Telefon Tavsiyesi Htc one - gs4 - xperia z

Sponsorlu Bağlantılar

reques065

Üye
    Konu Sahibi
Htc one - gs4 - xperia z
MERHABA ARKADAŞLAR BEN TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM OYUN PERFORMANS OLSUN HER TÜRLÜ AÇIDAN İYİ OLABİLİCEK Bİ TELEFON . GS4 DÜŞÜNÜYORUM FAKAT TİPİ VS HOŞUMA GİTSE BİLE TOUCHWİZ SIKINTI ÇIKARABİLİRMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM AKLIM KARISIYOR . ? BUNLARI SORMAK İSTİYORUM VE HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ NEDENLERİYLE BİRLİKTE AÇIKLARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM SİMDİDEN TESEKKÜRLER :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Enes

Enes

Enes

Üye
şu an sizinle aynı durumdayım benim de konu açmama gerek yok burdan takip edeyim :) S4- İphone5 - Xperia Z- Htc One. hepsi birbirinden güzel ben de karar veremiyorum :)

kaangul

Üye
Htc one'ın oyun performansının kotu oldugunu xperia z'nin ise ısınma problemlerinin oldugunu duymuştum.Bu durumda en iyisi s4 diye düşünüyorum.Hep one ve xperia z'ye göre daha cok guncelleme alacaktır

• Beğen
enesrsln

enesrsln

Üye
Bende bu telefonlar arasında kaldım. Hepsini teker teker inceledim. Apple İPhone 5 düşündüm ilk başta ama kişiselleştirme sorunundan tut Bluetooth ile dosya paylaşımı özelliğinin bulunmamasına kadar birçok dezavantajının bulunduğunu gördüm.İOS'u çok beğenmeme rağmen İPhone'u eledim. Daha sonra Galaxy S4 'ü inceledim. Telefon gerçekten yazılımsal ve donanımsal özellikler bakımından mükemmel fakat telefonun kasası ve ekranı çok sağlam değil. yere düşürdüğünüzde kırılma olasılığı çok yüksek. Kasası plastikve camı Gorilla Glass3 olduğu için onu da eledim çünkü telefonun sağlamlığı benim için önemli. HTC One ve Sony Xperia Z arasında kaldım. Xperia Z'yi inceledim. Xperia Z gerçekten mükemmel bir telefon olmuş. Sony'e pek güvenmezdim ama Sony bu sefer şeytanın bacağını kırmış. Çok sağlam ve şık bir kasası ayrıca çok sağlam olan dokunmatik ekranı ile Galaxy S4'den bir adım önde. Dragontrail Glass marka ekranı gerçekten çizilmesi çok zor olan bir ekran. Performans olarak ise Galaxy S4'ün birazcık gölgesinde kalmış ama bu fark çok fazla değil. Günümüzde 4 çekirdek veQualcomm Snapdragon 1500 MHz gayet yeterli ve en az 3-4 yıl performans açısından geri kalmayacak bir telefon. Yani 2017'e kadar rahat bir şekilde her uygulamayı açabilecek bir telefon.Su geçirmez olması benim için aşırı önemli olmamakla beraber değinilmesi gereken bir nokta. Bu yüzden benim tercihim Sony Xperia Z oldu.
Ama şunu dabelirtmek isterim ki HTC One, Galaxy S4, Xperia Z bunların hepsi birbirine yakın ve seni pişman etmeyecek telefonlar hangisini istersen onu al.

• Beğen
Tepkiler: reques065
Enes

Enes

Üye
Bende bu telefonlar arasında kaldım. Hepsini teker teker inceledim. Apple İPhone 5 düşündüm ilk başta ama kişiselleştirme sorunundan tut Bluetooth ile dosya paylaşımı özelliğinin bulunmamasına kadar birçok dezavantajının bulunduğunu gördüm.İOS'u çok beğenmeme rağmen İPhone'u eledim. Daha sonra Galaxy S4 'ü inceledim. Telefon gerçekten yazılımsal ve donanımsal özellikler bakımından mükemmel fakat telefonun kasası ve ekranı çok sağlam değil. yere düşürdüğünüzde kırılma olasılığı çok yüksek. Kasası plastikve camı Gorilla Glass3 olduğu için onu da eledim çünkü telefonun sağlamlığı benim için önemli. HTC One ve Sony Xperia Z arasında kaldım. Xperia Z'yi inceledim. Xperia Z gerçekten mükemmel bir telefon olmuş. Sony'e pek güvenmezdim ama Sony bu sefer şeytanın bacağını kırmış. Çok sağlam ve şık bir kasası ayrıca çok sağlam olan dokunmatik ekranı ile Galaxy S4'den bir adım önde. Dragontrail Glass marka ekranı gerçekten çizilmesi çok zor olan bir ekran. Performans olarak ise Galaxy S4'ün birazcık gölgesinde kalmış ama bu fark çok fazla değil. Günümüzde 4 çekirdek veQualcomm Snapdragon 1500 MHz gayet yeterli ve en az 3-4 yıl performans açısından geri kalmayacak bir telefon. Yani 2017'e kadar rahat bir şekilde her uygulamayı açabilecek bir telefon.Su geçirmez olması benim için aşırı önemli olmamakla beraber değinilmesi gereken bir nokta. Bu yüzden benim tercihim Sony Xperia Z oldu.
Ama şunu dabelirtmek isterim ki HTC One, Galaxy S4, Xperia Z bunların hepsi birbirine yakın ve seni pişman etmeyecek telefonlar hangisini istersen onu al.
zaten birbirine yakın olduklarından dolayı tecrube ile sabit olan fikirler sizlerden talep ediliyor dağlar kadar fark olsa kimse kimseye sormadan alır :)

