orxan_92
Üye
qt bileşenleri eksik olabilir
bunu yükle bakalım eksik bileşenleri indirir
http://www.maxicep.com/attachments/142014d1352387288/

Qt eksikliğinden olabilir. asigsasi arkadaşımızın verdiği linkten moto trial racer uygulamasını indirip kurduğunuzda qt bileşenlerini de yükleyecektir. Veya Nokia mağazadan "sleeping screen" uygulamasını yüklemeniz de sorununuzu çözebilir.
tewekkurler birde cankartal arkadawin verdiyi programi deneyim bakalim ne olacak
- - - Eklendi - - -
tewekkur ederim ama senin dediyin sleeping screen programini nokia magazadan aradim bir sey cikmadi
tewekkurler ama bu program neye yararki?
tamamda yaani bakinca ekran koruyucu gibi birseye benziyor
gibi değil öyle... dostum yukle sonra silersin ayrıca üstteki yorumları tekrar okumanızı tavsiye ediyorum yani eksik olan birşeyler olduğunu belirtmiş herkes onları tamamlaman için bu programı kurmanı tavsiye etmişler ama yorumları okumadan devamlı yeni sorular soruyorsunuz...
çözüm istiyorsunuz ama yardımcı olanlara hiç yardımcı olmuyorsunuz.
ovi storeda facinate isimli uygulamanın telefonunuz için uyumlu olup olmadığını sorguladınızmı?
nasıl sorgularım? arama bölümünden uygulamanın adını yazın varsa uyumludur yoksa uyumsuzdur.
yüklü uygulamalar da
nokia smart installer Adm
adında uygulama varmı bi bak
Uygulamayı yüklerken ı ap yazılımı eksik diye uyarı almış olman lazım,yanılıyormuyum
baktim ama yok
- - - Eklendi - - -
hayir oyle bir uyari almiyorum
şimdi sana dosya gönderecegim zip ten çıkan dosyaları xplore ile c ana dizine atacak sin ve kapatıp açacak sın