Telefon Tavsiyesi galaxy note 2 mi, xperia z mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Note 2

mystiery_

mystiery_

Üye
Xperia Z

sami41

Üye
    Konu Sahibi
ama nedenlerini de açıklasanız daha güzel olur :) donanım olarak hemen hemen aynılar, xperia z kamera konusunda önde duruyo, performansları konusunda nasıl fark olur bilmiyorum ama sony z gerçekten çok güzel görünüyo..

oguztz

Üye
inşallah z nin fiyatı düşer .s

- - - Eklendi - - -

ama nedenlerini de açıklasanız daha güzel olur :) donanım olarak hemen hemen aynılar, xperia z kamera konusunda önde duruyo, performansları konusunda nasıl fark olur bilmiyorum ama sony z gerçekten çok güzel görünüyo..

Kardeşim kesinlikle xperia z al.Çünkü note 2 ile aynı performansa sahip.Xperia z alman için sebeplerin:
+Şık tasarım(note 2 den kat kat güzel ve ince)
+Su ve toz onun için dert değil.
+Kamerası hdr çekim yapıyor çok iyi.13.1 mp
note 2 yi secmen icin nedenler.
+sarj sarj sarj baska bi artısı yok.Ama sarjı dert etme çünkü xperia z de stamina pil özelliği var buda z ye note 2 kadar pil ömrü sağlıyor.
sonuç olarak XPERIA Z.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Kardeşim kesinlikle xperia z al.Çünkü note 2 ile aynı performansa sahip.Xperia z alman için sebeplerin:
+sarj sarj sarj baska bi artısı yok.Ama sarjı dert etme çünkü xperia z de stamina pil özelliği var buda z ye note 2 kadar pil ömrü sağlıyor.
sonuç olarak XPERIA Z.

Kardeşim senin için biraz daha araştırma yaptım.
xperia z yi seçmen için diğer nedenler:
+note 2 ye oranla 2 kat daha yüksek veri aktarım hızı
+Daha küçük boyut 5" z
+note 2 ye oranla 2.25 kat daha yüksek çözünürlüklü ekran
+ince,hafif(tek elle xperia z kullanabiliyor.Türkiye lansmanından okudum.)
+note 2 ye oranla %65 daha yüksek pixel yoğunluğu.
ARTIK VER KARARINI :D

lordufuk

lordufuk

Üye

- - - Eklendi - - -

sonuç olarak XPERIA Z.

- - - Eklendi - - -

+Daha küçük boyut 5" z
Canım arkadaşım tasarım tartışılır zevkler ve renkler herkez için aynı değildir ayrıca o toz ve su geçirmeme özelliğini artık hertelefona uygulayailiyorsun suan xperia z nin tek artisi kamerası birde ekran kalitesi ama note2 de spen özelliği batarya fln ayrıca xperia z de note2 kadar uzun batarya performansı yok o senin dediğin herşeyi kapatınca sadece oyun oyna okadar e ne anladım ben bu işten Note2 xperia z den daha iyi kardeşim

fk555897

fk555897

Üye
Hem yeni bir cihaz olması, hem Sony olması, hem de özelliklerinin daha iyi olması nedeniyle Sonu Xperia Z.

sami41

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim o kadar araştırmışsın :) ama ben de araştırıyorum ve sony z ekranın tft olmasından dolyaı note2 ya da s3teki super amoled kalitesi vermeyeceği söyleniyor. ayrıca kamerasının da 13 mp olduğu halde lumia ile kıyaslanamayacağı falan söylenmiş. şimdi ben şunu merak ediyorum; sony bildiğim kadarıyla kamera teknolojisinde çok ilerde bir marka ve bunu da xperia zye yansıtmış durumda. nasıl oluyo da bunu söyleyebiliyolar ? araştırma yaptıkça kafam karışıyor... ne güzel note2 alıyodum nerden çıktı bu sony z :( mart ayının ilk haftası piyasada olucakmış o yüzden biraz daha beklicem ve yorumlara bakıcam, fiyatı 2000 tl olursa zaten almam..

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

sonuç olarak XPERIA Z.

