Galaxy S e Cm10 Yüklemenin Tadı :D

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

zaten cyanogenmod cm9 dan sonra 2011 xperialara rom çikarmayi birakti ve "projenct free xperia" ile anlaştilar. artık cm9 ve üzeri sürümlerini bu grup çikartıcak.
bu grubun çalışmalarının pek stabil olacağını düşünmüyorum.En fazla ParanoidAndroid kadar olur.
çünkü cyanogenmod ekibi çok büyük.dünyanın her tarafından geliştiricileri var.
bu grup ise epey küçük

zaten ben cyanogen mod gerçekten o telefon için varmı yokmu diye burdan bakıyorum.eğer bu listede telefon görünmüyorsa ve o telefona cyanogen mod çıkıyorsa port cm'dur ve geliştiricisi cyanogenmod takımından değildir :)

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye

bu grubun çalışmalarının pek stabil olacağını düşünmüyorum.En fazla ParanoidAndroid kadar olur.
çünkü cyanogenmod ekibi çok büyük.dünyanın her tarafından geliştiricileri var.
bu grup ise epey küçük

zaten ben cyanogen mod gerçekten o telefon için varmı yokmu diye burdan bakıyorum.eğer bu listede telefon görünmüyorsa ve o telefona cyanogen mod çıkıyorsa port cm'dur ve geliştiricisi cyanogenmod takımından değildir :)

burdan bakında "haida" seçersen MT11i yani xperia neo v nin officiall cm romlarını görmüş olursun.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Bu arada verdigin sitede xperia neo v yok ama neo var. Xda sitesindede neo v yok. ama neo nun içinde. Burdada listede vermemişler ama download bölümünde "haida" adında geçmektedir. Neo ise "hallon" adında geçmekte...

PriZm

PriZm

Üye
Bu arada verdigin sitede xperia neo v yok ama neo var. Xda sitesindede neo v yok. ama neo nun içinde. Burdada listede vermemişler ama download bölümünde "haida" adında geçmektedir. Neo ise "hallon" adında geçmekte...
:zong: o nasıl iş öyle :D xda önemli değil :D önemli olan cyanogenmod sitesinde ne yazdığı :D xda ya bakarsan zaten binlerce cyanogenmod türevisi var.herkes kaynaktan kendi sürümünü yapıyor(benim gibi mesela)

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye

:zong: o nasıl iş öyle :D xda önemli değil :D önemli olan cyanogenmod sitesinde ne yazdığı :D xda ya bakarsan zaten binlerce cyanogenmod türevisi var.herkes kaynaktan kendi sürümünü yapıyor(benim gibi mesela)

ben sadece örnekleme verdim. Çoğu sitede Neo V yokmuş gibi görülüyor. Hep Neo sekmesinde forumlar açılıyor fakat Neo nun içine alıyolar telefonu onu kastedmek istedim.

danger987

Üye
Gördükçe imreniyorum ya :D Arkadaşım spottan aldı temiz galaxy s 0 sadece garantisi yok 425 e aldı ben 500 e tim den maxiplus 5 aldım hemen hemen telefonlar aynı demek isterdim ama galaxy s in rom avantajı - unroot ve büyük ekran avantajı varken ayrıca cpu olarakda avantajlı sanırsam maxiplus un tek avantajı belkide adreno 205 ekran kartı belki galaxy s dede vardır :D şuanlık maxiplus da tek root var yani bi sıkıntı olsa garantiye yollasak hop 30 lira yazılım parası :D Olan bana oluyor şu meretede bi cm mod çukarsalar bizde yararlansak telefondan tam olarak :D

PriZm

PriZm

Üye

ben sadece örnekleme verdim. Çoğu sitede Neo V yokmuş gibi görülüyor. Hep Neo sekmesinde forumlar açılıyor fakat Neo nun içine alıyolar telefonu onu kastedmek istedim.
ayrı konulardan konuşuyoruz sanırım :D

benim bahsettiğim Neo V için official Cm yok..

