Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

brhn34

brhn34

Üye
htc one x google play açılmıyor dowload yapılmıyor telefon stabilken 3 gündür böyle davranıyor...
acil yardım

Qrsat_01

Qrsat_01

Üye
Bende katılmak istiyorum :)

efelerefesi

Üye
bende arınıza 2 hafta önce one x alarak katıldım ekleyebilirsiniz. ayrıca naviasyondan uygulamalara biçok apk konusunda sorunu olan olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum. son jb güncellemesinden sonra nivigasyonlarınızı bi deneyin derim..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yeni üyelerimiz listeye eklendi. Tekrar hoşgeldiniz :)

ulaş213

ulaş213

Üye
htc one x google play açılmıyor dowload yapılmıyor telefon stabilken 3 gündür böyle davranıyor...
acil yardım

bende de bu tür sorunlar vardı ilk aldığımda hatta ekranın sol tarafında renkli çizgiler vardı güncelleme ile renkli çizgiler gitti fakat google play de sıkıntı vardı bende direk rom attım ve o sorunda öylelikle çözüldü :)

emreli01

emreli01

Üye
benide ekleyebilirsiniz :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu htc one x 16 gb çift çekirdek mi oluyor acil bilgi verirseniz çok sevinirim

ressam58

ressam58

Üye
Arkadaşlar fotoğraf ve video çekimi berbat....N8 den sonra çok kötü sonuçlar aldım...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bir kişilik boş yer var mı? :)

mertbirincioglu

Üye
selam bende geldim htc one x kullanıyorum ekleyin beni bir yerlere derdim var sıralayacam nereye dizeyim...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Buraya yazabilirsiniz yada yeni bir konu açabilirsiniz :)

emreli01

emreli01

Üye
hacı niye üyeliğe almıyorsunuz üyelik ile ayrı bir sayfaya bağlamamıyorMuyuz listeye eklermisnz

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yeni üyeler listeye eklendi. Paylaşımlardan yararlanmak için listeye eklenmenize gerek yok. İlk sayfada paylaşımların yapıldığı grubumuzun linki mevcut.

mrgoxel

mrgoxel

Üye
one x + konusu bulamadım nasıl olsa kardeş sayılırız:)

6600 dan beri kullandığım symbiana en kral android ile veda ediyorum:yuru

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Arkadaslar htc one x sense sürümünü kullanıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Pc den telefonuma aldığım videolar ve telefondan cektıgım videolar, galerideki " kamera görüntüleri " klasorunde resimlerle birlikte karmançorman duruyor. Diyeceğim videoları ayrı bi yerde nasıl toplayabilirim. Saygılarımla

betoner

betoner

Üye
Galeride yukarıdan etkinlikler yerine albümleri seç, klasörleri gösterir.

superberdus

Üye
slm bende onex kullanicisiyim

phandroıd

Üye
Paylaşımlara çok ihtiyacim var lütfen klübe ekleyin .

ntquartex

ntquartex

Üye
HTC aluminyum kasali yeni bir telefon cikardi. Adi ONE.... Kasa gercekten guzel, kamera cikintisi yok. Teknik ozellikleri henuz tam olarak duyurulmadi ama one x ve one x+ 'a gore daha iyi olacagi kesin...
m.htc.com/tr/smartphones/htc-one/?PS=1&cid=sem222p114889

betoner

betoner

Üye
HTC aluminyum kasali yeni bir telefon cikardi. Adi ONE.... Kasa gercekten guzel, kamera cikintisi yok. Teknik ozellikleri henuz tam olarak duyurulmadi ama one x ve one x+ 'a gore daha iyi olacagi kesin...
m.htc.com/tr/smartphones/htc-one/?PS=1&cid=sem222p114889

Geçen tanıtımını seyrettim. Özellikleri daha iyi gibi, kamera 5 mp ama farklı teknoloji, ram 2gb ama tipi hoşuma gitmedi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt