C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

moonstar90

moonstar90

Üye
güncelleme gelmeyecek anlaşıldı

by.frozen

by.frozen

Üye
bence güncelleme gayet güzel olacak. Hele ki şu ara windows phone moda oldu. Ona benzer görünüm ve özelliklerle bi cfw bekliyorum. Güncellemenin geçikmesine gelince, ÇOĞU kişi c6 01 cfw sini en Iyi yapanın belco olduğunu kabul eder. Asıl soru beklemeye değer mi değmez mi. Bana kalırsa değer. Beklerken insan sıkılıyo tabi ama hüsnüzan yapmalıyız bence. Belki de daha güzel bi cfw olması için gecikti cfw.

moonstar90

moonstar90

Üye
bence güncelleme gayet güzel olacak. Hele ki şu ara windows phone moda oldu. Ona benzer görünüm ve özelliklerle bi cfw bekliyorum. Güncellemenin geçikmesine gelince, ÇOĞU kişi c6 01 cfw sini en Iyi yapanın belco olduğunu kabul eder. Asıl soru beklemeye değer mi değmez mi. Bana kalırsa değer. Beklerken insan sıkılıyo tabi ama hüsnüzan yapmalıyız bence. Belki de daha güzel bi cfw olması için gecikti cfw.

haklısın belki de kardeşim ama çok yakında denildi üzerinden ay geçti nerdeyse ondan sabırsızlandm belki de

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
belco ses ver :D

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
sabırsızlıkla bekliyorum üstad

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
üstad üstad üstad :) nokia güncelleme yapsa heyacan yapmam ama senin güncellemeni ise sabırsızLikla hergün bekliyorum inşallah en kısa sürede gelir .

tipo2000

tipo2000

Üye
belco buraya yumruklar havaya ....

moonstar90

moonstar90

Üye
adama harbiden birşey oldu bence yoksa mutlaka birşey yazardı yüzyüze tanışan arkadaşlar var mi

Yavuz__Selim

Yavuz__Selim

Üye
arkadaslar fark ettiyseniz forumumuza sin giris tarihi 08.04.2013 ses vermemesinin sebebide belco iki gelenegiir bu meraklandirirbekletirama sonra en guzel en hizli en stabil cfw yi yapar yani beklemekten baska yapabilecegimiz bir sey yok belco iki gelengi

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
BELCO duy sesimizi NOKIA duymadi bari sen duy sesimizi. :)

coskun7736

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: belco2
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
ilerleyen zamanlarda güncelleme olacık

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
çok açıklayıcı oldu :)

• Beğen
Tepkiler: belco2 ve Yavuz__Selim
Anil-D

Anil-D

Üye
ne zaman belleye donmeyi dusunuyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
kardes bi tarih belirle ne zaman guncellicen

moonstar90

moonstar90

Üye
çıkar en yakın zamanda der şimdi:)

Anil-D

Anil-D

Üye
Hahaha

erhanred

Üye
kardeş cf nin resimleri bile uçmuş yeni bi günceleme her şey aynı olsun ek olrak ta me ga bass pacth olsun tekk eksiği o bence

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
güncelleme sabırsızLikla bekliyoruz :(

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakında

Üst Alt