kaynaktan rom yapan yapana bu ne böyle :D:D

ayrıca bütün romlar "Development" sürecinde :hmmm
- - - Eklendi - - -

Gördükçe imreniyorum ya :D Arkadaşım spottan aldı temiz galaxy s 0 sadece garantisi yok 425 e aldı ben 500 e tim den maxiplus 5 aldım hemen hemen telefonlar aynı demek isterdim ama galaxy s in rom avantajı - unroot ve büyük ekran avantajı varken ayrıca cpu olarakda avantajlı sanırsam maxiplus un tek avantajı belkide adreno 205 ekran kartı belki galaxy s dede vardır :D şuanlık maxiplus da tek root var yani bi sıkıntı olsa garantiye yollasak hop 30 lira yazılım parası :D Olan bana oluyor şu meretede bi cm mod çukarsalar bizde yararlansak telefondan tam olarak :D
Galaxy S de PowerVR 540 Gpu var.Adreno 205 den yaklaşık 1,5 kat daha güçlü

danger987

Üye

ayrı konulardan konuşuyoruz sanırım :D

benim bahsettiğim Neo V için official Cm yok..

kaynaktan rom yapan yapana bu ne böyle :D:D

ayrıca bütün romlar "Development" sürecinde :hmmm
- - - Eklendi - - -

Galaxy S de PowerVR 540 Gpu var.Adreno 205 den yaklaşık 1,5 kat daha güçlü
Aman Allah'ım :D Galaxy s Neden almadım bilmiyorum en yakın zamanda Taksidi bitince şu meredin en kötü galaxy s2 almam lazım :D

- - - Eklendi - - -

Kesin Ace T21 den daha iyidir içimde öyle bi his var :D

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Peki bu sitede ne demek istiyor??
Bu arada port dediğin cm10 nun port mu değil olduğunu nerden anlıyabilirim?

PriZm

PriZm

Üye
Aman Allah'ım :D Galaxy s Neden almadım bilmiyorum en yakın zamanda Taksidi bitince şu meredin en kötü galaxy s2 almam lazım :D

- - - Eklendi - - -

Kesin Ace T21 den daha iyidir içimde öyle bi his var :D
Maxiplus5 hangi markanın ürünüydü?

- - - Eklendi - - -

Peki bu sitede ne demek istiyor??
Bu arada port dediğin cm10 nun port mu değil olduğunu nerden anlıyabilirim?

Güzel soru:)

eğer konu başlığında [DEV] yada [SOURCE] kelimeleri geçiyorsa
(ki bu xda da kuraldır.xda çok kurallı bir site bilerek yazmassan konu direkt çöpe :D)

ve Konu içerisinde "It's port from xTelefonx" yada "Builded from sources" yazıyorsa ordan anlaşılabilir :)

- - - Eklendi - - -

örnek olarak Galaxy S de konular böyle;

buda Cm10.1 in tanıtım sürümü.yaklaşık bir hafta sonra otomatik kaynak motorları çalışmaya başlayacak :)
ve konu başlığı yukarıdakiler gibi olacak

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
ben bu cm10 romunu xda dan indirmedim "http://code.google.com/p/freexperia/" siteden indirdim. pek ingilizcem yok ama çeviriciden çevirince cyanogenmod yardımcı olduğu yazıyor.

PriZm

PriZm

Üye
ben bu cm10 romunu xda dan indirmedim "http://code.google.com/p/freexperia/" siteden indirdim. pek ingilizcem yok ama çeviriciden çevirince cyanogenmod yardımcı olduğu yazıyor.
Bir bakayım.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Bekliyorum

PriZm

PriZm

Üye
Yemeğe gitmiştim :D

herneyse..

bu sayfadakini çevirdim.CyanogenMod ekibindeki bazı kişiler görev almış bu "FreeXperia" grubunda.

ama yardımla ilgili birşey yazmıyor

cukuleaks

Üye
Vay be. Ben kaçtane adamın telefonunu adam ettim bana bi teşekkür konusu açmadılar :angry:

Hayırlı olsun bu arada arkadaşım. Aramıza hoşgeldin :D

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
NAWY telefona nexus 4 yazmişsin. memnun musun cihazdan? yoksa daha almadin mi?

Üst Alt