uygulama acilmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
uygulama acilmiyor
merhaba,telefonum nokia 500,facinate adli bir facebook uygulamasi yukledim ve uygulamanin iconu menuye duwdu ama uygulamanin ustune basinca acilmiyor giremiyorum bile....sizce neden ola bilir? Ve ne yapmaliyim?
Yalniz bu program deyil baazi programlarda boyle oluyur :(

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Qt eksikliğinden olabilir. asigsasi arkadaşımızın verdiği linkten moto trial racer uygulamasını indirip kurduğunuzda qt bileşenlerini de yükleyecektir. Veya Nokia mağazadan "sleeping screen" uygulamasını yüklemeniz de sorununuzu çözebilir.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi tekrar denedim sorun yok belki nokia 500 desteklemiyor olabilir

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
tewekkurler birde cankartal arkadawin verdiyi programi deneyim bakalim ne olacak

- - - Eklendi - - -

Qt eksikliğinden olabilir. asigsasi arkadaşımızın verdiği linkten moto trial racer uygulamasını indirip kurduğunuzda qt bileşenlerini de yükleyecektir. Veya Nokia mağazadan "sleeping screen" uygulamasını yüklemeniz de sorununuzu çözebilir.

tewekkur ederim ama senin dediyin sleeping screen programini nokia magazadan aradim bir sey cikmadi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
zaten indirdiğin program yani facinate isimli program yüklenirken installer olarak yükleniyor yani yükleme sırasında bu yüklemeyi yapıp hala açılmıyorsa başka bir program yüklemenin faydası olacağını sanmıyorum

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
:) tewekkurler ama bu program neye yararki?

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
tamamda yaani bakinca ekran koruyucu gibi birseye benziyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
tamamda yaani bakinca ekran koruyucu gibi birseye benziyor

gibi değil öyle... dostum yukle sonra silersin ayrıca üstteki yorumları tekrar okumanızı tavsiye ediyorum yani eksik olan birşeyler olduğunu belirtmiş herkes onları tamamlaman için bu programı kurmanı tavsiye etmişler ama yorumları okumadan devamlı yeni sorular soruyorsunuz...
çözüm istiyorsunuz ama yardımcı olanlara hiç yardımcı olmuyorsunuz.

ovi storeda facinate isimli uygulamanın telefonunuz için uyumlu olup olmadığını sorguladınızmı?
nasıl sorgularım? arama bölümünden uygulamanın adını yazın varsa uyumludur yoksa uyumsuzdur.

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi

gibi değil öyle... dostum yukle sonra silersin ayrıca üstteki yorumları tekrar okumanızı tavsiye ediyorum yani eksik olan birşeyler olduğunu belirtmiş herkes onları tamamlaman için bu programı kurmanı tavsiye etmişler ama yorumları okumadan devamlı yeni sorular soruyorsunuz...
çözüm istiyorsunuz ama yardımcı olanlara hiç yardımcı olmuyorsunuz.

ovi storeda facinate isimli uygulamanın telefonunuz için uyumlu olup olmadığını sorguladınızmı?
nasıl sorgularım? arama bölümünden uygulamanın adını yazın varsa uyumludur yoksa uyumsuzdur.

anladim ,ben zaten nokia magazadan aradim facinate ve buldum telfonuma uyumlu,ordanda indirib yuklemek istedim ama yine installation failed hatasi aliyorum.....ha birde cankartal arkadasimizin verdiyi uygulamayida yukleyemedim installation failed hatasi aliyorum yine......lutfen yardim edin ...tewekkurler

asigsasi

asigsasi

Üye
yüklü uygulamalar da
nokia smart installer Adm
adında uygulama varmı bi bak

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Uygulamayı yüklerken ı ap yazılımı eksik diye uyarı almış olman lazım,yanılıyormuyum

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi

şimdi sana dosya gönderecegim zip ten çıkan dosyaları xplore ile c ana dizine atacak sin ve kapatıp açacak sın

yaptim ama yine olmadi,facinate acilmadi,senin verdiyin dosyalari dediyin gibi yaptim ve telefonu kapatib acdim ama menude nokia installer gibi bir uygulama geldi ,onunda ustune bastim girmedi ve birden uygulama yok oldu....

asigsasi

asigsasi

Üye
yüklü uygulamalar da duruyor sa sorun yok şimdi facinate adlı programı ovi den tekrar indir

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
yine olmadi

Takipçi Satın Al

Üst Alt