aynen navigasyon bazen şaşırıyor jell bean nasıl yapılıyorbende arınıza 2 hafta önce one x alarak katıldım ekleyebilirsiniz. ayrıca naviasyondan uygulamalara biçok apk konusunda sorunu olan olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum. son jb güncellemesinden sonra nivigasyonlarınızı bi deneyin derim..
bende de tam tersi wifi çekim gucu arttı guncellemeden sonra 1 kez telefonu fabrıka ayarlarına donder bence duzelecek sorunun tabıkı guvenlı modda acıp fabrıka ayarlarına dondermenı tavsiye ederim3.18.401.1 güncellemesinden sonra telefonun wifi çekim gücü düştü bu tarz olayla karşılaşan tek benmiyim acaba :S
bende de tam tersi wifi çekim gucu arttı guncellemeden sonra 1 kez telefonu fabrıka ayarlarına donder bence duzelecek sorunun tabıkı guvenlı modda acıp fabrıka ayarlarına dondermenı tavsiye ederim
3.18.401.1 güncellemesinden sonra telefonun wifi çekim gücü düştü bu tarz olayla karşılaşan tek benmiyim acaba :S
Hepsi çok farklı cihazlar, hem donanım hemde yazılım olarak. En iyisi iyice araştırıp elde inceleyip öyle karar vermeniz.ya bnde alayım dedim kararsızm lumia 920 mi htc 8 x mi iphone 4 s mi galaxy s3 mu htc one x mi alayım hngisi daha iyi oneri bkliyom![]()
Hepsi çok farklı cihazlar, hem donanım hemde yazılım olarak. En iyisi iyice araştırıp elde inceleyip öyle karar vermeniz.
Size özel mesaj atacağım burada konuşmamız doğru değil. Diğer üyeler rahatsız olmasınAraştıra araştra girmedim forum klmadı htc yakınınm kullanan varsa braz bilglendrme

Size özel mesaj atacağım burada konuşmamız doğru değil.