Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uygulama acilmiyor
Sponsorlu Bağlantılar
asigsasi
Üye
başka bi program indirip dene olmazsa o zaman tek çare format ve yazılımı yeniden yüklemen gerekecek
yaptim ama yine olmadi,facinate acilmadi,senin verdiyin dosyalari dediyin gibi yaptim ve telefonu kapatib acdim ama menude nokia installer gibi bir uygulama geldi ,onunda ustune bastim girmedi ve birden uygulama yok oldu....
Nokia smart installer, bir program yüklemeye çalıştığınızda program için gerekli bileşenleri internet bağlantısı üzerinden otomatik yükleyen bir yardımcı programdır. Siz uygulamaları yine eskiden olduğu gibi mağazadan veya sis dosyalarından yüklemeye devam edin, smart installer gerekli ekleri internet bağlantınız üzerinden kuracaktır.
CanKartaL
Emekli Yönetici
Smart Installer yüklü iken Sleeping Screen isimli ekran koruyucu uygulamasını veya http://www.maxicep.com/attachments/142014d1352387288/ bu linkteki mototrialracer oyununu yüklemeyi deneyiniz. Cihazınıza hiçbir uygulamayı yükleyemiyorsanız malesef format veya yeniden yazılım yüklemeniz gerekiyor olabilir.
orxan_92
Üye
Konu Sahibi
baska uygulamalari falan yukluyorum sorun olmuyor ama facinate,sleeping screen yuklerken sorun oluyor yukleyemiyorum,mototrialracer oyunuda yuklenmiyor
asigsasi
Üye
ovi mağazanın sürümü kaç
orxan_92
Üye
Konu Sahibi
bence sorun ovide degil cunki oviden degilde baska sitedende yukluyorum yine olmuyor
asigsasi
Üye
ovi mağazayı yüklerken eksik bileşenleri de telefona kuruyor denemek te zarar gelmez
keremmmmm33
Üye
o uygulama bence HD o yüzden nokia 500 HD oyyn ve uygulama açmaz
dmyksllll
Üye
Nokia E6 yüklenemiyor lütfen biri yardım edebilir mi? Bi QT işini yapamadım.