pRime.
Üye
iphone'da nasıl iki tweak çakışıp cihazı kullanılmaz hale getiriyorsa bunda da benzer durum mevcut.
kötü gibi gözüküyor bu
![]()
iphone'da nasıl iki tweak çakışıp cihazı kullanılmaz hale getiriyorsa bunda da benzer durum mevcut.
kötü gibi gözüküyor bu
![]()

overclock ile 1.4'ü stabil olarak görmen imkansız. ya cihaz sapıtır ya da brick olur. yapacaksan şöyle bir tavsiyede bulunayım. kademe kademe artır hızı. 1ghz ise 1050mhz yap bir kaç gün öyle kullanıp 1100 mhz yap. böyle böyle 1200-1250 mhz görebilirsin.macera ariyorum bu ara once bi overclock yapayim sonra quicktweak'a saricam![]()
overclock ile 1.4'ü stabil olarak görmen imkansız. ya cihaz sapıtır ya da brick olur. yapacaksan şöyle bir tavsiyede bulunayım. kademe kademe artır hızı. 1ghz ise 1050mhz yap bir kaç gün öyle kullanıp 1100 mhz yap. böyle böyle 1200-1250 mhz görebilirsin.

macera ariyorum bu ara once bi overclock yapayim sonra quicktweak'a saricam![]()

Böyle böyle 2'yi görürüz![]()

yalnız biyerde voltaj hakkında bişey okumuştum.(emin değilim yanlış okumuşta olabilirim)voltajini iyi ayarlayabilirsem 1.4ghz'de calisir diye dusunuyorum. neticede n900 1.7ghz'i gormus bir cihaz. zaten overclock dedigimiz maksimum standart saat hizinin +%50'si kadar olmali. 1.5ghz'de bile calisabilmeli n9. bakalim yavas yavas deneyip en optimum sonucu yazarim buraya.
voltajı yükselttikten sonra tekrar indirilemiyor mu öyle bişey..
yalnız biyerde voltaj hakkında bişey okumuştum.(emin değilim yanlış okumuşta olabilirim)voltajı yükselttikten sonra tekrar indirilemiyor mu öyle bişey..

Görürsün elbet pert olmuş olarak
Böyle böyle 2'yi görürüz![]()
bu arada aldınmı sen n9'unu?[ENGİN];5946673' Alıntı:
Görürsün elbet pert olmuş olarakbu arada aldınmı sen n9'unu?
overclock biraz riskli bi iş.![]()
bu arada geçen qtweakda operatör yazısının rengini değiştirecektim.yaparken bişeyler oldu anlamadım yapıldı falan dedi.sonra teli kapatıp açayım dedim.reboot loop...
tekrar flash atmak zorunda kaldım tabi.![]()

voltajini iyi ayarlayabilirsem 1.4ghz'de calisir diye dusunuyorum. neticede n900 1.7ghz'i gormus bir cihaz. zaten overclock dedigimiz maksimum standart saat hizinin +%50'si kadar olmali. 1.5ghz'de bile calisabilmeli n9. bakalim yavas yavas deneyip en optimum sonucu yazarim buraya.
- - - Eklendi - - -
yapip SS atarsam sasirmayin![]()
onun için riske atma cihazı.eger 2 gun foruma girmezsem anlayin ki n9 pert olmus demektir
bilgisayarim veya internete girebilecegim baska biseyim yok cunku![]()

Ben 1.9 ghz ye kadar çıkmayı düşünüyorum.![]()

[ENGİN];5946768' Alıntı:Güzelim cihazları pert edeceksiniz
- - - Eklendi - - -
Yok artık![]()

Tabi tabii
1.6 ghz de ağır grafikli oyun oynarken gerçekten çok fena ısınıyor.Acaba biraz undervolt ile 1.9 ghz de stabil olurmu
Mali 400 ü de 700 mhz ye overclock ederim al sana Exynos Octa 5![]()
sen valla baya tecrübeli oldun bu konularda ben hiç zorlamıyorum cihazı.![]()
aslında kafamda küçük bi deney var ama biraz sıkıntı bişey