C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

moonstar90

moonstar90

Üye
teşekkürler indiriyorum ilk flash deneyimim olacak.Oviden orjinal yazılımdaki verileri felan yedekledim onları tekrar yükleyebilir miyim bu cfwyi yükledikten sonra?

- - - Eklendi - - -

evet ilk defa flash attım ama 10 dakikada hepsi halloldu.Telefon uçuyo resmen bu zamana kadar neden yapmamışım bunu acaba:)Cfw sıkıntısız görünüyor şuana kadar.nokia suitten de herşeyi olduğu gibi eski haline getirdi telefon süper hepsi yarım saatimi almadı.

- - - Eklendi - - -

belco2 önceden yüklü temalar yüklü uygulamalar kısmında görünüyordu kaldırıyordum istediğimi.Bu cfwyi yükledikten sonra hiçbir yüklü tema görünmüyor orada.Ben yüklü temaları nerden kaldırabilirim?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakında güncelleme olacık.

• Beğen
Tepkiler: by.frozen ve Yavuz__Selim
Yavuz__Selim

Yavuz__Selim

Üye
belco abi yaklasik bir aydir senin cfw yi kullaniyorum hic bir kusurunu gormedim cok hizli stabil eline emegine saglik abi bu arada yeni yqpacagin guncellemeyide heycanla bekliyoruz tesekkurler destegin icin abi

• Beğen
Tepkiler: belco2
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
çok yakında yeni güncelleme.

• Beğen
Tepkiler: by.frozen ve Yavuz__Selim
burak1710

burak1710

Üye
kardeş ben de flash atacağım ama şimdi seninkini atayım mı yeniyi bekliyeyim mi ne zaman gelir yeni flash 2-3 gün ?

MaxipmaN

Üye
bi biri günceleiyo bi diğeri ne yapacağımı şaşırdım aynen 2-3 gün sonra geliyosa bekleyeyim akşam flash atacaktım

moonstar90

moonstar90

Üye
güncelleme çok yakında denildi hiç ses yok

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
güncellemede mesaj baloncüklari iphoneki gibi renkli Olursa çook iyi Olur :)

Yavuz__Selim

Yavuz__Selim

Üye
afsin kardesim iphone gibi neden olsunki oyle olsun soyle olsun deyipde aydin abinin kafasını sisirmeyin sonradan modlarız iphondaki gibi olur

moonstar90

moonstar90

Üye
ya benim bu cfwde ekstra birşey yüklememe rağmen telefon kasmaya başladı

moonstar90

moonstar90

Üye
maaşallah forum da bir canlı bir canlı

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Güncelleme tarihi???

moonstar90

moonstar90

Üye
öldü mü yaşıyo mu konu sahibi acaba

Yavuz__Selim

Yavuz__Selim

Üye
öldü mü yaşıyo mu konu sahibi acaba

ya birader neyin kafasını yasıyorsun kaçkisi yukledi kasmadı da sendeni kasıcak ne oldu yoksa sende yeni cfw yaptında bunu koutlemek içinmi böyle yazıyorsu yada aydın abiylearandab.r sey varda onun icinml bu kadar kisi yukluyor b.r sey olmuyorda sen yukledin kastı begenmediysen baska fw atarsın burda horoz gibi ötmenin anlamı yok !!!!

moonstar90

moonstar90

Üye
ya birader neyin kafasını yasıyorsun kaçkisi yukledi kasmadı da sendeni kasıcak ne oldu yoksa sende yeni cfw yaptında bunu koutlemek içinmi böyle yazıyorsu yada aydın abiylearandab.r sey varda onun icinml bu kadar kisi yukluyor b.r sey olmuyorda sen yukledin kastı begenmediysen baska fw atarsın burda horoz gibi ötmenin anlamı yok !!!!

boş boş konuşma kimsenin emeğine saygısızlık yapmıyorum ben.Yazılan bir mesaja haftalardır cevap verilmiyor ondan rahatsız oluyorum.Cevap vermesi gereken kişi de o sen değilsin!!!

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yahu adam belki hastalandı yatıyor..belki de işleri yoğun bilgisayar başına geçemiyor..az sabırlı olun beklemeyi öğrenin.sonuçta karşılıksız yapılan birşey bu.

Yavuz__Selim

Yavuz__Selim

Üye
yahu adam belki hastalandı yatıyor..belki de işleri yoğun bilgisayar başına geçemiyor..az sabırlı olun beklemeyi öğrenin.sonuçta karşılıksız yapılan birşey bu.

haklısın kardesim bende arakadasa bunı demek istedimde anlatamadım galiba

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
insan heyecan yapıyor tabi hemen olsun istiyor bilirim o duyguyu :)

bekleyene kadar benim cfwyi deneyebilirsiniz belki hoşunuza gider

Üst Alt