lumia 920 fabrika ayarlarından sonra açılmadı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

yok abi :D Lumia'm olmasa da elimizden az çok geliyor bu işler. Nokia geç kaldı beni kaybetti :D:D. lumia gelmeden S2 almıştım. biraz daha bekleseydim alırdım ama biraz da android kullanalım. ileri de bakarız artık

hayırlısı ben de androiddrn sıkılmıştım lumia900 yetişti imdada:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

yok abi :D Lumia'm olmasa da elimizden az çok geliyor bu işler. Nokia geç kaldı beni kaybetti :D:D. lumia gelmeden S2 almıştım. biraz daha bekleseydim alırdım ama biraz da android kullanalım. ileri de bakarız artık

Seni de kaybetti Nokia ha. :(

torres13

Üye
arkadaşlar bende arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum nokia logosunda takılı kaldı telefon flash atıcam herşeyi indirdim firmware download kısmına product code ne yazıp indiricem bilmiyorum. rm-821 yazınca bulmuyor. open product dediğimde rm-821 i seçince kırmızı telefon resmi çıkıyor yan tarafta bende navifirmden turkcellin kırmızı olan yazılımını indirip C:\ProgramData\Nokia\Packages\Product\rm-821 klasörüne attım fakat halen daha programming butonu aktif olmuyor. Ne yaptıysam olmadı. Telefonu servise vermek istemiyorum. 2 hafta telefonsuz kalıcam çünkü konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar bende arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum nokia logosunda takılı kaldı telefon flash atıcam herşeyi indirdim firmware download kısmına product code ne yazıp indiricem bilmiyorum. rm-821 yazınca bulmuyor. open product dediğimde rm-821 i seçince kırmızı telefon resmi çıkıyor yan tarafta bende navifirmden turkcellin kırmızı olan yazılımını indirip C:\ProgramData\Nokia\Packages\Product\rm-821 klasörüne attım fakat halen daha programming butonu aktif olmuyor. Ne yaptıysam olmadı. Telefonu servise vermek istemiyorum. 2 hafta telefonsuz kalıcam çünkü konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

kardeşim iki hafta telefonsuz niye kalasın git bir Nokia çare mağazasına yada kvkya onlar flaş atıp veriyorlar,biz değiştirdik direk aldığımız yerden sende istersen bir dene

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Serdar'a katılıyorum iki hafta sürmez 2-3 saat içinde hallederler.

torres13

Üye
numaramı pm olarak attım kardeş muğladayım ben nokia care yok burda kvk ya gittim telefon yeni olduğu için yazılım konusunda bilgileri yok sanırsam çocuk servise göndericem 1-2 hafta sürer dedi telefonum açık şu an başka bi tel buldum micro simi zorda olsa taktım :D muğlaya yakın izmir var direk ordaki nokia care ile görüşüp göndersem daha kısa zamanda hallolur herhalde ama kendim çözebiliceksem beklemek istemiyorum. hevesim kursağımda kaldı resmen :)

seloklar42

Üye
arkadaşlar bende fabrika ayarlarına dön dedim tam 1 saattir çarklar dönüyor hala dönmekte

seloklar42

Üye
lütfen bilen varsa cevaplasın

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
lütfen bilen varsa cevaplasın
Daha çok döner o çarklar, 20 dk geçtikten sonra halen ekranda çark varsa ki 1 saat olmuş, ya flash at yada direk nokia care & servise götür. İki saatte halledip verirler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Windows 7 ve üzeri kullanıyorsan "Programming" aktif olmaz.

Windows XP'de dene. Çalışır ve rahatlıkla flaş atarsın.
(Programming XP'de aktif oluyor)

Geçmiş olsun ;)

Sorununu halledince foruma bi kutu baklava getirirsin artık :)

seloklar42

Üye
arkadaşlar fabrika ayarına geri dön dedikten 2 2.30 saat sonra açıldı telefon çarklar kapandı telefonu açmam için şarjı baya dolmurmam gereklimi 10 saat felan

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bendede nokia yazısı çıktı ve takılı kaldı bende flas atmayı bilmiyorum servise versem yaparlarmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar fabrika ayarına geri dön dedikten 2 2.30 saat sonra açıldı telefon çarklar kapandı telefonu açmam için şarjı baya dolmurmam gereklimi 10 saat felan

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bendede nokia yazısı çıktı ve takılı kaldı bende flas atmayı bilmiyorum servise versem yaparlarmı

tabi ki yaparlar. Servise yakinsan elden ver takriben iki uc saatte teslim ederler.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

seloklar42

Üye
arkadaşlar şimşek işareti var bukezde daha servise veremedim çözümü olurmu bunun

ustapasazade

Üye
bende aynısı yaptım ve şuan 30 dakika filan oldu çarklar halen dönmekte napmam lazım ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Üst Alt