Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

justinteim

Üye
Slm bende onex kullanicisiyim,gelismeleden haberdar olmayı cok istiyorum,bu tur paylasimlarda bulunan arkadaşlara cok tsk edyrm..iyi hafta sonları.

emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar bende htc one x plus telefon bulunmaktadır fKat telefonun dahli olarak Beats var diye biliyordum ama bende yok diyor telefon Tayvan mali

justinteim

Üye
HTC onex kullanan arkadaslar,internet de kaldigim sure zarfinda telefonda isinma oluyor,bu TLf zarar verirmi. .bilgilerinizi bekliyorumm.bu normalmidir [email protected]. mail atmanizi bekliyorumm.tsk edrm.

klas7380

Üye
Benide üye alirmisiniz

azer_00792

azer_00792

Üye
Bem de kullaniyorummmmm

kaptan_stark

Üye
bende artık bi htc one x kullanıcısıyımmm arkadaşlarrr

- - - Eklendi - - -

bende arınıza 2 hafta önce one x alarak katıldım ekleyebilirsiniz. ayrıca naviasyondan uygulamalara biçok apk konusunda sorunu olan olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum. son jb güncellemesinden sonra nivigasyonlarınızı bi deneyin derim..
aynen navigasyon bazen şaşırıyor jell bean nasıl yapılıyor

SeCo06

SeCo06

Üye
3.18.401.1 güncellemesinden sonra telefonun wifi çekim gücü düştü bu tarz olayla karşılaşan tek benmiyim acaba :S

ultrasivas

Üye
3.18.401.1 güncellemesinden sonra telefonun wifi çekim gücü düştü bu tarz olayla karşılaşan tek benmiyim acaba :S
bende de tam tersi wifi çekim gucu arttı guncellemeden sonra 1 kez telefonu fabrıka ayarlarına donder bence duzelecek sorunun tabıkı guvenlı modda acıp fabrıka ayarlarına dondermenı tavsiye ederim

SeCo06

SeCo06

Üye
bende de tam tersi wifi çekim gucu arttı guncellemeden sonra 1 kez telefonu fabrıka ayarlarına donder bence duzelecek sorunun tabıkı guvenlı modda acıp fabrıka ayarlarına dondermenı tavsiye ederim

güvenli modda calistirdm yine ayni fabrika ayarlarina dondum yine ayni guncellemeden once boyle bir skinti yoktu.

perfect59

perfect59

Üye
Arkadaşlar orjinal romda bataryaniz yoğun kullanımda ne kadar gidiyor deneyeniniz varmidir varsa kullanım şeklini yazabilir misiniz?

epts

epts

Üye
benim Wifide de yavaşlama oldu. Bir çözüm üretirler

kaptan_stark

Üye
selam iyi günler ben tema yüklüyorum fakat bulamıyorum yüklediğim temaları nasıl yapacagız yardımcı olursanız sevirinirim

harunkoch

harunkoch

Üye
ya bnde alayım dedim kararsızm lumia 920 mi htc 8 x mi iphone 4 s mi galaxy s3 mu htc one x mi alayım hngisi daha iyi oneri bkliyom :(

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ya bnde alayım dedim kararsızm lumia 920 mi htc 8 x mi iphone 4 s mi galaxy s3 mu htc one x mi alayım hngisi daha iyi oneri bkliyom :(
Hepsi çok farklı cihazlar, hem donanım hemde yazılım olarak. En iyisi iyice araştırıp elde inceleyip öyle karar vermeniz.

harunkoch

harunkoch

Üye

Hepsi çok farklı cihazlar, hem donanım hemde yazılım olarak. En iyisi iyice araştırıp elde inceleyip öyle karar vermeniz.

Araştıra araştra girmedim forum klmadı htc yakınınm kullanan varsa braz bilglendrme

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

ulkuuzan

Üye
Merhaba Arkadaşlar,
''maalesef.com.google.process.gapps işlemi durdurdu.''
bu sorundan kurtulmak için sitede yazan bütün çözüm önerilerini yaptım ama sonuç değişmedi.
ONE X kullanıyorum.
yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim...

- - - Eklendi - - -

Merhaba Arkadaşlar,
''maalesef.com.google.process.gapps işlemi durdurdu.''
bu sorundan kurtulmak için sitede yazan bütün çözüm önerilerini yaptım ama sonuç değişmedi.
ONE X kullanıyorum.
yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Herhangi bir Google uygulamasını kaldırdınız mı?
Cihaz root yetkisine sahip mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt