Xperia z ve lumia 920 video karşilaştirmasi(schalke--gs )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tapatalk

tapatalk

Üye
o maçı televizyonda izledim saha lumiada ki kadar yeşil değildi bataklık gibiydi tokinin stadı

not: izlediğim televizyon lg led tv

Eklentİndiriyor

Üye
Her koşulda kesinlikle Xperia Z. Çünkü işin ucunda Android işletim sistemine sahip, bitmiştir.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
idare eder birazcık ezik kalmış :megafon:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lumia cok daha kaliteli cekmis arkadaslar .:)

tapatalk

tapatalk

Üye

Bu kişiye göre değişir.Bana göre fazla renkli.
maçı hd olarak izledim stadın çimleri lumianın çektiğinin yarısı yeşil değildi zaten o günden beri ne bu çimlerin hali diye haberler çıkıyo

PriZm

PriZm

Üye
maçı hd olarak izledim stadın çimleri lumianın çektiğinin yarısı yeşil değildi zaten o günden beri ne bu çimlerin hali diye haberler çıkıyo

Stat çimini geçtim.Renkler genelinde doğal değil zaten.normalden daha sıcak.Videodaki güvenlik görevlisine bir bak.Renk parlaması yapmış resmen :D

Ancak videodaki keskinlik vd netlik çok iyi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya video konusunda her türlü lumia 920 alır andoroid beceremiyor kameradada olsun videodada olsun beceremiyor:good:

m542tf

m542tf

Üye

izlediğin yayınıda sorgulamak lazım smart hd bende izledim maçı
http:\\www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-32pfl4007h12-32pfl-4007h12-81-cm--hd-smart-led-tv,-200hz,-500000:1,-4xhdmi,-3xusb/productdetails.aspx?I_ID=59209
benim tv bu demek istediğim şu bu maçı trt hd de izleseydik nasıl olurdu. Trt hd ile kıyaslama yapılabilirdi ama smart hd olmamalı bence

tapatalk

tapatalk

Üye

izlediğin yayınıda sorgulamak lazım smart hd bende izledim maçı
http:\\
benim tv bu demek istediğim şu bu maçı trt hd de izleseydik nasıl olurdu. Trt hd ile kıyaslama yapılabilirdi ama smart hd olmamalı bence
zemin rezildi demek istiyorum çamurlu yeşil dışında her türlü rengi andırıyodu lumia normalden çok fazla sıcak çekiyo

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende netlikten bahsediyorum zaten .
Gercekten iyi yani .:)

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
Nokia lumia 920 nin ses kalitesi düşük görüntü kalitesi yüksek ama xperia z ninde görüntü kalitesi düşük ses kalitesi daha yüksek bide 808 le denesen hoplatır valla görüntü olarak lumia 920 daha iyi :)

Eklentİndiriyor

Üye
Sadece kameraya bakarak telefon alınmaz. 41MPli Nokia var gidin onu alın eğer hayalinizdeki tek şey kameraysa.

Genel olarak üstün özelliklere sahip telefon istiyorsanız, telefonu bilgisayar gibi kullanışlı programları ve oyunları barındıran Android veya ios işletim sistemli telefon alın! ios önermem çünkü fiyatını haketmiyor. Nokia hiç önermem marketi berbat ancak çok kullanışlı (5800 çok kullanışlıydı).

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sadece kameraya bakarak telefon alınmaz. 41MPli Nokia var gidin onu alın eğer hayalinizdeki tek şey kameraysa.

Genel olarak üstün özelliklere sahip telefon istiyorsanız, telefonu bilgisayar gibi kullanışlı programları ve oyunları barındıran Android veya ios işletim sistemli telefon alın! ios önermem çünkü fiyatını haketmiyor. Nokia hiç önermem marketi berbat ancak çok kullanışlı (5800 çok kullanışlıydı).

41 mp falan degil ki . Hikaye yani o . :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

41 mp falan degil ki . Hikaye yani o . :)
[/FONoUOTE]

41 mp değil doğru ;
doğrusu : 41 mp. sensore sahip ! En yüksek çekim modu 38 mp. Oda ekranın (640*360) 41 mp desteklememesi :oke: çekilen bir fotoğrafın sıkıştırılmış halindeki boyutu 15-20 mb. , ek program kullanarak fotoğrafları sıkıstırmazsanız eğer ; fotoğraf boyutları 50 mb. ta kadar çıkmakta!
TIPA ödülleri nedir? kimlere verilir? Bir arastırmanızı tavsiye ederim :oke:

Nokia 808 , Canon ve Codak firmalarını tokatlayıp bu odule sahip olan tek cep telefonudur. .......

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Su tlfnun cektigi video ya da resimleri ekler misin bir ?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Su tlfnun cektigi video ya da resimleri ekler misin bir ?

Maalesef 808 kullanıcısı değilim. Sgs3 ve nokia n8 kullanmaktayım ; ama cihaz hakkında baya bir araştırma yaptım gerek net ortamında gerek ise teknoloji marketlerinde inceledim . Cihaz fotoğraf konusunda gerçekten hakkını veren bir telefon olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Aslında hanımdan paparayı yemeyecegimi bilsem :ehe bir tane 808 alıcagımda ; yemiyor :ehe

CasuS_87

CasuS_87

Üye
lumia iyi gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt