Lumia 920 de bulunan o etkileyici özellik Sony Xperia Sola'da mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 de bulunan o etkileyici özellik Sony Xperia Sola'da mevcut
Merhaba gençler hatırlarsanız Lumia 920 tanıtılırken hani orada eldiven ile dokunarak ekranı çok iyi bir şekil de kontrol edebiliyordu ve biz de diyorduk ''vayy be kapasitif ekran ama onu bile algılıyor '' diyorduk.Ben ve bir çok kişi o özelliği sadece o son çıkan Lumia serisinde var sanıyorduk.Meğerse o özellik Sony Xperia Sola'da varmış da haberimiz yokmuş :D

[video=youtube;7AgnO6Vvcos]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7AgnO6Vvcos[/video]

zaferozkan

zaferozkan

Üye
eeee sonuç ?

- - - Eklendi - - -

yani şimdi bunu ortaya çıkarınca ne hissettin onu merak ettim. lumia 920 ile onu bir mi tuttun?

- - - Eklendi - - -

1 aylık xperia ray deneyiminden sonra ne sony ne android. allah korusun iphone 4s I bırakıp lumia aldım laf söyletmem :):)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sonuç konu da yazıyor

alaStar

alaStar

Üye
Yani o özellik var tamamda diğer özellikleri napcaz :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Diğerlerini boşver çok paramız olunca lumia alırsak sorun kalmaz :D

• Beğen
Tepkiler: alaStar
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Sanirim yeni bir patent davasi yolda.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
eldiven benimkinde de calisiyo küçük bi uygulamayla ekran hassasiyetini arttiriyosun ihtiyaç duydugunda ama lumia920de baska nesnelerle de calisiyor onda eldiven de olsa icinde elin var

bolamanle

Üye
Benimki her şeyle çalışıo ne yani

PriZm

PriZm

Üye
Benim telefonda eldivenle çalışıyormuş daha yeni fark ettim :ah

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bunu yeni mi farkettiniz. Bir iki ay once bununla ilgili bir video paylaşmiştim zaten:D

besim.farhan

besim.farhan

Üye
muz kabuğu ve anahtar ile de çalışıyordu lumia. Peki senin dediğim telefon da öyle mi?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
ben olsaydım ilk çorapla denerdim kokusuyla birlikte mis mis :D

besim.farhan

besim.farhan

Üye
lumia'daki ekran özelliği bilmem sony'nin hangi modelinde varmış diyor. Ya kıyaslamasın öyle bir telefon ile ya da kıyaslanıyorsada tüm her tarafı ile kıyaslansın. Muz kabuğu ile kullanmayacağım ama yeri gelir tırnak ile kullanırım veya anahtar ile.. Muz meselesi zaten artistik bir durum anladıysan eğer..

- - - Eklendi - - -

ben olsaydım ilk çorapla denerdim kokusuyla birlikte mis mis :D

:kop2:

PriZm

PriZm

Üye
lumia'daki ekran özelliği bilmem sony'nin hangi modelinde varmış diyor. Ya kıyaslamasın öyle bir telefon ile ya da kıyaslanıyorsada tüm her tarafı ile kıyaslansın. Muz kabuğu ile kullanmayacağım ama yeri gelir tırnak ile kullanırım veya anahtar ile.. Muz meselesi zaten artistik bir durum anladıysan eğer..
Anahtarda artistik..
ayrıca tırnak işliyor benim telefon.o xperia modeli daha yeni bir model.onda da çalısıyordur büyük ihtimal

Ayrıca karşılaştırma düşüncene katılmıyorum.Hep tümden cihazlar karşılaştırılsaydı o zaman detaylı inceleme,karşılaştırma diye birşey olmazdı..

besim.farhan

besim.farhan

Üye
tamam öyleyse benim n79'da s3 ve lumia'dan sağlam. Yirmi defadan fazla var gücümle yere çarptım hala çalışıyor sıfır sorun.. :kop2:

PriZm

PriZm

Üye
Tamam öyleyse benim telefonda en çok modifiye edilebilen Android telefon:D

Bu böyle uzar gider :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt