Her koşulda kesinlikle Xperia Z. Çünkü işin ucunda Android işletim sistemine sahip, bitmiştir.

Lumia cok daha kaliteli cekmis arkadaslar .![]()
maçı hd olarak izledim stadın çimleri lumianın çektiğinin yarısı yeşil değildi zaten o günden beri ne bu çimlerin hali diye haberler çıkıyo
Bu kişiye göre değişir.Bana göre fazla renkli.
maçı hd olarak izledim stadın çimleri lumianın çektiğinin yarısı yeşil değildi zaten o günden beri ne bu çimlerin hali diye haberler çıkıyo

zemin rezildi demek istiyorum çamurlu yeşil dışında her türlü rengi andırıyodu lumia normalden çok fazla sıcak çekiyo
izlediğin yayınıda sorgulamak lazım smart hd bende izledim maçı
http:\\Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benim tv bu demek istediğim şu bu maçı trt hd de izleseydik nasıl olurdu. Trt hd ile kıyaslama yapılabilirdi ama smart hd olmamalı bence
Sadece kameraya bakarak telefon alınmaz. 41MPli Nokia var gidin onu alın eğer hayalinizdeki tek şey kameraysa.
Genel olarak üstün özelliklere sahip telefon istiyorsanız, telefonu bilgisayar gibi kullanışlı programları ve oyunları barındıran Android veya ios işletim sistemli telefon alın! ios önermem çünkü fiyatını haketmiyor. Nokia hiç önermem marketi berbat ancak çok kullanışlı (5800 çok kullanışlıydı).

41 mp falan degil ki . Hikaye yani o .[/FONoUOTE]
41 mp değil doğru ;
doğrusu : 41 mp. sensore sahip ! En yüksek çekim modu 38 mp. Oda ekranın (640*360) 41 mp desteklememesiçekilen bir fotoğrafın sıkıştırılmış halindeki boyutu 15-20 mb. , ek program kullanarak fotoğrafları sıkıstırmazsanız eğer ; fotoğraf boyutları 50 mb. ta kadar çıkmakta!
TIPA ödülleri nedir? kimlere verilir? Bir arastırmanızı tavsiye ederim![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia 808 , Canon ve Codak firmalarını tokatlayıp bu odule sahip olan tek cep telefonudur. .......
Su tlfnun cektigi video ya da resimleri ekler misin bir ?
bir tane 808 alıcagımda ; yemiyor