Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar 1-2 Ay İçinde Telefon Alacağım Şu İki Cihaz Arasında Kaldım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forever1907+

Üye
s2 her konuda daha iyi ama arc s te istediğin herşeyi fazlasıyla karşılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Yine talipavcı yine bir telefo konusu şaşırmadım ben sana demiştim sen cihaz alamazsın

bekle yazın güzel bir cihaz alacam bu iki cihaz güzel son 2 telefon hangisi acaba daha iyi

yazılım açısından v.s. detaylı bilgiler yazılabilirse sevinirim android den anlamam:oke:

---------- Eklendi @ 18:51:43 ---------- Yazıldı @ 18:48:16 ----------

kafam note n7000 e de kayıyor aslında ama forumdaki profösörlerin düşüncelerini almak istiyorum hani şöyle diyorlarya onda cortex A9 işlemci var onda arm11 cortex a9 daha iyi gibisinden konuşan birileri yorum atsın lütfen tabi yanlış anlaşılmasın işlemcileri örnek verdim hangisi daha iyi v.s. onlarıda bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA
BEKIRARSLANCA

BEKIRARSLANCA

Üye
Cortex A9 daha iyi galiba

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yok yok kararım kesin ya galaxy s2 yada arc s bilgili kişiler yorum atsın herşey galaxy s2 diye yorum yazmakla olmuyor ben cihazı oyun ve internet vede film izlemek için alıyorum oyunlarımın kaliteli oyunlar olması ve internette hızlı gezinebilmek benim için çok önemli ve filmlerde fps kaybı yaşamak istemiyorum

bakın ben hayatta 3 şeyden nefret ederim :D

1.si telefonumla internette dolaşırken telefonumun kasması ve videolarda takılması
2.si oyun oynarken beni birisinin gereksiz yere araması:naughty:
3.sü oyun oynarken telefonumun kasması ve yüksek kaliteli Android oyunlarını desteklememesi

Hulisi Amcaya Yardım Edin:aha:

KayraBey

KayraBey

Üye
S2 güzel telefon ama ısınma problemi olabiliyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
S2 güzel telefon ama ısınma problemi olabiliyor.

o problem değil kışın Zonguldak Serin Oluyor Zaten Ellerim Üşümez:naughty:

şaka bir yana ısınma pek problem değil cihaz yanmasın yeter:oke:

PalmerTech

PalmerTech

Üye
galaxy s2 al, yoksa gene klavye derdin olacak ;)

pRime.

pRime.

Üye
Galaxy s2 al alacaksan ama ben olsam galaxy s3 alırım fiyat olarak 16gb'lığı 2bin tl'nin üzerine çıkmayacak.

klongs

klongs

Üye
xperi arc s qualcomm s2 cortex a8 tabanli tek cekirdek 512 mb ram galaxy s2 cortex a9 1 gb ram s2 isteklerine daha uygun

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
fiyatıda hemen hemen aynı gs2 alabilirim evet ama şunu halan daha anlamadım 1. sayfadaki videoda arc ın hızı s2 ile neredeyse aynı geriye kalan tek çekirdek ne yapıyor ? ve gs2 ye ICS yükleyen kullanıcılar cihazlarının kastığını söylüyorlar nekadar doğru bilinmez

---------- Eklendi @ 21:32:44 ---------- Yazıldı @ 21:31:10 ----------

bu arada iphone 4s de flash player olmadığı için internetten video izlenemediği söyleniyor doğrumudur ?(mozilla hariç)

ve iphone 4s ile ne tarz farklar taşıyorlar ?

---------- Eklendi @ 21:35:20 ---------- Yazıldı @ 21:32:44 ----------

iphone 4s de 512 MB ram mi varmış ?:aman2:uzak durayım :D

klongs

klongs

Üye
ics yukleyince uyusmazlik oluyor wipe data wipe cache yapinca duzeliyor

klongs

klongs

Üye
iphone 4s de flash player yok puffin browser flashli videolar aciyormus

klongs

klongs

Üye
tarayici isi bir garip valla gs2 one x i geciyor tarayicida

klongs

klongs

Üye
iphone 4s tabi ki daha stabil ama 3.5 inc ekrandan ne kadar zevk alinir

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s de flash player yok puffin browser flashli videolar aciyormus

5800 lara yüklenen skyfire tarayıcıları unutmadım boşver iphone'u gs2 hakkında konuşalım bu ics nin düzeltmeleri nasıl yapılacak ?

---------- Eklendi @ 21:54:52 ---------- Yazıldı @ 21:53:09 ----------

ve ios'ta olan uygulamalar Android'de var mı ? uygulama konusunda sıkıntı çekilir mi ?

klongs

klongs

Üye
kayrabey sagolsun guzel uygulamalar paylasiyor appstoredeki her uygulama yok ama symbiandaki gibi uygulama sikintisi cekmezsin

klongs

klongs

Üye
gs2 icin wipe data wipe cache yaptiktan sonra stabil oluyor modem dosyasi kotu bekleme modunda wifi kapaniyor modem dosyasini degistirince duzeliyor

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bu işlemleri yapmayı sen biliyormusun Mehmet ? ve şunuda sormak istiyorum ekran kartı konusunda sony ler playstation onaylı ürünlermiş ama gs2 nin de ekran kartının kötü olmadığını biliyorum acaba bu konuda hangisi daha iyi teknık açıdan ?

klongs

klongs

Üye
sonynin ekran kartini qualcomm diye bir firma uretiyor samsung kendi uretiyor samsungun daha iyi kotu olsa iphone samsungunkini kullanmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt