Lumia 920 de bulunan o etkileyici özellik Sony Xperia Sola'da mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnpl4

mcnpl4

Üye
tirnak ucu calisiyo mu:D normal kalemi algilasa yeterdi bana bazen parmak la saga sola cekistirmeye useniyorum telefon da beraberinde kayiyo

PriZm

PriZm

Üye
tirnak ucu calisiyo mu:D normal kalemi algilasa yeterdi bana bazen parmak la saga sola cekistirmeye useniyorum telefon da beraberinde kayiyo

Kürdana aliminyum sar al sana her ekranda çalışacak türden kalem :D:D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ne bileyim sadece lumida var sanıyodum , alayında varmş :D iphone da yokmuş ama :ehe

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Bir ozellik daha sadece lumiada varmış gibi söyleniyor,kablosuz şarj.. Bu S3te de var bildiğim kadarıyla. Ama sanırım samsung aparati satışa sunmadı. :D

Bihterziyagil

Üye
Kablosuz sarj ozellik mi s3 un zaten yedek bataryasida var zaten bittimi degistir

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nası var abi lumıa 920 ile 4s karşılaştırmalarnda iphone eldinvenle algılamıyor :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
videosu vardi wp bolumunde yayinladim arkadaşlar.

Bihterziyagil

Üye
algilamamasi lazim iyi ve normal olanida o

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bana komplo kurdular o zamam :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben arkadaşın montuyla denedim yine çalıştı lumia :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kurtulacağım dediğine göre araları pek iyi değil galiba istersen sana şöyle bir yardım edebilirim o telefonu bana verebilirsin bu iyiliği sana gerçekten yaparım.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
eeee sonuç ?

- - - Eklendi - - -

yani şimdi bunu ortaya çıkarınca ne hissettin onu merak ettim. lumia 920 ile onu bir mi tuttun?

- - - Eklendi - - -

1 aylık xperia ray deneyiminden sonra ne sony ne android. allah korusun iphone 4s I bırakıp lumia aldım laf söyletmem :):)

hayırlı olsun hocam. Lumia 920 bambaşka bişey. Iyi günlerde kullan :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
eeee sonuç ?

- - - Eklendi - - -

yani şimdi bunu ortaya çıkarınca ne hissettin onu merak ettim. lumia 920 ile onu bir mi tuttun?

- - - Eklendi - - -

1 aylık xperia ray deneyiminden sonra ne sony ne android. allah korusun iphone 4s I bırakıp lumia aldım laf söyletmem :):)

Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş kıskançlık var kim görse aaa bende de var diyor :D

enterneoll

enterneoll

Üye
ne olmuşki eldivenle kullanılıyorsa anlamıyorum. çok önemli hemen lumia 920 almalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt