lumia 920 fabrika ayarlarından sonra açılmadı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yaptığım zaman batarya göstergesi çıkıyor göstergede az şarj dibinde kırmızı gözüküyor ama açılmıyor

cihazin şarji az demekki şarja takili bekle biraz sonra tekrar dene. Nokia care suitele recovery veya flashlayabilirsin ama bir problem olursa cihaz garanti dişi kalir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yaptığım zaman batarya göstergesi çıkıyor göstergede az şarj dibinde kırmızı gözüküyor ama açılmıyor

Şarjı bitmiş cihazının.
Bırak biraz şarjda dursun (USB'den değil prizden şarj et)
Daha sonra tekrar dene bakalım olacak mı?
Çarkları görürsen sıkıntı yok, işlemi yapıyor demektir.
5 dakika kadar bekle fabrika ayarlarında açılacaktır.

Eğer yeteri kadar şarj ettiğin halde açınca Nokia yazısında kalıyor ve uzun süre beklemene rağmen ilerlemiyorsa flash atman gerekecek.:hmmm

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
yanılmıyorsam telefon şarj almıyor çünkü şarja bağladığım zaman gösterge hiç dolmuyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yanılmıyorsam telefon şarj almıyor çünkü şarja bağladığım zaman gösterge hiç dolmuyor

Zaten şarj oluyorsa, birkaç dakika sonra telefon kendini açacaktır.

Şarj olmuyorsa, micro usb uçlu başka bir kablo ile şarj etmeyi dene.
Ona rağmen şarj olmazsa, şarj girişi ya da bataryada sıkıntı var demektir :hmmm

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
şarj olmuyor ama ekran ışığı yanıyor

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Şarj olsaydı büyük ihtimal açilirdi, bataryayı çıkarıp açıktan şarj etme imkanin varsa öyle dene.Büyük geçmiş olsun..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Şarj olsaydı büyük ihtimal açilirdi, bataryayı çıkarıp açıktan şarj etme imkanin varsa öyle dene.Büyük geçmiş olsun..
arkadaşım lumia 920 den bahsediyoruz 820 den değil malesef çıkartamz bataryayı:nono:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Serviscilerin telefonlara nasıl davrandığı belli!Ayrıca Amiral 820 değil 920 nasıl iş anlamadım 820 hafıza kartıda takılıyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

Serviscilerin telefonlara nasıl davrandığı belli!Ayrıca Amiral 820 değil 920 nasıl iş anlamadım 820 hafıza kartıda takılıyor :hmmm

yasirtaha

yasirtaha

Üye
amiral olması için sd kart takılması şartmıdır onex de takılmıyor neden amiral o zaman :D

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Dayı biz burda Htc değil Nokia konusuyoruz bataryanın değişmesi,sd kart takılması önemli özellikler alt sekment 820 yerine 920 olsaymiş daha iyi olabilirmiş!

- - - Eklendi - - -

yemeyince sağa çekip iniyorsun.Htc duracak var.

phantomddl

Üye
Premium telefonlar genelde yekpare olur. Yani bataryası çıkarılmaz tek parça sunulur.

Verdiğim linkteki adımları yaparsan telefonunu kurtarırsın Nesim abi, ama yanlış bir şey yaparsan garanti dışı kalabilir, risk almak istemiyorsan servise ver, ciddi bir sorunu yok dediğim gibi sadece doğru flashlama işlemi yapılması lazım.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Dayı biz burda Htc değil Nokia konusuyoruz bataryanın değişmesi,sd kart takılması önemli özellikler alt sekment 820 yerine 920 olsaymiş daha iyi olabilirmiş!

- - - Eklendi - - -

yemeyince sağa çekip iniyorsun.Htc duracak var.
yeğenim 820 deki kart desteği max 32 gb oda 920 de zaten var geri kalan batarya değişilebilirliği bunada gerek yok zaten anladın sen onu fazla takma kafana arkadaşım bu sd kar olaylarını ayrıyeeen 7 gb sanal belleğin daha var onuda kullan sırtında kart taşımana gerek yok :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
xp kulanıyorum tüm işlemleri yaptım C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821 içine atım Nokia Care Suite dosyaları görmüyor neden acaba windosw7 de göremi acaba bilgisi olan varmı xpde başka yeremi kopyalamam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olsun arkadaşlar

pirenuri

pirenuri

Üye
umarım sorunun hallolur Alikemal abinin sözlerini dinleyin adam birşey biliyor boşa konuşmuyor

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Alikemal abi nerde bir el atsın bu konuya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
komando04

komando04

Üye

şimdi kardeşim iki saat uyuyadim dedim flasha başlamişsin anladigim kadariyla. Aylar sonra pc'ye geciyorum şimdi adim adim devam edicez.

Alikemal abi lumia 900 unutturdu pcyi sana 920 tamamen unutturacak desene

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
evet abi yardımların bekliyorum pc başındayım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia care suite ac ve cihazini usb kabloyla bagla sol ust tarafta cihazin rm kodu ve resmi sag ust tarafta da cihazin bilgileri yaziyor.ust barda tools sekmesine tikla ve firmware download ve downloads var. İndirdigin dosya gozukuyorsa onu sec gozukmuyorsa firmware downloada tikla ve karşina cihazinin urun kodunun yazdigi pencere acilicak. Check online tiklayip downloada tikla romu indir.

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
navifrimden indirdim hersey tamam nasıl flas atacam orayı anlat bir zahmet

Üst Alt