suudi arabistanda telefon fiyatları ile ilgili..

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
suudi arabistanda telefon fiyatları ile ilgili..
martın ortası gibi umre yolcularımız var ve bende bu fırsatı kaçırmamak adına telefon almayı düşünüyorum :) talipavcı nin açtığı bi konu vardı , ama o biraz eski bir konuydu yani bana şu an güncel fiyat lazım.jarir bookstore yi öneriyorlar , sitesine girip bakayım dedim ama hiçbirşey anlamadım :hmmm yani bana arabistanda güncel telefon fiyatlarını yazan biri çıkarsa sevinirim :) galaxy s3, galaxy note2 , galaxy s2 gibi telefonlar olacak.şimdiden teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

avcitalip

avcitalip

Üye
s3 en son 950 TL'di note 2 de 1.100 TL falandı kayıt parası hariç,eğer aldıramazsan hac zamanı ben babama getirtiyorum sen paranı ayarlarsın haber verirsin :oke:

meme4

meme4

Üye
alacak kişiler bu işlerden anlamıyorsa ve yaşlıysa aldırma çin malı satabilirler ama anlarlar kesin orijinal alırlar diyorsan note 2 tavsiyem benim dedemde gidiyor hayırlı yolculuklar sizinkilerede

x-scarface

x-scarface

Üye
750 tl ye sıfır orjinal galaksi s3 getirtti bizim arkadaş alacaklara söyle araştırmadan almasınlar ciddi fiyat farkı oluyo bazen hele de turist gördümü şişiriyorlar fiyatı.

mks740

mks740

Üye
Extra stores var. Burda note 2 2349, s3 2099 riyal

- - - Eklendi - - -

s3 en son 950 TL'di note 2 de 1.100 TL falandı kayıt parası hariç,eğer aldıramazsan hac zamanı ben babama getirtiyorum sen paranı ayarlarsın haber verirsin :oke:

O fiyatlar hangi mağaza veya nerden öğrendin. Yakında gidecek olan akrabalar varda..

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hepinize :) talip gerek yok sağolasin gene de :) alacak kişi yaşlı değil zaten ben not olarak yazarım zaten püf noktalarını inşallah birşey olmaz bakalım..çok ucuzmuş yahu ya :d:

emreli01

emreli01

Üye
s 3 2099 riyal htc one x plus 2399 riyal note 2 2349 riyal iphone 5 2499 riyal

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler s3 yani max 1000 tl :hmmm

emreli01

emreli01

Üye

:evet: Jarir Bookstore'un Web Sitesinden PDF Katalog indirerek de bakabilirsin veya facebook sayfaları var sitelerinde olmayan fiyatları orada belirtebiliyorlar :oke:

- - - Eklendi - - -

o imzayı nerden çarptın la :) :ehe

Netten copy paste :naughty: Ne o kıskandın mı :P:

- - - Eklendi - - -

tam olmadı fakat idare eder işte :D seninki güçültülmüş :D

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
hadi bakalım inşallah alabiliriz..:)

Symbianize

Symbianize

Üye
S3 900tl note2 1100tl çok sıkı pazarlıga girerseniz 50-60 tl daha düşürürsünüz daha 1 hafta önce ordaydım

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
S3 900tl note2 1100tl çok sıkı pazarlıga girerseniz 50-60 tl daha düşürürsünüz daha 1 hafta önce ordaydım

bu daha net bir yorum oldu :) teşekkürler.aklımda s3 var fakat arada da 200 tl fark var note2 mi alsam :hmmm neyse bir vakit gelsinde hele..

- - - Eklendi - - -

dediğin fiyatlar jarir bookstore için mi geçerli

avcitalip

avcitalip

Üye

bu daha net bir yorum oldu :) teşekkürler.aklımda s3 var fakat arada da 200 tl fark var note2 mi alsam :hmmm neyse bir vakit gelsinde hele..

- - - Eklendi - - -

dediğin fiyatlar jarir bookstore için mi geçerli

note 2 al kardeşim daha güçlü bir cihaz sonuçta :evet: çok güzel note 2 :oke:

Üst Alt