• Beğen
Tepkiler: sercantit

oguztz

Üye
beyler z de ısınma problemi htc one la aynı abartılacak boyutta degil.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Xperia z ekrani en rahat cizilebilen ekrandir videilari bile var ayrica hd olduğundan oyunlarda fazla kasma oluyor htc one da bu kasma olayı daha az ama performans olarak s4 en iyisi

aleranol

aleranol

Üye
Ses özellikleri açısından htc one 1 numara.
Görünüş ve bazı olağanüstü özelikleri olarak xperia z 1 numara
Artık alıştığımız ve bize genel anlamda yardimci olabilen, basit ve işlevsel bir cihaz olarak ta s3 var.
Ekran olarak sanırım en iyisi htc one.

fk555897

fk555897

Üye
TouchWiz Nature şu anda sorunlu bir arayüz ama ileride sorunlar giderilir diye düşünüyorum.

emraholu

Üye
yaklaşık 1 aydır xperia z kullanıyorum.oda arkadaşım da benden 2 gün önce iphone 5 aldı.onun telini elime alıp kurcalayınca iyikide xperia z almışım diyorum.1 aydır telefonda en ufak bir kasma donma görmedim.bazı arkadaşlar fazla ısınıyor demiş.oyunlarda kasma var demiş.telefonda real racing 3 ve mc4 yüklü sürekli oynuyorum kasmanın k si bile yok.ayrıc saatlerce oyun oynadığımda bile abartılacak bir ısınma olmuyor.güncelleme olyına gelince bundan önce xperia s kullanıyordum onda turkcell uygulamaları vardı ve sanırım turkcell romlu olduğu için güncellemeler geç geliyordu.bende bunu sony centerden aldım hiçbir operatör uygulaması yok ve güncelleme yayınlandıktan sonra ilk gün hemen göründü.alırken buna dikkat ederseniz güncelleme sorunu yaşamazsınız.ayrıca sağlamlık ve şıklık yönünden diğer tellerden çok önde.bana göre telefonun tek eksi yönü ses kalitesi düşük o da sanırım su geçirmeme özelliğiyle alakalı bir durum.arkadaşlar yanlış anlamayın bazı insanlar tel eline bile almadan yorum yapıyor.o yüzden yazma ihtiyacı duydum...

• Beğen

anil_k.g

Üye
Htc one'ın oyun performansının kotu oldugunu xperia z'nin ise ısınma problemlerinin oldugunu duymuştum.Bu durumda en iyisi s4 diye düşünüyorum.Hep one ve xperia z'ye göre daha cok guncelleme alacaktır
Elimde htc one var oyun performansı kötüymüş? Şuan senden duydum ve şaşırdım. Sağdan soldan duyulma saçma şeylerle milleti kandırmayın, xperia z den çok daha güçlü bi ekrana sahip, s4 ü detaylı incelemedim yorum yapamam. Ama hangisini alırsanız alın pişmanlık duymazsınız bence

