlardan 10 sn sonra açabiliyorum. Bu kadar hızlı bir telefonun s3 den geri kalması imkansız gibi birsey. Speedtest ile hız testi yaptığım zamanda bazen 1 mbs bazen 5 mbs. Sürekli değişiyor. Bazen düzeliyor bu sorun ama genelde hep böyle. Varmı yardimci olabilecek

• Beğen
Tepkiler: muratvemine

serif55

serif55

Üye
Cihazın kernelinde bir sorun olabilir hocam bu yüzden stabil olmayabilir wireless ınız

Herhangi bir rom, kernel yükleme işlemi yapmışmıydınız cihazınıza?

technoshark

technoshark

Üye
Modem normal şartlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor muydu?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
modem diğer arkadaşlarda sorunsuz şu anda. Bende en başından beri sıkıntılı. Sadece Root var cihaz da.

serif55

serif55

Üye
Cihazınızda yedek alın rehber vs. Recovery moduna geçip Hard Format yapın tekrar test edin hocam

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
hocam şimdi bir kaç farklı wifi de denedim onlarda sorun çıkarmadi. Ama çalıştığım yerde bunu yapıyor.

serif55

serif55

Üye
hocam şimdi bir kaç farklı wifi de denedim onlarda sorun çıkarmadi. Ama çalıştığım yerde bunu yapıyor.

İlk mesajınızda farklı wifi lerdede aynı sorun var demiştiniz ben ona göre yorum yaptım hocam, cihaz modem seçiyor dicem de alakası yok şöyle bi ihtimal var bağlandığınız wifi ların modem arayüzüne erişebilme imkanınız varsa wifi standartını kontrol etmenizi öneririm 802.11 b/g/n eski modemlerin n standartlarında olmaması bu sorunu oluşturabilir

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesajınızda farklı wifi lerdede aynı sorun var demiştiniz ben ona göre yorum yaptım hocam, cihaz modem seçiyor dicem de alakası yok şöyle bi ihtimal var bağlandığınız wifi ların modem arayüzüne erişebilme imkanınız varsa wifi standartını kontrol etmenizi öneririm 802.11 b/g/n eski modemlerin n standartlarında olmaması bu sorunu oluşturabilir
İş yerindeki modem degistikten sonra böyle oldu. Diğer wifi ler de ise bazılarında yapıyor bazılarında yapmıyor. Mesela evdeki modem var onda bazen bu sorun oluyor bazen hiç sorunsuz gibi çalışıyor bir türlü anlam veremedim. Servise mi göndermeliyim

serif55

serif55

Üye
Hız sorunu bazen modemden uzaktaysan da oluyor ama bence telefonunda bir sıkıntı var gibi, eğer sorun olmayacaksa servise vermen daha yararlı olur senin için hocam

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
modem baya uzak. Şimdi yaklaşarak denedim ve sorun çözülüyor. Sanirim uzaklık problem oldu m teşekkür ederim

serif55

serif55

Üye
Rica ederim hocam kablosuz ağ frekansınızı değiştirerek te daha yararlı hale getirebilirsiniz wifi nizi bunun ile ilgili bilgiler internette mevcut araştırabilirsiniz iyi günler dilerim :oke:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim hocam kablosuz ağ frekansınızı değiştirerek te daha yararlı hale getirebilirsiniz wifi nizi bunun ile ilgili bilgiler internette mevcut araştırabilirsiniz iyi günler dilerim :oke:
Teşekkür ederim frekans ayarlarını değiştirerekde demeyeceğim

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim frekans ayarlarını değiştirerekde demeyeceğim

muratvemine

muratvemine

Üye
İphone 4s ve galaxy s3 a/b/g/n wireless altyapısını kullanır. nexus 4 ise b/g/n altyapısını kullanır.Yani demek istediğim iphne 4s ve glaxy s3 ün wifi çekim sinyal kuvveti daha fazladır.Dolayısıyla daha hızlı olması gerekir, yazılımda suç aramamalısın, donanımla alakalı.
Ben zamanında s3 ile nexus 4 arasında çok git gel yapmıstım.. Hangisini alsam diye.Wifi benim için önmli oldugu için s3 aldım.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bende 4s te var nexus 4 te var nexusun Wi-Fi yi gördüğü yerde iPhone görmüyor iPhone da mesafe KISA yaklasinca geliyor ama dediğin gibi nexusta hic problemim olmadi

serif55

serif55

Üye
İphone 4s ve galaxy s3 a/b/g/n wireless altyapısını kullanır. nexus 4 ise b/g/n altyapısını kullanır.Yani demek istediğim iphne 4s ve glaxy s3 ün wifi çekim sinyal kuvveti daha fazladır.Dolayısıyla daha hızlı olması gerekir, yazılımda suç aramamalısın, donanımla alakalı.
Ben zamanında s3 ile nexus 4 arasında çok git gel yapmıstım.. Hangisini alsam diye.Wifi benim için önmli oldugu için s3 aldım.

Wifi altyapısı konusunda sanırım yanlış bilgiye sahipsiniz hocam

• Beğen
muratvemine

muratvemine

Üye

Hocam bizde yanlış olmaz :d:

Sen birde Lg nin resmi kendi sitesine bak.Asıl orjinal bilgiler orda yazar;

serif55

serif55

Üye

Hocam bizde yanlış olmaz :d:

Sen birde Lg nin resmi kendi sitesine bak.Asıl orjinal bilgiler orda yazar;

Doğrudur hocam lg yi sevmedigimden sitesine bile girmem gsmarena 1 numara oldugundan ordan bakiorum hep :) bende gsmarena nın yalancisiydim kusura bakmayın ;)

• Beğen
muratvemine

muratvemine

Üye
Doğrudur hocam lg yi sevmedigimden sitesine bile girmem gsmarena 1 numara oldugundan ordan bakiorum hep :) bende gsmarena nın yalancisiydim kusura bakmayın ;)

Estağfurullah.İşin ilginç yanı çoğu sitede a/b/g/n yazmışlar, bende lg nin sitesine girmesem nexus 4 alıyordum :D

Edit:Kendi kazdıkları kuyuya düştüler :D

serif55

serif55

Üye
Estağfurullah.İşin ilginç yanı çoğu sitede a/b/g/n yazmışlar, bende lg nin sitesine girmesem nexus 4 alıyordum :D

Edit:Kendi kazdıkları kuyuya düştüler :D

Bunun en doğru cevabını cihazı kullanan arkadaşlar verir hocam donanım bilgisi veren bi programla görülebilir destekledigi modları ama şöyle biseyde var o kadar site a b g n yazdiysa illaki bişey vardır lg kendi sitesinde a yı yazmayı gerek mi görmedi acaba :)

muratvemine

muratvemine

Üye
Bunun en doğru cevabını cihazı kullanan arkadaşlar verir hocam donanım bilgisi veren bi programla görülebilir destekledigi modları ama şöyle biseyde var o kadar site a b g n yazdiysa illaki bişey vardır lg kendi sitesinde a yı yazmayı gerek mi görmedi acaba :)

Bilmem ama o kadar çalışan var yav eksik yazılma durumu olamaz bence.