Tavsiye Iphone 5 Aldım Oyunlar Paralı Mobee Tablet Almalı Mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 Aldım Oyunlar Paralı Mobee Tablet Almalı Mıyım?
Yeni iphone 5 aldım istediğim oyunlar paralı appstorede ve çok sinir oldum telefondan soğudum internette işime yarıyor ama istediğim oyunların parasız olmaması çok sinir bozucu. keşke s4 alsaydım diyorum. ama ailem 2000 liraya telefon aldılar alalı bir ay olmadı. diyorum ki istediğim oyunları oynayabilirim en azından hem ucuz hem oyunumu çalıştırır. mobee 200 tl olduğundan ailem seneye falan istediğimde birşey demezler heralde. arkadaşımda vardı hem küçük hem istediğim oyunları oynuyordu. sizce ne yapmalıyım? HACK OLMASINI İSTEMİYORUM TELEFONUMA!
NOT: Sevgili abim bu konuyu okursan lütfen annemle babama söyleme :D

Akıncı

Akıncı

Üye
Forumda bulamadın mı kardeşim aras abimin paylaştıkları olmuyor mu

Berk E.

Üye
200 TL lik tabletten hangi oyunları oynamayı bekliyorsunuz çok bişey beklemeyin bence.

Artles

Artles

Üye
Alma ve 25pp kullan garanti gitmez siye biliyorum

fk555897

fk555897

Üye
O programlarla uğraşsam mı uğraşmasam mı bilmiyorum ki[/QUOTE' Alıntı:
Bende iPhone 5 kullanıyorum ve oyunları 25pp'den indiriyorum. Hiç bir problemi yok.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bende 25pp kullanıyorum tavsiye ederim :oke:

• Beğen
Tepkiler: kedi006
Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
25 pp kullan

• Beğen
Tepkiler: kedi006

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
tamam 25pp denicem :) Bugün yüklerim.

Türe

Türe

Üye
Yeni iphone 5 aldım istediğim oyunlar paralı appstorede ve çok sinir oldum telefondan soğudum internette işime yarıyor ama istediğim oyunların parasız olmaması çok sinir bozucu. keşke s4 alsaydım diyorum. ama ailem 2000 liraya telefon aldılar alalı bir ay olmadı. diyorum ki istediğim oyunları oynayabilirim en azından hem ucuz hem oyunumu çalıştırır. mobee 200 tl olduğundan ailem seneye falan istediğimde birşey demezler heralde. arkadaşımda vardı hem küçük hem istediğim oyunları oynuyordu. sizce ne yapmalıyım? HACK OLMASINI İSTEMİYORUM TELEFONUMA!
NOT: Sevgili abim bu konuyu okursan lütfen annemle babama söyleme :D

25pp yi arastir.

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 25PP hata veriyo İtunes falan diyo? Sildim :D

alisait07

alisait07

Üye
hı level t801 al 300 lira filan ben kullanıyom markette azı uygulamaları cihaza uymuyor diyor ama yinede açıyor

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
arkadaşlar 25PP hata veriyo İtunes falan diyo? Sildim :D

Kardes forumda zaten 25pp nın ust konu olarak var adam guzel anlatmıs ama 25pp kullandığın andan ıtıbaren itunes yerıne itools kullanmak zorundasın

uater

uater

Üye
pıranna tab 10 al

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
25pp yi bende ipodu satana kadar kullandım şüpheniz olmasın.

MaxipmaN

Üye
oturdum okuyorum nicke bakınca anldım :ehe

Joker.

Joker.

Üye
:D Şansen alırsın ama 1 hafta kalmaz donmalardan nefret edersin ona bereceğin parayı git App Storeden parala oyun al daha mantıklıdır 25pp var tabi :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Iphone 5 i veri ver garantili s4 al daha iyi olur bence onlarla hiç uğraşma !

Üst Alt