Yeni Uygulama: Türkiye Radyoları v1.2 { Yayınlandı }

Sponsorlu Bağlantılar

umur ada

umur ada

Üye
dostum şu dizi izleme olayına da el atsan aslında çok makbule geçer.ayrıca çok da satılır

ID68

Üye
program güzele benziyor bide buna yapabilirsen internet radyo daki gibi bi widget olursa tadından yenmez ;)

komando04

komando04

Üye
çalışmalarınız için teşekkürler

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Tahmini bir süre verebiliyor musun bitiş için ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
uygulama bitti kanalları ekliyorum şuanda epey kanal var iş uzun sürecek gibi. Nokiaya da yollarım bugün yarın. Mağazada ücretsiz olur

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Dumbledore

Dumbledore

Üye
uygulama bitti kanalları ekliyorum şuanda epey kanal var iş uzun sürecek gibi. Nokiaya da yollarım bugün yarın. Mağazada ücretsiz olur

Mağaza geçme süresi uzun olursa,buradan konu açıp paylaşır mısın ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
açarım tabi ki ama önce nokia'nın onayladığını görmem lazımki her telefonda çalıştığını göreyim. Yoksa uygulama da hazır kanallar da :)
Yani nokia onaylarsa uygulama sağlam demektir. Ancak o zaman paylaşırsam sorunsuz olur...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
açarım tabi ki ama önce nokia'nın onayladığını görmem lazımki her telefonda çalıştığını göreyim. Yoksa uygulama da hazır kanallar da :)
Yani nokia onaylarsa uygulama sağlam demektir. Ancak o zaman paylaşırsam sorunsuz olur...
Haklısın aslında.Ben yaşımın verdiği heyecandan kaynaklansa gerek , en basit şeyleri bile paylaşırım:D

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Evet çünkü benim bir konu vardı Tweetgram diye. Ama nokia hala onaylamadı benim telefonda çalışıyor onlarda çalışmıyor ne hikmetse :) 1 aydır uğraşıyorum artık bıktırdılar

- - - Eklendi - - -

Bu arada 1. sayfayı güncelledim. Uygulamanın son halini ve detaylarını görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet çünkü benim bir konu vardı Tweetgram diye. Ama nokia hala onaylamadı benim telefonda çalışıyor onlarda çalışmıyor ne hikmetse :) 1 aydır uğraşıyorum artık bıktırdılar

- - - Eklendi - - -

Bu arada 1. sayfayı güncelledim. Uygulamanın son halini ve detaylarını görebilirsiniz.
İşte ne yazıkki öyle konuyu açıp da sonunu getiremeyince yalancı durumuna düşüyor insan:(Benim Underground 2 biraz öyle oldu:(

- - - Eklendi - - -

Çok dinamik duruyor yeni hali , kullanabilirim belki.Hoşuma gitti.

benighted

benighted

Üye
ilk olarak emegine saglik.ikon cok guzel olmus diger bolumler zaten televizyon uygulamanla cok benziyor.ayri bir sayfada acmamasi guzel.uc sorum olacak.
1.net kullanimi nasil ornegin yarim saatlik bir kullanimda yaklasik ne kadar internet kullaniyor.
2.whatsapp gibi icine uygulamanin kullandigi internet miktarini yazan birseyler olursa ektra olarak guzel olur.
3.mesela ben alemfm dinliyorum geri dedim ve diger kanallara bakmak istiyorum bu mumkun mu muzik calardaki gibi yoksa geri dedigimiz an kapatiyor mu kanali.ayrica arka planda calmaya devam ediyor mu.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
ücreti olacak mı?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
uygulama ücretli olacak ama nokia internet radyosundan ne farkı olacak bu radyonun yani artısı ne ücretsizi dururken niye ücret ödesin kullanıcılar? Para ödememiz için bir sebep olması gerekir. Ilk sayfadaki açıklamada böyle bir sebep göremedim Normal kullandığımız Radyo ile aynı özelliklere sahip gördüğüm kadarı ile

Dumbledore

Dumbledore

Üye
5 adet ücretsiz uygulama çalıştırma hakkınız bulunmaktadır.
Sonrasında devam etmek için satın almanız gerekmektedir.

Burada 5 tane radyo kanalı dinleyebilirsiniz mi diyor ? Logo gerçekten iyi.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
İşte ne yazıkki öyle konuyu açıp da sonunu getiremeyince yalancı durumuna düşüyor insan:(Benim Underground 2 biraz öyle oldu:(

- - - Eklendi - - -

Çok dinamik duruyor yeni hali , kullanabilirim belki.Hoşuma gitti.

yok valla tweetgram hazır da nokia nın eli çok ağır

- - - Eklendi - - -

ilk olarak emegine saglik.ikon cok guzel olmus diger bolumler zaten televizyon uygulamanla cok benziyor.ayri bir sayfada acmamasi guzel.uc sorum olacak.
1.net kullanimi nasil ornegin yarim saatlik bir kullanimda yaklasik ne kadar internet kullaniyor.
2.whatsapp gibi icine uygulamanin kullandigi internet miktarini yazan birseyler olursa ektra olarak guzel olur.
3.mesela ben alemfm dinliyorum geri dedim ve diger kanallara bakmak istiyorum bu mumkun mu muzik calardaki gibi yoksa geri dedigimiz an kapatiyor mu kanali.ayrica arka planda calmaya devam ediyor mu.

1. Kotayı çok miktarda etkileyeceğini sanmıyorum. 32 ve 64 kbitlik kanal hepsi

2. Şuan yok ama iyi fikirmiş keşke bu uygulamayı yaparken verilse fikirler ama gerçekten çok iyi olur. Güncellemeye kaldı artık.

3. Evet bir radyoyu dinlerken geri diyerek diğer listelere göz atabilirsin yeni bir kanalı seçtiğinde önceki yayın durur ve kısa bir önbelleklemeden sonra yenisi açılır.

- - - Eklendi - - -

uygulama ücretli olacak ama nokia internet radyosundan ne farkı olacak bu radyonun yani artısı ne ücretsizi dururken niye ücret ödesin kullanıcılar? Para ödememiz için bir sebep olması gerekir. Ilk sayfadaki açıklamada böyle bir sebep göremedim Normal kullandığımız Radyo ile aynı özelliklere sahip gördüğüm kadarı ile

bu da benim insanların beğenisine sunduğum naçizane bir alternatif sadece. Nokia internet radyodan artısı var mı yok mu bilemiyorum. Ama eksisi var bunu da dürüstçe söylemek isterim

- - - Eklendi - - -

5 adet ücretsiz uygulama çalıştırma hakkınız bulunmaktadır.
Sonrasında devam etmek için satın almanız gerekmektedir.

Burada 5 tane radyo kanalı dinleyebilirsiniz mi diyor ? Logo gerçekten iyi.

5 radyo kanalı değil 5 kere uygulama çalışma sayısıdır o limit daha sonrasında otomatik olarak nokia in app purchase ile satın alma menüsü geliyor

benighted

benighted

Üye
guncellemeyle halledersin artik onu guzel de olur uygulamaya arti bir yon katar.

Üst Alt