moonstar90
Üye
teşekkürler indiriyorum ilk flash deneyimim olacak.Oviden orjinal yazılımdaki verileri felan yedekledim onları tekrar yükleyebilir miyim bu cfwyi yükledikten sonra?
- - - Eklendi - - -
evet ilk defa flash attım ama 10 dakikada hepsi halloldu.Telefon uçuyo resmen bu zamana kadar neden yapmamışım bunu acaba
Cfw sıkıntısız görünüyor şuana kadar.nokia suitten de herşeyi olduğu gibi eski haline getirdi telefon süper hepsi yarım saatimi almadı.
- - - Eklendi - - -
belco2 önceden yüklü temalar yüklü uygulamalar kısmında görünüyordu kaldırıyordum istediğimi.Bu cfwyi yükledikten sonra hiçbir yüklü tema görünmüyor orada.Ben yüklü temaları nerden kaldırabilirim?
- - - Eklendi - - -
evet ilk defa flash attım ama 10 dakikada hepsi halloldu.Telefon uçuyo resmen bu zamana kadar neden yapmamışım bunu acaba
Cfw sıkıntısız görünüyor şuana kadar.nokia suitten de herşeyi olduğu gibi eski haline getirdi telefon süper hepsi yarım saatimi almadı.- - - Eklendi - - -
belco2 önceden yüklü temalar yüklü uygulamalar kısmında görünüyordu kaldırıyordum istediğimi.Bu cfwyi yükledikten sonra hiçbir yüklü tema görünmüyor orada.Ben yüklü temaları nerden kaldırabilirim?