N9 Genel Sohbet,Hata-Bildirim Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
[ENGİN];5946804' Alıntı:

Ben Exynos Octa ile yapılan Antutu testini geçerim diyorum.iddaya girelimmi? :)

PriZm

PriZm

Üye

:) :) aslında kafamda küçük bi deney var ama biraz sıkıntı bişey :d:

Şimdi hem nitdroid hem meego yüklü telde.Şimdi ben 2 sistemde de aynı saate alarm kursam.Sonra teli kapatsam(açıkta kalabilir).Alarma kadar beklesem.Ne olur? :hmmm

Android telefon kapalı iken çalar saat ile uyanmayı desteklemiyor. :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye

:) :) aslında kafamda küçük bi deney var ama biraz sıkıntı bişey

Şimdi hem nitdroid hem meego yüklü telde.Şimdi ben 2 sistemde de aynı saate alarm kursam.Sonra teli kapatsam(açıkta kalabilir).Alarma kadar beklesem.Ne olur?

meego'dan alarm kurup nitdroid acikken denesene bi ne oluyo bakalim :D

en cok flash atarsin :d:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
iyi de bu işlemciye yapılan overclock ile bilgisayara yapılan overclock bir değil ki. hele 1.5'ı görmen imkansız, cihazı kullanılmaz hale getirirsin. n900 1.7 ghz'i gördü ama arkasına fan yapışık halde. overclock'u deneyen herkes 1.2 1.3'ün üzerine çıkmayın diyor.

- - - Eklendi - - -

onun için riske atma cihazı. :D

n900 65nm uretimiyle 1.7'yi goruyorsa n9 45nm uretimle 1.5'u hayli gormesi gerek duz mantik :d:

bakalim 1.3 ghz'de sorun yok. suan icin reset felan da atmadi.

fLuke!

fLuke!

Üye

n900 65nm uretimiyle 1.7'yi goruyorsa n9 45nm uretimle 1.5'u hayli gormesi gerek duz mantik :d:

bakalim 1.3 ghz'de sorun yok. suan icin reset felan da atmadi.

yaptın mııııı? çok ekşın olcak bence. :d:

- - - Eklendi - - -

Bu arada yeni nitdroid için usb fonksiyonları tamamlandı sanırım.

Seglopsi

Seglopsi

Üye

yaptın mııııı? çok ekşın olcak bence. :d:

bir isinma sorunuyla da karsilasmadim. 3G etkinken zaten tum cihazlar isiniyor, 3G kapali bekledim herhangi bir problem yok, word ve pdf dosyalari acip surekli sayfa degistirdim maksat islem yapsin diye yine herhangi bir sorun goremedim. real football 11 ile denedim halen sorun yok. :) hedefime 100mhz kaldi bakalim durum ne olacak. batarya durumuna gelince oda ayni sekilde devam ediyor.

- - - Eklendi - - -

Bu arada yeni nitdroid için usb fonksiyonları tamamlandı sanırım.

otg destegi mi gelecek yoksa :D

fLuke!

fLuke!

Üye

bir isinma sorunuyla da karsilasmadim. 3G etkinken zaten tum cihazlar isiniyor, 3G kapali bekledim herhangi bir problem yok, word ve pdf dosyalari acip surekli sayfa degistirdim maksat islem yapsin diye yine herhangi bir sorun goremedim. real football 11 ile denedim halen sorun yok. :) hedefime 100mhz kaldi bakalim durum ne olacak. batarya durumuna gelince oda ayni sekilde devam ediyor.

- - - Eklendi - - -

telefonda kanat çıkcak az sonra. :D

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S ile N9 un işlemcileri aynı diye biliyorum. Galaxy S ile max 1456 mhz ye stabil olarak çıkıyordum.N9 un anakartda kaldırırsa 1.4 ghz görülür bence.

fLuke!

fLuke!

Üye

- - - Eklendi - - -

drunkdebuggerin paylaştığı resim

- - - Eklendi - - -

Hız farkı var mı peki cihazda ? :) :d:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Galaxy S ile N9 un işlemcileri aynı diye niliyorum.Galaxy S ile max 1456 mhz ye stabil olarak çıkıyordum.N9 un anakartda kaldırırsa 1.4 ghz görülür bence.
gpu'lari ayni islemcileri farkli diye biliyorum ben. arm cortex-a8 n9'un islemcisi, sgs1'e bakmak lazim.

- - - Eklendi - - -

drunkdebuggerin paylaştığı resim

- - - Eklendi - - -

Hız farkı var mı peki cihazda ? :) :d:

cok fark var desem yalan olur ama opera'da sayfa yakinlastirip uzaklastirma islemleri sanki daha iyi.

PriZm

PriZm

Üye
Gpu olarakda N9 da PowerVr 530 var(diye biliyorum) Galaxy S de powervr 540 var.

pRime.

pRime.

Üye

Abartılacak bir fark yok diye biliyorum.

Yoksa Adreno 205&220 vs PowerVr 540 faciası gibi bir fark varmı :ehe

fark var ya, az değil yani. sgx530 adreno 205 civarı bir performans veriyor.

bunun iphone 4'teki sgx535'ten farkı ise directx 9 desteklemiyor oluşu. onun dışında performans olarak aynılar. tabi gpu'nun ne kadar iyi performans vereceği biraz da yazılımın gpu'yu ne kadar iyi kullandığına bakıyor.

PriZm

PriZm

Üye
fark var ya, az değil yani. sgx530 adreno 205 civarı bir performans veriyor.

bunun iphone 4'teki sgx535'ten farkı ise directx 9 desteklemiyor oluşu. onun dışında performans olarak aynılar. tabi gpu'nun ne kadar iyi performans vereceği biraz da yazılımın gpu'yu ne kadar iyi kullandığına bakıyor.

Mali 400 ne destekliyor peki? Dx11 falan deme Crysis 3 açmaya çalışırım :ehe

Üst Alt