Telefon Tavsiyesi galaxy note 2 mi, xperia z mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

sami41

Üye
    Konu Sahibi
hala çok kararsızım :S

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Benim dusuncem Xperia Z bana cok şık geldi ozellilleri guzel ve tek elle kullanilabilior note 2 cok buyuk

sami41

Üye
    Konu Sahibi
fiyatları çok yüksek olmasa bu kadar düşünmezdim ama gerçekten az para değiller..

lordufuk

lordufuk

Üye

sami41

Üye
    Konu Sahibi
şu sony bi çıksın da kararı sonra vericem.. belki de s4 ü beklerim :D

oguztz

Üye
Beyler sony xperia z süper al onu hiç pişman olmazsın ayrıca bazı süprizleri varmış z nin.

sami41

Üye
    Konu Sahibi
Beyler sony xperia z süper al onu hiç pişman olmazsın ayrıca bazı süprizleri varmış z nin.

sürpriz derken ? Hiç ipucu var mı ? Telefonun yanında bişe mi vercekler acaba ?

lordufuk

lordufuk

Üye
hayırlısı artık

sami41

Üye
    Konu Sahibi
görcez bakalım, ama şunu söyliyim eğer 1949 tl fiyattan girerse hayatta almam. o kadar para vermem o telefona.. birkaç ay daha beklerim s4 ü görürüm, o zamana kadar da hem note 2 hem de sony z düşer, o zaman daha mantıklı bir karşılaştırma yapabilirim. şu an için beklemede olucam, alacak olanlar bence böyle yapsın acele etmesin..

sami41

Üye
    Konu Sahibi
başka fikir beyan edecek yok mu ? :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
X Pria Z Çıktı İstanbul'da Al Fiyat 1750:tl: Civarında ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
xperia z'nin bazi test sonuclari gelmeye başladi. Kamera ve batarya konusunda gercekten başarili. Cihaz şu anda japonyada satişta bugunlerde avrupada mart ayi icinde de Turkiye'de satişa cikicak. Yurtdişi cihaz getirip satanlar olabilir. Arkadaş da ondan bahsediyordur.

sami41

Üye
    Konu Sahibi
xperia z'nin bazi test sonuclari gelmeye başladi. Kamera ve batarya konusunda gercekten başarili. Cihaz şu anda japonyada satişta bugunlerde avrupada mart ayi icinde de Turkiye'de satişa cikicak. Yurtdişi cihaz getirip satanlar olabilir. Arkadaş da ondan bahsediyordur.

Zaten en önemli 2 şey kamera ve batarya benim için. Inşallah kamera beklentileri karşılar. En azından s3, one X note 2 gbi telefonlardan her ortamda daha başarılı görüntüler ortaya çıkarmalı..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben 2 hafta önce çok sık uğradığım Telefoncu arkadaşın yanına gittim tesadüfende NOTE 2'ye denk geldim fiyatı nedir? dedim 2.000 :tl: dedi :aha: Allah'tan askere gidiyorum, askerlik olmasa şuan çalışıyor olacaktım ve aldığım maaşı Note2'ye yatıracaktım, benim için telefon dünyası 15 ay boyunca iptal :(

oguztz

Üye
Ben 2 hafta önce çok sık uğradığım Telefoncu arkadaşın yanına gittim tesadüfende NOTE 2'ye denk geldim fiyatı nedir? dedim 2.000 :tl: dedi :aha: Allah'tan askere gidiyorum, askerlik olmasa şuan çalışıyor olacaktım ve aldığım maaşı Note2'ye yatıracaktım, benim için telefon dünyası 15 ay boyunca iptal :(

Hayırlı teskereler :)

Üst Alt