C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

degirmenci01

Üye
belco2 hocam şu senin cf deki favourite apps programını verebilirmisin

• Beğen
Tepkiler: belco2

by.frozen

by.frozen

Üye
belco abi senin cfw de bi özellik var. e:/data ya istediğim gif resmini atıyorum sonra ayarlardan ekran koruyuculardan animasyon kısmından o gif resmini ve kaç saniye göstermek istersem seçebiliyorum. ancak şuan bilgisayarımda bir problem var phonix i kullanamıyorum o yüzden ofw kullanıyorum. ama sendeki bu özellik çok hoşuma gittiğinden bunu hackli ofw ye de yapmak istiyorum. nası yaparım? umarım derdimi anlatabildim :) yardımcı olabilirsen(iz) çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco abi senin cfw de bi özellik var. e:/data ya istediğim gif resmini atıyorum sonra ayarlardan ekran koruyuculardan animasyon kısmından o gif resmini ve kaç saniye göstermek istersem seçebiliyorum. ancak şuan bilgisayarımda bir problem var phonix i kullanamıyorum o yüzden ofw kullanıyorum. ama sendeki bu özellik çok hoşuma gittiğinden bunu hackli ofw ye de yapmak istiyorum. nası yaparım? umarım derdimi anlatabildim :) yardımcı olabilirsen(iz) çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

yazılım zaten hackli

by.frozen

by.frozen

Üye
yazılım zaten hackli
abi anlatamadım derdimi sanırım. senin yaptığın cfw de ki bu özelliği orjinal fw ye de uygulamak istiyorum. bunu nasıl yaparım. m benim pc de bi driver sorunu var phonix i kullanamıyorum yoksa hiç uğraşmam senin yaptığın cfw yi atarım misler gibi kullanırım.

erhanred

Üye
kardeş mesaj baloncukları ekli mi ne tür ekli bide gif leri ekran koruyucu yapabiliyoz mu

Kaya0362

Üye
belco refresten önceki sürümlerde BoldBeast Recorder Advance v2.90 kullanıyordum ve bip sesi yoktu ama bu refreslerde bip sesi çıkıyor hatta annada bile yoktu refresten önceki cfwndede yoktu neden refreslerde bip sesi çıkıyor yüklemediğim sürüm kalmadı hepsini denedim neden bip sesi var belleye geri dönücem başka çarem kalmadı

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
eline emeğine sağlık üstad. Cook begendim orjinalinden daha güzel ve daha hızlı. Başarılarin devamını dilerim :)

erhanred

Üye
Kardeş süper cf mükemmel hele ekran koruyucu animasyon mükemmel her güncelemede içine gömmeyi unutma ...bide belco kardeş modlama bölümünde flaşsızmesaj baloncukları var onu bu cf ye denedim olmuyor onu nasıl uygularız

harunkoch

harunkoch

Üye
widgetler calışmiyo bnde

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Sistem hacklimi

Orochi

Orochi

Üye
belco usta yeni version yokmu ya şuan seninkini kullanıyorum jet gibi . en iyi cfwyi sen yapmışsın sanırım hepsini denedim hepsi hatalı bunda hiç hata yok

coskun7736

Üye
Tessekkürler hocam ellerine saglık

5800c601

5800c601

Üye
nasıl yükleniyor bu

by.frozen

by.frozen

Üye
belco abi harbiden müsaitsen bi güncelleme yapsan iyi olur hani :) fw ne diyecek yok zaten ama sen yeniliklerin adamısin :) ;)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
evet güncelleme bekliyoruz :) nokia güncelleme yapmıyor bari sen güncelleme yap belco üstad :)

ugurum45

Üye
Abi ben birşey soracağım.Bellenin orjinalini yüklemek istiyorum ama hiçbir program eklentisiz bu mümkün mü? Yani sadece c6 nın üzerinde gelen belleyi yükleyip photo editör quicoffice vb programlar olmadan bunu bulmam mümkün mü? Saygılar sevgiler şimdiden teşekkür ederim

erhanred

Üye
mesela rom pacher c kalsın içine mega bass yaması olsa gümbür gümbür iyi oluyor

Üst Alt