ahmetsuha525000

Üye
Bende burda konu açtım burda çözülmez bu HTC One da ekran iyi XPeria Zde kasa iyi S4 de donanım iyi. Sana kalmış. En önemli olanı seç. Ben donanım hastasıyım. Tasarım benim için fazla önemli değil zaten tasarım kişiden kişiye değişir. S4 tasarımı hoşuma gitti. Donanım zaten süper. Birde ek uygulamalar var. S4 benim işimi fazlasıyla görüyor. Oyun performansı hakkında hem Z hem One hem S4 üst düzey telefonlar piyasadaki ne kadar oyun ve uygulama varsa hepsini kasmadan alırlar. Performans açığı ancak 2 yıl sonra belli olur. Isınma sorunu ise kullanmadığım için bilmiyorum ama bütün telefonlar sonuçta bir miktar ısınır. Bu telefonlarda ısınma sorunu olduğunu zannetmiyorum. Güncelleme işi belli olmaz ama S4 ve Z 2 yıl güncelleme alır gözüyle bakıyorum. Ses kalitesinde her zaman Sony bir adım öndedir. Ama Zde geri kaldı sanırım. Yani sonuç telefonların hepsinin farklı özellikleri var. Donanım dersen S4 dayanıklılık dersen Z vb. Hepsinin birleşimi bir telefon yok. Ama S4 düşünürsen birazcık daha bekle S4 Active alırsın. Suya ve toza dayanıklı S4 sürümü çıkacak. Hemde 64GBde gelecek. S4 Active 64GB alırsın. IPhone'a hiç bulaşma derim. Çünkü iPhone kullanacaksan bütün arkadaşlarında iPhone kullanmalı. Iphonenun tek iyi yanı korsana fazla bulaştırmaz şahsen ben TurkcellMuzik arşivi beğenmiyorum. İTunesden sürekli orjinal müzik indiririm. Diğer iyi tanı ise uygulamalar sadece iPhone için yapılıyor. Buda telefonun kasmasını önlüyor. Androide uygulama ve ya oyun yapılırken yüzlerce model göz önüne alınmak zorunda ama iPhone ise tek model. Diğer bütün konularda iPhone bitik bir telefon. Artık modası geçti. Yine Son karar senin ama tavsiyem S4 Active 64GB. Pişman etmez.

- - - Eklendi - - -

hatta vaktin varsa git telefonları dene mağazalar da

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Donanim ve yazılım da s4 tadarim ve multimedyada htc one saglamik da xperia z secmek sans kalmis ama sunuda söyleyeyim s4 5 inch olmssina ragmen boyut olarsk en kuvugu xperia z baya büyük note2 ye büyük dduyen bu telede buyukder htc one ince uzun bir tasarıma sahip ama bence en guzel tasarımda htc one secim sana kalmis

sefasahin34

Üye
Bende uzun bir araştırma süreci sonunda s4 aldım.Bu 3 telefon arasında kalmıştım ama kısaca özetlemek gerekirse sonyi direk eleyin.sadece tasarım açısından bakın bu modele.su geçirmezlik olayı gereksiz.sanki havuza girip video çekiceksiniz.Bunun dışında ekstra bi özellik yok.Htc ise malzeme kalitesi ve hoparlör olarak hoşuma gitti.fakat ben pek müzik video izlemem telefondan.hor kullanan biriside olmadığım için malzemenin kalitesi pek önemli değil.Bunların dışında s4 ü üstün kılan tamamen yazılım.S4 alıcaksanız donanıma değil yazılıma bakın.O donanım daha iyi sözü sadece kağıt üzerinde.En iyisi gidip 3 cihazıda incelemeniz.yoksa kağıt üzerinden karar vermek çok zor

• Beğen

ahmetsuha525000

Üye
Su geçirmezlik zaten Denizde işe yaramıyor. Ve suyun altında iyi fotograf çekmediginde biliniyor. Son olarakda Yarım metreye kadar kadar yarım saat dayanabiliyor.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
TouchWiz Nature şu anda sorunlu bir arayüz ama ileride sorunlar giderilir diye düşünüyorum.
ne tür sorunlar

- - - Eklendi - - -

ayrıca suyun altındada dokunmatik çalışmıyor

kaan200520

Üye
3 de guzel telefon ısınma sorunu her telefonda olan kadar var xperia z ama sunu soyleyım s4 gore ekranı bıraz soluk kalıyo yan yana koydugunda ama kullanımda bunu farketmıyosun konusmada ses kalıtesı sımdıye kadar kullandıgım telefonların en ıyısı gulurtulu ortamlarda bıle konustugun kısıyı net anlıyosun bence onemlı bı ozellık cogu telefon bu konuda ıyı degıl peria z mukemmel muzık sesı su gecırmezlık ozellıgı oldugundan az ama kaliteli 3telefonda guzel telefon gıt bı alısverıs merkezıne hangısı hosuna gıderse onu al ama teleservice :D garantılı alma ben gıbı peşinden kosarsın:D

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
TouchWiz Nature arayüzünde çok sık kasmalar olabiliyor.
bir s4 kullanıcısı olarak vede tarafsız bir şekilde söylüyorum ben herhangi bir kasma görmedim sadece rehbere geç giriyor ama haklısın rami biraz fazla yiyiyor ama xperia z deki arayüzden çok daha iyi bence ama htc arayüzü bambaşka ona diyecek birşeyim yok

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
Nature arayüzü hala geliştirmeye ihtiyacı olan bir arayüz. Şahsen ben 4.2.x i aosp olarak tercih ederim sorunlar varken