suudi arabistanda telefon fiyatları ile ilgili..

Sponsorlu Bağlantılar

FaTiK57

FaTiK57

Üye
sony xperıaların u , p ve s modelleri ne kadar bilgisi olan var mı

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
sony'yi pek sevmiyorum :D

Türe

Türe

Üye
Oo ömer :D bence de note 2 al :evet:

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
bakalım aslında daha tamda kesin değil bilmiyorum hele bi zamanı gelsin :allalla:

emreli01

emreli01

Üye
htc one x plus :) tablete note 2 tablete gerek yok :D

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
samsung her zaman tercihimdir.. :)

cengizba

cengizba

Üye
ara sokaktan almasını tafsiye etmem %90-95 i çin malı oluyor avm lerde de biraz pahalı sokağa göre iki hafta önce s3 mini aldık 575 tl bana mal oluşu 700 tl hepsiburada da indirimli satışı 900 tl o kadarda inmiyor yani fiyat ama yinede ucuz

avcitalip

avcitalip

Üye
ara sokaktan almasını tafsiye etmem %90-95 i çin malı oluyor avm lerde de biraz pahalı sokağa göre iki hafta önce s3 mini aldık 575 tl bana mal oluşu 700 tl hepsiburada da indirimli satışı 900 tl o kadarda inmiyor yani fiyat ama yinede ucuz

amiral gemilerinde 500-600 hatta iPhone'larda 1.000 TL'ye kadar fark olabiliyor,kara yoluyla gelecekseler kuzey Irak'ta Zaho diye bir yer varmış orada çok çok daha uygunmuş babam demişti :oke: 750 TL'ye s3 varmış düşünün artık...

perinaz1998

Üye
benim bi arkadasimin babasi hacca giiti ordan iphone s5 almis ve fiyatim300 liraymis nasil oluyor bu

avcitalip

avcitalip

Üye
şu anda en az 1.050 TL oda octalı cihazlar sanırım,geçmiş olsun bir replika kurbanı daha...

Invoke

Invoke

Üye
Nerden buldunuz horttlattınız, konunun başını okuyorum dedim, Ömer de zaten note2 yok muydu =P Sonra bir baktım Şubat 2013 O.o

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
avcitalip

avcitalip

Üye
Nerden buldunuz horttlattınız, konunun başını okuyorum dedim, Ömer de zaten note2 yok muydu =P Sonra bir baktım Şubat 2013 O.o

insanlar bilmeden hortlatıyor bizde yardım etmek istiyoruz sonra olanlar oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke

fbfenerbahçe

Üye
ümreden note 2 getirtmeyi düşnüyorum.yakın zamanda getirtmiş olup fiyatını bilen var mmı ?

• Beğen
Tepkiler: benan berra

Üst Alt