Öneri Oppo a3 sms gelmiyor yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

hasimoooo

Üye
    Konu Sahibi
Oppo a3 sms gelmiyor yardım lütfen
Herkese geçen hafta honor a3 aldım 128gb ama bankaya girerken farkettim sms gelmiyor ama arama ve msj gönderebiliyorum telefonu kapatıpmaçınca sms gelmeye başladı sms gelmeme sorununu ayarlardan veya başka biryerden nasıl çözebilirim lütfen yardım google mesajları yükledim tabletimede gelmesi için bilgisi olan veya başına gelsn varmı lütfen yardim edin teşekkürler
Mesaj birleştirildi:

Honor değil pardon oppo A3

Son düzenleme:

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Mesaj hemen gelmiyordur. Biraz bekle geç geliyordur mesaj. Bende de mesajlar geç geliyor. Olmazsa telefonu fabrika ayarlarına döndür. Kurumsal yerlerden mesajlar geç gelir.

hasimoooo

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj hemen gelmiyordur. Biraz bekle geç geliyordur mesaj. Bende de mesajlar geç geliyor. Olmazsa telefonu fabrika ayarlarına döndür. Kurumsal yerlerden mesajlar geç gelir.
Teli kapatıp açınca düzeliyor gibi sonra aynı sorun devam ediyor

PALA.

PALA.

Üye
Spam mesaj olarak algılanabilir, mesajlar ayarlarından spam ve engellenen bak. Daha sonra bildirim ayarlarını kontrol edin.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Teli kapatıp açınca düzeliyor gibi sonra aynı sorun devam ediyor
Bekledin mi birkaç dakika. Banka mesajları bazen geç geliyor. Bir iki dakika bekle. Yine gelmiyorsa mesajların ayarları ile ilgili bir sorun olabilir.

Dobraokuyucu

Üye
Kendi mesajlaşma uygulamasını kullanmayan Çinli telefonların genel sorunu. Çözümü Google mesajlar kullanmamak.

hasimoooo

Üye
    Konu Sahibi
  • Şaşırdım
Tepkiler: 0sıfırcı

hasimoooo

Üye
    Konu Sahibi
Güvenlik açığı oluşabilir, önerilmez.
Aynı yerde, mesaj ayarlarında cihaz eşleme var ama otomatik senkronize gerekir.
Adım adım anlatırmısınız rica etsem hangi uygulama

PALA.

PALA.

Üye
Normal mesajlar uygulamasında var ama kullanmadım, az evvel baktım YouTube videoları var.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: hasimoooo

hasimoooo

Üye
    Konu Sahibi
Normal mesajlar uygulamasında var ama kullanmadım, az evvel baktım YouTube videoları var.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google medengermi
Mesaj birleştirildi:

Güvenlik açığı oluşabilir, önerilmez.
Aynı yerde, mesaj ayarlarında cihaz eşleme var ama otomatik senkronize gerekir.
Bende bunu kullaniyordum ama bazen telefona msj gelmiyor google mesajlar

PALA.

PALA.

Üye
Google medengermi
Mesaj birleştirildi:

Bende bunu kullaniyordum ama bazen telefona msj gelmiyor google mesajlar
Normal telefondaki sms uygulamasının aynısını playstore üzerinden indirin, telefonla eşleştirin, diğerler uygulamalar tehlikeli olabilir.

Benim merak ettiğim, böyle bişeye neden ihtiyaç duyduğunuz :hmmm

Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Rsc Mesaj Mı Ne Var O Açık Mı? Onu Kapatıp Dene. Bazen Gelmeyebilir Evet O Zamanda Uçak Moduna Al 5 10 Sn Bekle Geri Aç Düzelmesi Gerek.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O ne
Benim telde de var
Nasıl kapatılıyor
Ben gelenekselciyim
Rsc bizi bozar :)
sms dışında kullanmam
Mms yi bile kullanmadım şimdiye kadar
Mms rsc aynısı mı ad mı değişti
Nedir o rsc
Onun Sıkıntısı Mobil Veri vs Yoksa Sms i Göndermiyor.Bir Nevi Mesajlasma Uygulaması Düşün Ama İnterent Üzerinden Yaptığı İçin Sen Gönderdin Snaıyorsun Gitmiyor. O Yüzden Onu Kapatırsan Şebeke Çektiği Sürece Hızlı Bir Şekilde Git Gel Yapar.Ara Ara Yoğunluk yada Sms in Atıldığı Kaynaktan Dolayıda Gelmediği Oluyor.

Ayarlara Gir Orada Rsc Sohbetmı Ne Bişey Vardı Oradan Kapanıyor

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Onun Sıkıntısı Mobil Veri vs Yoksa Sms i Göndermiyor.Bir Nevi Mesajlasma Uygulaması Düşün Ama İnterent Üzerinden Yaptığı İçin Sen Gönderdin Snaıyorsun Gitmiyor. O Yüzden Onu Kapatırsan Şebeke Çektiği Sürece Hızlı Bir Şekilde Git Gel Yapar.Ara Ara Yoğunluk yada Sms in Atıldığı Kaynaktan Dolayıda Gelmediği Oluyor.

Ayarlara Gir Orada Rsc Sohbetmı Ne Bişey Vardı Oradan Kapanıyor
Bi bakam
Zenginim ben
Söylemesi ayıp
İnternetim hep var

Üst Alt