lumia 920 fabrika ayarlarından sonra açılmadı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1. Nokia Care Suite uygulamasını başlat
2. Mağaza 5.0 için Ürün Destek Aracı tıkla
3. Dosyaya tıkla
4. open product tıkla
5. RM-821 (Nokia Lumia 920) seç
6.programming sekmesine sag tıkla
7. Kurtarma(recovery) tıkla
8. İndirdiğiniz daha önce kopyalanan firmware görünmeli.
9. Başlat 'ı tıkla
10.Yazılım paket içeriğini kontrol edecek, telefonu bulamayabilir ve yeniden tıklaman için bir dügme acılıcak.

buraya kadar tamamsa telefonu pcye baglayabiliriz

1. telefonu takın usb ile pcye bagla
2.ses kısma ve Güç düğmesini basılı tut, yukarıdaki 10.madde acılan retry dügmesine tıkla
3. telefonda titreşim hissettiginde ses kısma ve güc dügmesini bırakıp ses acma tuşuna bas
4. Ses açma düğmesine basmaya devam et, yazılım"Yeniden Başlatılıyor" yazısını göreceksin
5. Yaklaşık 10-15 saniye sonra NOKIA logosu ve yazılımın telefona yüklenmeye başlamış olması lazım.

komando04

komando04

Üye
1. Nokia Care Suite uygulamasını başlat
2. Mağaza 5.0 için Ürün Destek Aracı tıkla
3. Dosyaya tıkla
4. open product tıkla
5. RM-821 (Nokia Lumia 920) seç
6.programming sekmesine sag tıkla
7. Kurtarma(recovery) tıkla
8. İndirdiğiniz daha önce kopyalanan firmware görünmeli.
9. Başlat 'ı tıkla
10.Yazılım paket içeriğini kontrol edecek, telefonu bulamayabilir ve yeniden tıklaman için bir dügme acılıcak.

buraya kadar tamamsa telefonu pcye baglayabiliriz

1. telefonu takın usb ile pcye bagla
2.ses kısma ve Güç düğmesini basılı tut, yukarıdaki 10.madde acılan retry dügmesine tıkla
3. telefonda titreşim hissettiginde ses kısma ve güc dügmesini bırakıp ses acma tuşuna bas
4. Ses açma düğmesine basmaya devam et, yazılım"Yeniden Başlatılıyor" yazısını göreceksin
5. Yaklaşık 10-15 saniye sonra NOKIA logosu ve yazılımın telefona yüklenmeye başlamış olması lazım.

Alikemal abi bu flaş işlemi wp 8dede aynıdır inşallah abi bir sorun olursa çözümü olsun diye

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun herşey için fakat dosyaları nereye kopyalacam ve görmüyor program onu sorun dosyaları görmüyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
allah razı olsun herşey için fakat dosyaları nereye kopyalacam ve görmüyor program onu sorun dosyaları görmüyor

sen dosyalari tek tek mi attin yoksa rm821klasoru omuşturup klasoru mu verilen yola kopyaladin.

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
rm-821klasorü oluşturdum tüm navifimde indirdiğim dosyaları tek tek buraya kopyaladım

- - - Eklendi - - -

sana zahmet dosyaları nereye hangi klasöre tektek nasıl olacağını yazarsan sevinirim kusura bakma gecenin bu saatinde senide uğraştırıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
onunla ugraşma tools sekmesinden firmware download sekmesine girip direk kendi yazılımını indiriyor zaten

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
indirmiyor cünkü indirmeye bastığım çarpı işareti çıkıyor ondan neyin nerye yapıştıracam dedim kardeşim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
C:\ProgramData\Nokia\Packages bu yolu izleyip oluşturdugun rm821 dosyasini C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821\ bu şekilde yapiştiricaksin.

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
programming aktif olmuyor olsa zaten hal edecem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dosya dogru şekilde dogru yerde degilse belki ondan aktif olmuyordur.

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
neyse boş ver uyuyalım yarın ola hayrola hayırlı geceler kardeşim

- - - Eklendi - - -

son bir şey soracam nokia care son versiyonunu kulanıyorum versiyondan kaynaklana bilirmi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
neyse boş ver uyuyalım yarın ola hayrola hayırlı geceler kardeşim

- - - Eklendi - - -

son bir şey soracam nokia care son versiyonunu kulanıyorum versiyondan kaynaklana bilirmi

open product dediginde cihazin listede varsa sorun yoktur.

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
var ama neden olmuyor kafayı yiyecem pcnin xp veya windows 7veya 8 olması farketmez herhalde

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Nss pro ile atmayi dene ben 800 e flah atmistim

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Yeni yazılımlar eski sistemlerle tam uyumlu calısmayabiliyor bazen..

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
çok Şükür telefonuma kavuştum kvk verdim 1saat sonra aradılar telefonunuz hazır diye gittim aldım tekrar yazılım atmışlar yani telefonuma kavuştum

• Beğen
Tepkiler: phantomddl

phantomddl

Üye
hakan_710

hakan_710

Üye
geçmiş olsun öncelikle. konuyu baştan sona kadar okudum herkes bişey demiş. hala yapamamış olsaydınız bağlanıp ben yapacaktım valla.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hakan_710

hakan_710

Üye

kardeşim sen de mi lumialandın yoksa:D
yok abi :D Lumia'm olmasa da elimizden az çok geliyor bu işler. Nokia geç kaldı beni kaybetti :D:D. lumia gelmeden S2 almıştım. biraz daha bekleseydim alırdım ama biraz da android kullanalım. ileri de bakarız artık

Üst Alt