- - - Eklendi - - -

+Daha küçük boyut 5" z

teşekkürler kardeşim o kadar araştırmışsın :) ama ben de araştırıyorum ve sony z ekranın tft olmasından dolyaı note2 ya da s3teki super amoled kalitesi vermeyeceği söyleniyor. ayrıca kamerasının da 13 mp olduğu halde lumia ile kıyaslanamayacağı falan söylenmiş. şimdi ben şunu merak ediyorum; sony bildiğim kadarıyla kamera teknolojisinde çok ilerde bir marka ve bunu da xperia zye yansıtmış durumda. nasıl oluyo da bunu söyleyebiliyolar ? araştırma yaptıkça kafam karışıyor... ne güzel note2 alıyodum nerden çıktı bu sony z :(mart ayının ilk haftası piyasada olucakmış o yüzden biraz daha beklicem ve yorumlara bakıcam, fiyatı 2000 tl olursa zaten almam..

lordufuk

lordufuk

Üye
Malesef dostum fiyatı 1999tl :)

sami41

Üye
    Konu Sahibi
sony lansmanında 200 tl altında tutmayı hedefliyoruz diye söylendi kendim izledim videoyu.. 2000 tl altında olacak derken 1999 tlyi kastetmişlerse yuh diyorum :D

- - - Eklendi - - -

Malesef dostum fiyatı 1999tl :)

kardeş bak bu videoda 2000 tl altında diyo :) 1999 tlyi mi kastediyo acaba :D http://shiftdelete.net/xperia-znin-turkiye-lansmani-yapildi-42813.html

- - - Eklendi - - -

başka forum sitesinin linkini paylaşmak yasaksa bilmiyorum kusura bakmayın...

lordufuk

lordufuk

Üye
Fiyatı kesinleşti 1999 tl

sami41

Üye
    Konu Sahibi
öyle fiyat mı olur yaa ! ben yine de beklicem, o kesin fiyat değil telefon daha piyasada bile değil nasıl emin oluyosunuz ki ? kaynak nedir ?

- - - Eklendi - - -

öyle fiyat mı olur yaa ! ben yine de beklicem, o kesin fiyat değil telefon daha piyasada bile değil nasıl emin oluyosunuz ki ? kaynak nedir ?

lordufuk

lordufuk

Üye
Xperia z lansmanında söylnen fiyat ne yani bizler yalanmı atıyoruz :off:

sami41

Üye
    Konu Sahibi
hayır kardeş ben öyle bişe demedim yanlış anlama sadece canım sıkıldı o fiyatı duyunca....

- - - Eklendi - - -

Ocak ayında düzenlenen CES 2013 etkinliğinden sonra bugün cihazı resmi olarak Türk basın mensuplarına tanıtan Sony Mobile Türkiye Pazarlama İletişimi ve Kanal Pazarlama Müdürü Didem Usluer ve diğer yetkililer, Xperia Z’nin fiyatını 2000 TL altında tutacaklarını ve en kötü ihtimal ile 1999 TL’ye satışa sunacaklarını açıkladı.

bu demek değil ki kesin 1999 tl olacak, ben bunu söylemeye çalıştım.

oguztz

Üye
hayır kardeş ben öyle bişe demedim yanlış anlama sadece canım sıkıldı o fiyatı duyunca....

- - - Eklendi - - -

Ocak ayında düzenlenen CES 2013 etkinliğinden sonra bugün cihazı resmi olarak Türk basın mensuplarına tanıtan Sony Mobile Türkiye Pazarlama İletişimi ve Kanal Pazarlama Müdürü Didem Usluer ve diğer yetkililer, Xperia Z’nin fiyatını 2000 TL altında tutacaklarını ve en kötü ihtimal ile 1999 TL’ye satışa sunacaklarını açıkladı.

bu demek değil ki kesin 1999 tl olacak, ben bunu söylemeye çalıştım.

Hepsisony.com da 1949tl

lordufuk

lordufuk

Üye
Ben senin yerinde olsam z yi almam allahın izniyle s4ü alıcam bende zaten z nin fiyatı düşene kadar s4 çıkar :) gerçi fiyatı pahalı olur

sami41

Üye
    Konu Sahibi
s4 ne zaman çıkar o belli değil.. o çıksın bu çıksın diye beklersek telefon alamayız valla :D

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Not2

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Xperia z derim bende cok şık geldi bana

Üst Alt