Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

hakoyeto

hakoyeto

Üye
benide kulübe alırmisin kardeşim yeni aldım cihazı :)

fernoke

Üye
sonunda aldım gray renk 4.1.1 güncellemesinide yaptım :D çok mutluyum

Uruloki

Uruloki

Üye
Bu arada bir güncelleme daha grldi 14mb lik yazılım geliştirme içeriyor hala 4.1.1

Uruloki

Uruloki

Üye
Sürüm yükseldi ve hboot 1.39 oldu

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Evet bana da geldi 14 MB'lık güncelleme.

drneo

Üye
Ben de...

Cleverenemy

Üye
benide ekleyebilir misiniz..?

dedereis123

dedereis123

Üye
beyler one x kamera , kasma , takılma gibi önerir misiniz , note 2 ya da one x+ arasında düşünüyorum android ancak note 2 herkesde olması ve elime alınca saglamlık hissi vermiyor o yuzden biraz caydırıyor ancak cidden guzel cihaz sizin öneriniz ne olur kullanıcılar olarak

frknhis

Üye
bende ayni sorulara cevap ariyorum beyler one x plus sayfasina rabet olmayinca buraya yazicam.neredeyse ayni telefonlar.öncelikle kamera? Hic s3 4s ile karsilastirma imkani oldumu performansi nasil onlara gore?kulaklikla müzik dinlerken nasil beats in hakkini veriyormu? Başka öneriniz varsa da buralardayim:)

- - - Eklendi - - -

beyler henüz cevap gelmeden bir soru daha sorayim hizimi almisken:) tegra 3 işlemcisi nedeniyle gameloft oyunlari oynanamiyormu? Nfs,nova3 fln.

fernoke

Üye
arkadaşlar telefonu aldığımda ilk işim kurcalamak oldu ve neredeyse herşeyini öğrendim bunun dışında programsız bataryasının ne kadar gittiğini ölçtüm ve 15 saat kadar kendi sistemi ile gittiğini gördüm sonra battery dr saver+task killer kurdum 2 özelliği birden kullandım bana 5 saat daha verdi sonra programı sildim daha önce pcde kullandığım advanced system care kullanıyordum ve mobile care olanını indirdim batarya olsun performans olsun virüs koruma olsun mükemmel sonuç verdi.standart kulanımda biraz video izleme,netde gezme,oyun oynama gibi işlemlerle beraber bataryam standart kullanımda 1 gün 15 saat dayanıyor batarya mükemmel oldu performans konusundada çok mütiş sonuçlar verdi hem ramdeki gereksiz çalışan son uygulamaları kapattığımızda çöpü kalan her programı kapattığımızda ramden tamamen atıyor ve ram her zaman 350 mb kadar boşluğunu sağlıyor indirdiğiniz her şeyi tarıyor ve aktif olarak açık kalıyor ve ramin 4mbtını kaplıyor herkeze tavsi ederim gerçekten farkını göreceksiniz

QORciaL

Üye
Benide ekleyebilirsiniz..

dedereis123

dedereis123

Üye
Note 2 , one x+ ve ya l920 arasında çok kaldım pff :D hayla arkadaş karar veremedim note 2 malzemesini sevmiyorum ekranı çok itici buluyorum renkleri çok abartı ama özellkileride bir o kadar süper .. :D

dr.arrican

Üye
One x+ istiyorum ama Konya'da bulamadım malesef. One x alacağım sanırım. Jelly bean güncellemesinden sonra bazı problemlerin giderildiği ve performansında da artış olduğu yönünde yorumlar okudum. Acaba sizce bu durumda one x almalı mıyım, yoksa one x+' ı biraz daha bekleyeyim mi? Değerli yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. :)

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Arkadaşlar one x imin mesaj kutusunda 6000 e yakın msj vardı ve mesaj kutum kitlendi hiç açılmadı, aynı sekilde rehbere giremiyordum menüye giremiyordum resmen sinir krizi gecirdim bende fabrika ayarlarına döndürdüm valla tertemiz oldu .. hersey silindi ama umrumda değil telefon kendine geldi ya...Fabrika ayarlarına döndürdükten sonra 2.17.111.3 sürümüne geri döndü.. Bunu yükseltmek için ne yapabilirim sevgili arkadaslar ? güncellemeyi manuel kontrol ettiğimde " telefonunuz için güncelleme yok " diyor.. Saygılarımla

ntquartex

ntquartex

Üye
Normalde fab. ayarlarina donunce yazilim geri gitmez diye biliyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
Yeni bir güncelleme geldi telefon rehberi için bir hata düzeltmesi

fernoke

Üye
benide ekleyen hala eklenmemişim

tubuesse

tubuesse

Üye
ben de katılmak isterim :)

219

219

Üye
ekle benı hacı

hakoyeto

hakoyeto

Üye
Merhaba arkadaşlar ben iki ay önce kaçak htc one x aldım aldıktan bir ay sonra ekrani anormal hareketler yaptı bazen ekran parmağı hissetmiyordu ve üç günde kendiliğinden geçti şimdi yine öyle olmuş beş gündür devam ediyor. Ne yapmam hakkında fikri olan varmı acaba yardımlarınızi bekliyorum lütfen

Üst Alt